Čo poviete na tento test?

petra2226
16. apr 2014

ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..

drobec_l
16. apr 2014

NO já tiež nič nevidím 🙂 Skús neskôr 🙂

barbora59
16. apr 2014

Testujes sa velmi skoro. Ja som videla 2// v den ocakavanej ms.Ale druha bola velmi slaba.

vonicka
16. apr 2014

Nic tam nie je

nikolet_89
16. apr 2014

@petra2226 vidim miesto urcene pre druhu ciarku no nieje vyplnene zatial skus aspon den dva po termine ms

siska765
16. apr 2014

@petra2226 ee, veru nic tam nevidim 😒

piacere
16. apr 2014

@petra2226 ja tam veru tieň druhej vidím, čo je pri takomto skorom testovaní možné, že tam bude ešte len tieň, pretože hcg môže byť ešte minimálne. Ja som mala takéto neviditeľné tiene pri hcg 20 ...
Ak si veľký exhibicionista a nespôsobuje ti to traumy (negatívny test atď. 🙂 ) tak ho rozober, plast zahoď, ostane ti len pásik a budeš to lepšie vidieť 😉
A ozaj.... za dva dni môžeš test zopakovať, ak je toto tehotenský duch, tak za dva dni už bude čiarka viditeľná 🙂
Držím palce 😉

sarinka123
16. apr 2014

Zatial si neni tehotna. Skus sa otestovat, ked ti bude meskat.

m_ij_ka
16. apr 2014

ani ja nič nevidím, 😉

sisaha
16. apr 2014

@petra2226 5 dni pred, je velmi skoro.. skus v den ocakavanej menzes

petra2226
autor
17. apr 2014

tak mi to nedalo, a 3 dni pred MS som sa testla znova..ale vyzerá to že tento mesiac nič z toho 😕 😝

sandrika1986
17. apr 2014

Ani ja tam nič nevidím...

piacere
17. apr 2014

@petra2226 vidím druhú čiarku 😕 Nie je to naživo ružové?

petra2226
autor
17. apr 2014

je to také všelijaké..raz tam aj čosi vidím, potom zas nie tak už som dopletena 😀

denuss
17. apr 2014

@petra2226 daco sa tam crta 😉

redlola
17. apr 2014

vyzera ze tam nieco je. ale je zbytocne testovat 3 dni pred terminom, este sa to aj nemusi udrzat ak tam nieco je. pockaj par dni, aspon do terminu ms. viem ake je to tazke 🙂)

petra2226
autor
17. apr 2014

no skusim počkať či teda pride MS alebo nie, a potom budem testovať ked tak...len keby to čakanie nebolo také ťažké 😝

majka_3
17. apr 2014

@petra2226 noo nieco sa tam crtaa na tom druhom teste....je to citlivost 10?

kiwi82
17. apr 2014

ja tam žial nič nevidím, skús o dva dni znovu.

petra2226
autor
17. apr 2014

@majka_3 nie nie, to je 25

majka_3
17. apr 2014

@petra2226 tak treba kupit citlivost 10 😉 a budes mudrejsia 🙂

jaruska8
17. apr 2014

@petra2226 Niečo sa tam črtá.🙂

xevulax
17. apr 2014

Ja som mala dve lrasne ciarky niekolko dni pred ms mala som citaka ze bude babo a nakoniec z toho boli dvojicky🙂 preto vysiel tak skoro pri statsej som mala negativny este po datume ocakavanej ms.a neviem ci to robi len to svetlo alebo na tom druhom sa nieco crta

micinka1981
17. apr 2014

@petra2226 Peti este je sanca. Ja som si do 9.dna meskania menzesu robila 2 testy a boli negativne. Sice na ten 9.den bola jemne slabucka skoro neviditelna druha ciarka. Ale az na 14.den meskania mi vysli 2// 🙂
Drzim palce 😉

karmela
17. apr 2014

@petra2226 aj mne sa tam nieco marí este treba vydržať 😉

paskolinka
17. apr 2014

@petra2226 jednoznačne sa tam ciarka črtá 😉 testuj dalej, uvidíš či bude silniet 🙂

janaochi
18. apr 2014

@redlola jej,ty si tehu? boli sme spolu v augustovkách. Aj satanka je už teho. My sme tento mesiac prvýkrát skúšali, aj s Ľubkou, tiež z augustoviek. Tak ti držím palce silno,nech to vyjde.

redlola
19. apr 2014

@janaochi ahoj, ano 🙂) My sme zacali pracovat hned po potrate, zaroven sa riesi hematologia a endokrinologia + babatko sme davali na geneticky rozbor, aby sa vychytali priciny, kedze sa jedna uz o druhy potrat.. :/ Nuz a medzitym sme zistili, ze sa dako zadarilo 🙂 Takze hned od zaciatku picham fraxiparin a snad to uz vyjde 🙂 Uz len dokoncit vysetrenia. Este je so mnou jedna dievcina zo skupiny augustoviek - @sisisi 🙂 Vy ako?

janaochi
19. apr 2014

@redlola no ja som 4 DPO, vo štvrtok , alebo vpiatok testujem. 😀 Musím tak skoro, lebo čím skôr musím začať pichať clexane, keď by som zostala tehotná, tak drž palce, nech som v januárovkách. 😵 Inak ja som pochodila všetky vyšetrenia okrem reprodukčnej imunológie a okrem ureaplaziem mi nič nenašli, takže príčiny 3 MA nevieme. 😒 U vás niečo zistili? Clexane si mám pichať len preventívne a ureaplazmy máme už negatívne. Tak dúfam, že to fakt nebude na imunologickom podklade, tam idem začiatkom mája, ale keby som bola tehu, tak dúfam, že tam by nebol problém, lebo by sa mi to mohlo zase stať. A prednison na imunitu preventívne brať nebudem, lebo je to dosť svinstvo, brala by som ho len keby bol fakt problém v imunite. Mm deti nemá, ja mám dve s exm. a nikdy som nijaké problémy nemala, ani som nikdy nešpinila, nič, pohoda. A teraz...Tak ti na budúci týždeň dám vedieť, ako dopadlo testovanie a ty sa drž, nech šťastne donosíš.

lubka1983
19. apr 2014

@redlola
@janaochi ale ale caute baby 🙂

lubka1983
19. apr 2014

@redlola gratulujemmmmmm

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre