Ahojte. Už som fakt z toho na nervy. 5 mesiacov sa snažíme a stále nič. Dva dni mám bolesti v krížoch a v podbrušku. Meškajú 3 dni. Robila som si test včera a nič ale dnes ráno som mala pocit, že tam niečo je. Vidíte tam niečo?
Nie, nevidím nič.
@dzanak1 ja ti napisem takto. ano vidim ho tam celkom jasne... ALE .. z mojich 5 tich tehotenstiev 3 porodov, mam doma dve deticky . pocas poslednych 10tich rokov sme sa snazili s manzelom takmer stale mat babo . takychto duchov som mala velmi vela krat, preto nebud sklamana, ked z toho nic nebude, testujes prilis skoro . snazite sa LEN 5 mesiaicov, nie je to vela. priemerny par otehotnie na sk po 8 mesiacoch
kazda zena ma v tele urcite hodnoty hcg, nikdy ich nemas nulove a tak mozu vznikat aj takyto duchovia . otestuj pozajtra, zamestnaj hlavu a ruky niecim inym ako testovanim, ver mi, len co si kazich psychiku, aj ked viem, ak eje to narocne, snazili sme sa dlhe mesiace, roky , a ocikavala som kazdu periodu snad 10 testov, davala do negatiovu aby som videla skor ciarku, chodila od okna k onu a naklanala na svetlo ... proste bud tam je alebo nie je . a ak tam aj bude, babatko sa narodi az o 8 mesiacov cca, nic neurychlis . trpezlivost
Nie
Nie
Bohužiaľ na tomto testíku nie je nič vidno. Ale poradím ti, nerieš to až tak silene a uvidíš, že to bude lepšie. Držím Vám palčeky!
nevidim tam žiadnu čiarku..my sme sa snažili dva roky a potom to až prišlo ale riešila som to liekmi ako iba doplnkovými a ked som to až prestala riešit až v tedy to prišlo. držím palce
Zial nic nevidim
Nic tam nie je. Skus o dva dni rano este jeden. Drzim palce
Žiadny duch tam nie je. Možno si test skoro robila, skús neskôr ak ti teda menštruácia nepríde
@mircalla 1, problemom by som to nenazvlala
2, asi mam potom nejaky zvlastny pc monitor, lebo ja ho tam vidim 😉
3 , kazde z mojich 5tich tehotenstiev, zacinalo takymto duchom, ktoreho videlo len par ludi, a moja tajna tuzba bola,aby bol skutocny, cca az dva tyzdne meskajucej ms som mala kolajnice, ako bolo treba.
no ako som napisala, takymto skorym testovanim sa nic neurychli a len sa vie zena tyrat a nicit si psychiku , prip. davat si falosnu nadej..casto som mala ciarky skutocne slabe, kedy aj manzel povedal jednoznacne, ze je to tam, a o dva tri dni nato som dostala ms.
ahojte baby, po dvoch rokoch som tu, zaciname sa tiež snazit, dnes som si kupila ovu testy....rano boli negativne a teraz na obed uz skoro pozitivne....ale este raz za 24h nakojim...ale uz sa snazim obmedzovat......
@zafir01 Tak to si jedina, kedze nik iny tam nic nevidi
Ja som absolovovala par IVF a mam za sebou x testov. Rozoznam ked tam je duch a ked nie. Tu nic nie je. Momentalne. Tiez som sledovala prazdny tehotensky test pod x uhlami a pri roznom svetle a nahovarala som si, ze tam je slabunka ciarka
Ked tam naozaj bola, tak to vyzeralo inak. I ked bola slaba, videla som ju hned, zakazkym, ked som sa na test pozrela. Bola velmi slaba, ale bolo ju vidiet.
@dzanak1 uplne ta chapem, my sa snazime teraz druhy cyklus iba....ale po prvom som si tiez robila testy a chodila kukat na vsetky śvetla pod lampy ci nahodou neuvidim ☹ lebo muz najprv este chcel s druhym cakat na vianoce sa rozhdool ze ideme na to a ja som z toho uplne happy
Negativny je
Treba ešte počkať. Niektorým ženám hneď nevyjde pozitívny test. Držím ti silno palce!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nic tam nie je