Včera som si robila 11 dní po pohlavnom styku test vyšiel takto . Netreba nič hľadať bol vidieť hneď .horšie je to odfotiť proste na fotke to vyzerá že je slabší ináč v skutočnosti silnejší . Dnes som si robila zas . Je pravda že som odobrala hneď od začiatku a nie ku koncu ako včera .a vyšiel takto -Fotky pridám do komentára ešte
To je kanálik a aj tak zrejme testuješ skoro.
Nie nieje to kanálik je ružovo v skutočnosti lepšie vidieť ako na fotke
Taku som mala 2x na 10-11 dpo a oba razy som bola tehotna. Drzim palce.
Tak čiarka tam je ,ale v poslednom čase vidím v diskusiách , že tieto testy dosť duchuju, skus aj iný. Držím palce
@diewcatqoo a tiež ti to urobilo že jeden deň taká čiarka a druhý deň možno ledva dáky duch ? . Neviem či to priradiť k tomu že som chytila prvý moč a nebolo možno hcg tam naporiadok alebo sa neudržalo 🙈
Vyzerá pozitívne, testuj o 2-3 dni, mal by silnieť. Držím palce 🍀
@tehotna40 no tiež som to čítala ale zas táto čiarka je ružová v skutočnosti viac vidieť .len neodfoti to tak ako by malo no 😬
@mariska1989 podľa mňa normálne pozitívny test. Skus o dva dni, či bude silnieť. Držím palce.
Teoreticky moze byt pozitivny. Len hcg je este nizke kedze testujes skoro. Skus az ked ti ma prist ms. Teda az niekedy o 3-4dni a potom uvidis ten rozdiel bez hladania.
@thereisabear len ten zo včera , dnes ledva niečo vidieť iba biela botka pri spodu kde by mala byť čiarka . . Neviem k čomu to pripísať.
Či že som prvý moč chytila alebo to odchádza a čakať ms
@maryetta aktuálne mi má prísť o 2 dní čo by bol 30 dnovi ciklus zvecsay mám 31 ale chodí si to ako chce
Baby môže sa stať že jeden deň ukáže test tak že je slabo pozitívny a na ďalší možno mojou príčinou negatív a že ďalšie testovanie by ukázalo zas čiarku ? . Keby som dnešné testovanie nebrala do úvahy tak zajtra by som sa testovala 2 dní po tom prvom teste . Aj sa bojím otestovať 😬🙈.
@mariska1989 ja som tiež mala druhý deň slabší test ako prvý a bola som tehotná. Tiež sa mi dvakrát stalo, že som mala slabú čiarku a tehotná som nebola. Jedine čas ukáže. Neboj, keď budeš tehotná, určite to čoskoro zistíš 🙂
@thereisabear no mne sa to nestalo a to som bola 5 x tehotná len dve tehotenstva nedopadli dobre a posledné bolo ze som brala tabletky na udržanie .
Tak dnešný test ani neberiem do úvahy a zajtra skúsim a ukáže sa božia vôľa
@mariska1989 tak jasne ze zalezi aky dlhy cyklus. Kedy bola ovulacia a pod.
Ja som si testovala vzdy az ked mi cca 3-4-5dni ms meskala. Akurat v druhom tehu 2dni pred ms-lebo sme tam mali narocny vikend a nevedela som z coho mi je “slabo”. A uz bolo vidiet ciarku pekne. Ale zase vedela som kedy co bolo aj ovulacia….
Tieto testy sú úplne na prd stále mi ukazovali takéto čiarky tehotná som vtedy nebola, skus inú značku
Testuj keď bude ms meškať, ja neviem načo takto skoro a pomaly lupou niečo hľadať.
@januska12323 tak teraz čo som robila včera lupov nič nehľadám ukázala sa hneď. . Len ma prekvapil dnešok. Tak každá sme iná niekto vydrží kým nemeška ms a niekto robí aj 5 dní po plodných . Tiež mám na to svoje dôvody ináč by som to neriešila 😬
@simonkato ja mám zo včera silnejší pravdepodobne ako si mala ty . No uvidím skúsim zajtra ešte jeden ak by a potom Digi
@zojeva ja nemám skúsenosť že by ukazovalo niečo čo nemalo byť .zatiaľ mi tieto testy ukázali len keď som bola tak ma to teraz prekvapilo že jeden deň tak a na druhý taký skok
@mariska1989 Podľa fotiek úplne negatívny test. 🤷
@mariska1989 pred tromi rokmi keď som bola prvý krát tehotná ma nesklamali ani raz, žiaden duch keď som tehotná nebola a keď som bola tak spoľahlivo ukázal…minuly rok čistá katastrofa, ja neviem či som mala stále nejakú vädnú šaržu, mne stále duchovali čo duchovali proste robili mi čiarky dve a tehotná som nebola tak som robila livsane alebo Dr max a keď som bol naozaj tehotná tak mi ukázal až digi 🙈😀
@mariska1989 rob si test až keď ti bude meškať ms a nie dopredu. Potom nebudeš musieť naháňať 👻👻👻
@lienka.7 keby som nemusela netestujem sa ale v stredu mám ísť na vyšetrenie a nemôžem byť tehotná ak by . .. takže radšej budem loviť duchov ako by bolo potom niečo zle .
@heni79 áno ten jeden je a druhé je slabučka čiarka
@zojeva neviem čo sa tak pokazili teda 🙈 ešte mám tento test tak vyskúšam a uvidím čo sa bude diať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Spodný je zo včera a vrchmi dnes . Na vrchnom je taká malá dobka farebná kde by mala byť čiarka . .a či tam je či nieje totálny duch je ťažko povedať