Dievčatá prosím vidíte tam ducha ?

dzanak1
21. jan 2019

Ahojte. Už som fakt z toho na nervy. 5 mesiacov sa snažíme a stále nič. Dva dni mám bolesti v krížoch a v podbrušku. Meškajú 3 dni. Robila som si test včera a nič ale dnes ráno som mala pocit, že tam niečo je. Vidíte tam niečo?

beky1813
21. jan 2019

Nic tam nie je

vladika11
21. jan 2019

@dzanak1 na tom poslednom je náznak, ale slabulinky😕skús ešte počkať..my sa tiež snažíme a stále čakáme..
Veľa šťastia prajem❤

dzanak1
autor
21. jan 2019

@vladika11 ďakujem :( ❤️ Držím palce 🙏🏻🙏🏻

titla
21. jan 2019

Nie, nevidím nič.

dzanak1
autor
21. jan 2019

Pridávam ešte jednu foto :(

zafir01
21. jan 2019

@dzanak1 ja ti napisem takto. ano vidim ho tam celkom jasne... ALE .. z mojich 5 tich tehotenstiev 3 porodov, mam doma dve deticky . pocas poslednych 10tich rokov sme sa snazili s manzelom takmer stale mat babo . takychto duchov som mala velmi vela krat, preto nebud sklamana, ked z toho nic nebude, testujes prilis skoro . snazite sa LEN 5 mesiaicov, nie je to vela. priemerny par otehotnie na sk po 8 mesiacoch
kazda zena ma v tele urcite hodnoty hcg, nikdy ich nemas nulove a tak mozu vznikat aj takyto duchovia . otestuj pozajtra, zamestnaj hlavu a ruky niecim inym ako testovanim, ver mi, len co si kazich psychiku, aj ked viem, ak eje to narocne, snazili sme sa dlhe mesiace, roky , a ocikavala som kazdu periodu snad 10 testov, davala do negatiovu aby som videla skor ciarku, chodila od okna k onu a naklanala na svetlo ... proste bud tam je alebo nie je . a ak tam aj bude, babatko sa narodi az o 8 mesiacov cca, nic neurychlis . trpezlivost

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mircalla
21. jan 2019

Nie

sense
21. jan 2019

Nie

tanickalab
21. jan 2019

Bohužiaľ na tomto testíku nie je nič vidno. Ale poradím ti, nerieš to až tak silene a uvidíš, že to bude lepšie. Držím Vám palčeky!

miminkaaa3
21. jan 2019

nevidim tam žiadnu čiarku..my sme sa snažili dva roky a potom to až prišlo ale riešila som to liekmi ako iba doplnkovými a ked som to až prestala riešit až v tedy to prišlo. držím palce

mmoni89
21. jan 2019

Zial nic nevidim

st44
21. jan 2019

Nic tam nie je. Skus o dva dni rano este jeden. Drzim palce

mircalla
21. jan 2019

@zafir01 problem je, ze ten duch tam skratka nie je

anitta98
21. jan 2019

Žiadny duch tam nie je. Možno si test skoro robila, skús neskôr ak ti teda menštruácia nepríde

zafir01
21. jan 2019

@mircalla 1, problemom by som to nenazvlala
2, asi mam potom nejaky zvlastny pc monitor, lebo ja ho tam vidim 😉
3 , kazde z mojich 5tich tehotenstiev, zacinalo takymto duchom, ktoreho videlo len par ludi, a moja tajna tuzba bola,aby bol skutocny, cca az dva tyzdne meskajucej ms som mala kolajnice, ako bolo treba.
no ako som napisala, takymto skorym testovanim sa nic neurychli a len sa vie zena tyrat a nicit si psychiku , prip. davat si falosnu nadej..casto som mala ciarky skutocne slabe, kedy aj manzel povedal jednoznacne, ze je to tam, a o dva tri dni nato som dostala ms.

snazilka2019
21. jan 2019

ahojte baby, po dvoch rokoch som tu, zaciname sa tiež snazit, dnes som si kupila ovu testy....rano boli negativne a teraz na obed uz skoro pozitivne....ale este raz za 24h nakojim...ale uz sa snazim obmedzovat......

mircalla
21. jan 2019

@zafir01 Tak to si jedina, kedze nik iny tam nic nevidi
Ja som absolovovala par IVF a mam za sebou x testov. Rozoznam ked tam je duch a ked nie. Tu nic nie je. Momentalne. Tiez som sledovala prazdny tehotensky test pod x uhlami a pri roznom svetle a nahovarala som si, ze tam je slabunka ciarka
Ked tam naozaj bola, tak to vyzeralo inak. I ked bola slaba, videla som ju hned, zakazkym, ked som sa na test pozrela. Bola velmi slaba, ale bolo ju vidiet.

snazilka2019
21. jan 2019

@dzanak1 uplne ta chapem, my sa snazime teraz druhy cyklus iba....ale po prvom som si tiez robila testy a chodila kukat na vsetky śvetla pod lampy ci nahodou neuvidim ☹ lebo muz najprv este chcel s druhym cakat na vianoce sa rozhdool ze ideme na to a ja som z toho uplne happy

snazilka2019
21. jan 2019

vlavo je ovu test z obeda, tie napravo su zo vcerajsieho vecera a dnesneho rana...myslite, ze sa blizi ovu?

zafir01
21. jan 2019

@mircalla tiez som navstevovala car . uz som obcas salela z tych testov , preto pisem zo skusenosti... radsej entestovat takto skoro.. najlepsie to bolo pri piatok tehotenstve.. kaslala som na to a mala som potom rovno //

mircalla
21. jan 2019

@zafir01 jasne, ved netvrdim, ze to tam byt neskor nemoze. ja som ale nikdy netestovala skor, ako som mala, zbytocny stres. Pamatam si ako som jeden test pozorovala asi 2 dni

dzanak1
autor
21. jan 2019

@zafir01 ďakujem za milý komentár a podporu. ❤️🙏🏻

adulienka11
22. jan 2019

Negativny je

humajnicek
22. jan 2019

Treba ešte počkať. Niektorým ženám hneď nevyjde pozitívny test. Držím ti silno palce!

luna01
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mircalla
28. jan 2019

@luna01 nie

luna01
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vladika11
28. jan 2019

@luna01 mne sa objavila dva dni pred MS taka ciarocka, ale nakoniec z toho nic nebolo..veľa šťastia prajem🍀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre