ahojte..chcela by som len vedeť, či vidíte niečo na tomto teste..pretože ja vooobec nič okrem jednej čiarky.. 😅 aj ked je pravda že je testované 5 dní pred MS..
Testujes sa velmi skoro. Ja som videla 2// v den ocakavanej ms.Ale druha bola velmi slaba.
Nic tam nie je
@petra2226 vidim miesto urcene pre druhu ciarku no nieje vyplnene zatial skus aspon den dva po termine ms
@petra2226 ja tam veru tieň druhej vidím, čo je pri takomto skorom testovaní možné, že tam bude ešte len tieň, pretože hcg môže byť ešte minimálne. Ja som mala takéto neviditeľné tiene pri hcg 20 ...
Ak si veľký exhibicionista a nespôsobuje ti to traumy (negatívny test atď. 🙂 ) tak ho rozober, plast zahoď, ostane ti len pásik a budeš to lepšie vidieť 😉
A ozaj.... za dva dni môžeš test zopakovať, ak je toto tehotenský duch, tak za dva dni už bude čiarka viditeľná 🙂
Držím palce 😉
Zatial si neni tehotna. Skus sa otestovat, ked ti bude meskat.
ani ja nič nevidím, 😉
Ani ja tam nič nevidím...
je to také všelijaké..raz tam aj čosi vidím, potom zas nie tak už som dopletena 😀
vyzera ze tam nieco je. ale je zbytocne testovat 3 dni pred terminom, este sa to aj nemusi udrzat ak tam nieco je. pockaj par dni, aspon do terminu ms. viem ake je to tazke 🙂)
no skusim počkať či teda pride MS alebo nie, a potom budem testovať ked tak...len keby to čakanie nebolo také ťažké 😝
ja tam žial nič nevidím, skús o dva dni znovu.
Ja som mala dve lrasne ciarky niekolko dni pred ms mala som citaka ze bude babo a nakoniec z toho boli dvojicky🙂 preto vysiel tak skoro pri statsej som mala negativny este po datume ocakavanej ms.a neviem ci to robi len to svetlo alebo na tom druhom sa nieco crta
@petra2226 Peti este je sanca. Ja som si do 9.dna meskania menzesu robila 2 testy a boli negativne. Sice na ten 9.den bola jemne slabucka skoro neviditelna druha ciarka. Ale az na 14.den meskania mi vysli 2// 🙂
Drzim palce 😉
@petra2226 jednoznačne sa tam ciarka črtá 😉 testuj dalej, uvidíš či bude silniet 🙂
@janaochi ahoj, ano 🙂) My sme zacali pracovat hned po potrate, zaroven sa riesi hematologia a endokrinologia + babatko sme davali na geneticky rozbor, aby sa vychytali priciny, kedze sa jedna uz o druhy potrat.. :/ Nuz a medzitym sme zistili, ze sa dako zadarilo 🙂 Takze hned od zaciatku picham fraxiparin a snad to uz vyjde 🙂 Uz len dokoncit vysetrenia. Este je so mnou jedna dievcina zo skupiny augustoviek - @sisisi 🙂 Vy ako?
@redlola no ja som 4 DPO, vo štvrtok , alebo vpiatok testujem. 😀 Musím tak skoro, lebo čím skôr musím začať pichať clexane, keď by som zostala tehotná, tak drž palce, nech som v januárovkách. 😵 Inak ja som pochodila všetky vyšetrenia okrem reprodukčnej imunológie a okrem ureaplaziem mi nič nenašli, takže príčiny 3 MA nevieme. 😒 U vás niečo zistili? Clexane si mám pichať len preventívne a ureaplazmy máme už negatívne. Tak dúfam, že to fakt nebude na imunologickom podklade, tam idem začiatkom mája, ale keby som bola tehu, tak dúfam, že tam by nebol problém, lebo by sa mi to mohlo zase stať. A prednison na imunitu preventívne brať nebudem, lebo je to dosť svinstvo, brala by som ho len keby bol fakt problém v imunite. Mm deti nemá, ja mám dve s exm. a nikdy som nijaké problémy nemala, ani som nikdy nešpinila, nič, pohoda. A teraz...Tak ti na budúci týždeň dám vedieť, ako dopadlo testovanie a ty sa drž, nech šťastne donosíš.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
NO já tiež nič nevidím 🙂 Skús neskôr 🙂