Ahojte, mala som nechraneny styk a podotknem ,ze zvykne mi meskat menstruacia. Mala som 17.9. A potom mi meskala , pocas toho som mala nechraneny styk 21.9. Menstruacia prisla az 5.10. bola 6 dni velmi slabucka, bola som silno aj nachladena. Citim ,ze mam vacsie brusko a priberam... nechcem si namyslat,robim si testy kazdy den lebo fakt nechcem otehotniet. Co si myslite o tomto teste ?
@bambulienka25 nerozumiem otazke
@bambulienka25 chcela som pocut nazor inych na test, lebo si myslim,ze uz som paranoidna a vidim ciarky viac ako jednu
@amy1239 test mas negativny
@bambulienka25 som rada, ze vidite len jednu :D asi som naozaj paranoidna a uz vidim duchov
@amy1239 to bude strachom. Namyslas si dalsiu ciarku.
Tiez si myslim, dakujem
Toto vo vidis je lennkanalik, keby si bola tehu tak je ruzovy duch, rsp dnes uz by si mala kolajnice cervene jak hrom.
mala si menstruaciu a mas negativny test. O com sa bavime este?
@snazilka_bio_mamka tak asi ma strach, tak sa uistuje. Aj hlupejsie otazky su tu na Konovi a nikto sa nad tym nepozastavuje.
@veronikaszabova ja som prave čitala diskusiu preco si slecna nasla kukuricu v hovienku takze ano mas pravdu :D
podla testu tehotna nie si
Dakujem pekne za nazori 😊 vela som tu videla podobnych fotiek a diskusii o duchovi, ano mala som menstruaciu sle velmi velmi slabu par kvapiek, tak som sa zlakla a spajala si suvislosti , uz si myslim ,ze az chorobne 😀😀 potrebovala som sa uistit , ze mi len sibe
@amy1239 stále je samozrejme možnosť ist a vyšetrenie z krvi tam mate 100% istotu. Ale test je negativny a menstruacia boal aj ked slaba a netrvala len den ani dva.
@snazilka_bio_mamka Ak nechces otehotniet, preco mavas nechraneny sex? To je asi zakladna otazka.
@drahomirrra ja určite nie
@drahomirrra asi si to chcela adresovať autorke 🙂
@snazilka_bio_mamka Samozrejme ze autorke, velmi sa Ti ospravedlnujem 🙂
Mozno dam teraz blbu otazku (neukamenujte ma) , v 3 mesiaci by ukazal test tehotenstvo alebo nie? Vela sa pise ,ze sa znizuje potom hormon... tak ak by je to mozne byt vteetiom mesiaci mat menstruaciu a mat negativne testy? Ja viem ,ze to nedava logiku ale viete ,ze take pripady sa stavaju nie casto ale su ,ze zeny nevedia a zistia potom ,ze su v druhom stave
@amy1239 Prosim ta, necitala som vsetko. Kolko mas rokov? Hormon HCG je pritomny v ramci celeho tehotenstva, takze test by ti to samozrejme ukazal. Mas menzes, testy negat a napriek tomu zvazujes, ze si tehotna??
A ako som pisala, nechces byt tehotna, na ktoru rit tr.kas nechranene?
A btw, ak neveris testom, uz si pocula o takom zazraku, co sa vola gynekolog? Vie dat fakt dobre odpovede na taketo priblble otazky.
Trosku ste nejaka prchka, ved som sa len pytala. Nemam 15 rokov ani 20 na taketo spravanie, ano viem ,ze davam blbe otazky ..vela tu toho jeho, vela sa zaujimam, chcela som pocut len nazor nic viac ... prajem pekny vecer a dakujem
@karolina234 ahoj trocha som sa pohrala s fotkami, ja tam vidi slabu ruzovu ciarku ale zaroven test sa mi zda byt uz vseliaky, vysuseny po poriadnom premočení ale ciarku tam vidim
@snazilka_bio_mamka ahoj práve že ten test bol odfoteny cca 4 min po urobený bol rozobratý pretože bol digitálny. Ďakujem za radu
@karolina234 kolko si DPO?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.