Cítili ste aj bez testov, že ste v požehnanom stave?

zuzanazu85
18. jún 2022

Ahojte bábiky,píšem takto z rána (už ma to trošku štve). Mešká mi to už 5ty deň,stále nechcem akože veriť,stále čakám,že to zo stresov,z počasia atď 🤭 .Ani test nerobila,na poličke mám dva kúpené, odlišné,neviem,či chcem vedieť pravdu...som ako malá,fakt...36 ročná, 🙄. Cítim sa divne,skoro už 3tie ráno,cítim sa ináč v mojej ,,onosenej" koži. Test si ešte nechcem robiť, zbytočne, môj ,,mladý-starý-domáci-milujuci "mi vraví,že aj tak mi to vidí na tvári aj bez testu (nechápem ako?! je snáď Nostradamus?!...🤭😁). Ak sa naplnia moje skryté túžby-aj obavy isto 🙄,budem 36 ročná tehotná prvorodička?!🙃😶. No neviem,ale teším sa,nie moc,aby nezakríkla,ale uprimne,začínam sa báť 🤭😁 . Cítili ste,aj bez testov a všetkého viditeľného,že ste ,,v požehnanom stave"?

miskamicha
18. jún 2022

@zuzanazu85 ja nie🤔😁

beata_k
18. jún 2022

@zuzanazu85 Neviem na co su ti testy na policke, ale drzim ti prst.

zuzanazu85
autor
18. jún 2022

Akože vážne dúfam,že sú to len stresy, pretože neverím,že ma takých dobrých plavcov a ja už vajíčka ,ktoré melú posledného 🤭🤣. Ani neviem, prečo dala túto tému,veď blbá,urob test a zbytočne sa v tom ,,nešprtaj" 🤭😆🤬.

vevapeto
18. jún 2022

@zuzanazu85 na niektorých ženách je tehu vidno aj bez testu.

deti95060810
18. jún 2022

čo tu čítam tak niektoré žienky už ozaj po krátkom čase vedia aj bez testov že sú tehotné.. ja ale k ním nepatrím.

lily14
18. jún 2022

@zuzanazu85 áno oba razy...taká som bola nervózna že až ..

travelllerka
18. jún 2022

Môj dedko to na babke videl, keď čakala druhé dieťa, okomentoval to vetou "ty už vložky nepotrebujes" :D

vierka0508
18. jún 2022

Ano vedela som to na 100% ale pri druhom tehotenstve

jaskolka
18. jún 2022

Tušila som, že sa"niečo deje "okrem prvého. Ale istota bola až po testoch.

eerikusik
18. jún 2022

@zuzanazu85 áno vedela,a tiež som mala 36, prvorodička 😉

54tinka54
18. jún 2022

@zuzanazu85 asi týždeň predtým než mi mala prísť MS som cítila také zvláštne pichanie v podbrušku.. nikdy predtým som také niečo nemala, tak som povedala manželovi, že myslím, že to vyšlo.. MS už neprišla a test bol v deň očakávanej mrchy pozit 😊 neviem či to bola len náhoda ale ja som tak nejak tušila že som v tom

darina14m
18. jún 2022

@zuzanazu85 hneď som to cítila...pri oboch...zrazu som sa cítila "inak"..neviem to opisat, proste som to cítila...tiež som netestovala "hneď po sexe"🤭 ale az keď nastal tento pocit, a vtedy mi tiež už meskali niekoľko dní a v podstate test ten pocit len doťukol-vobec ma neprekvapil, lebo už som to vedela 🍀

salonka77
18. jún 2022

Ja som to necítila nijako, ale priateľ si všimol a povedal, že máš väčšie prsia, nie si tehotná? 😁 A tak aj bolo a o pár dní pozitívny test a teraz som už v 20 tt. 🤗

elizabeth88
18. jún 2022

@zuzanazu85 Ja som to citila...Pocity?Najskor som citila ako keby sa mi zozenstovalo,zaoblovalo telo,zo dna na den-takze to bol najma asi pocit.Ten ma zaviedol do lekarne po test,este som si hovorila,ze si nieco namyslam,tak som chcela vediet ako to je.Bola som tehotna,neviem uz v kolkom tyzdni presne som vtedy bola.🙂

mia_von_prag
18. jún 2022

Ja som sa viackrát cítila tehotne, ale nebola som 😂 človek si dokáže toho veľa nahovoriť.

Keď som bola ozaj tehotná, myslela som skôr že mám nejakú chorobu, takže ma obe tehotenstva prekvapili

Sprav test, som zvedava, či ti to vyšlo a drzim palce 😊

marianarem
18. jún 2022

@zuzanazu85 Prvy raz ano, druhy raz nie, tam som si vsimla az meskanie.

vroni
18. jún 2022

Necítila som vôbec nič. Až keď som začala zaspávať k kancli na stole, doniesol mi kolega (!!!) tehotenský test. Ale ani po teste som sa necítila tehotná. Len unavená. Pri druhom na mňa v drogérii zaútočil test. Dodnes neviem, na kieho čerta som si ho dala do košíka, nič som netušila, nerátala s tým a ani si tehotná nepripadala. A mala som 35 pri prvom a 42 pri druhom, žiadna zabicka... Niektorým ženám evidentne plodnosť vekom stúpa 🤣🤣🤣

hermiona12
18. jún 2022

@zuzanazu85 U mňa sa to prejavilo tak že som mala zvýšenú teplotu , stále mi bolo veľmi teplo, test tiež som urobila až keď mi menštruácia meškala 2 týždni. A všetko kôli tomu lebo každý mesiac bolo len sklamanie a ciklus mala som veľmi nepravidelný. No vtedy to bolo naozaj iné, manžel mi tiež povedal že hneď pochopil že som tehotná.

xena0
18. jún 2022

Okrem meškania som nemala absolútne žiadne príznaky..necítila som sa nijak inak ako bežne

petronellla87
18. jún 2022

@zuzanazu85 ahoj... Ja som 35 ročná prvýkrát tehotná prvorodicka😆 a môj príznak co ma prinutil kúpiť si test bol že mi prestali chutiť cigarety😆 to sa mi nikdy nestalo tak som hneď Spozornela a bolo to tam😆

nika11103
18. jún 2022

Mne sa v práci kolegyňa spýtala , či nejsom náhodou tehotná . A to bolo tak týždeň predtým , než som si spravila test už s dvomi koľajniciam. Vraj som bola iná .

sendyle
18. jún 2022

@zuzanazu85 moj manžel mi horil láska ty si tehotná ja ze co? Určite nie 😁 a potom aj pes mi furt stuchala do brucha a ležak na bruchu a cuchala mi bruško co nikdy nerobili a potom mi to nedalo spravila test a baaam dve koľajnice ja osobne som to necítila. Bola som v tom ze mi idú krámy lebo tak isto som sa cítila ako keď mi idú 🤣

dadis
18. jún 2022

@zuzanazu85 Pri prvom som necitila nic, zacala som sa "pozorovat", az ked som mala potvrdene tehotenstvo, potom nastupili 3 mesiace umornych nevolnosti...pri druhom som to vedela predtym ako mi meskal menzes. Rano o 5 som sa zobudila, otvorila oci s povedala som si, tak a som tehotna. Bolo mi presne tak isto zle ako v prvom trimestri pri synovi, neviem to ani opisat. Zbehla som do lekarne a na teste hned kolajnice.

pininka1
18. jún 2022

Mna vzdy tak boleli prsia, ze som vedela aj bez testu. Moja mama si zapalila a prislo jej tak zle ze tiez vedela ze je tehu.

michaellasp
18. jún 2022

@zuzanazu85 ja veru nie. Do konca 3 mesiaca som nevedela, ze čakám. Menzes som mala tak ako predtým, žiadne chute, únava, nič. Len zrazu neprišli mesiačiky, tak som spravila test a bol pozitívny. Pri Dr už mal niekoľko centimetrov a mával rúčkami aj nôžkami. Poviem Vám, to bol šok. 🙃

mimicka2013
18. jún 2022

@michaellasp fakt si mala az do 3 mesiaca menzes? A normalny nebol vobec slabsi a pod?

michaellasp
18. jún 2022

@mimicka2013 úplne normálny. Ale v tom 3 mesiaci sa mi zdalo niečo čudne. Strašne kŕče som mala v podbrušku a dosť silné krvácanie. (človek by povedal, že potrat) Ale absolútne mi nenapadlo ze by som mohla byť tehotná, až keď buduci mesiac neprišli 🤷‍♀️

michaellasp
18. jún 2022

@mimicka2013 moja starká mala až do 4 mesiaca. Čiže kadečo sa deje. Preto pre mňa to, ze príde menštruácia nie je záruka, že nie som tehotná 😅

mimicka2013
18. jún 2022

@michaellasp viem ze sa to deje...len som nikdy nebola "v kontakte" so zenou ktorej sa to realne stalo 😃 mna by zaujimalo ze ci tym zenam by vysiel aj pozitivny test hned uz napr v tom prvom mesiaci ked je uz tehotna ale ma menzes, resp ci ta bazalka je taka ako maju tehotne alebo ako maju pocas menzesu....ale to asi ziadna z tych ktore ani nevedia ze su tehotne do 3-4 mesiaca neriesia 😂

zuzanazu85
autor
18. jún 2022

Tak bolo mi oznámené,že tá meškajúca menštruácia nebudú len stresy 🤭. Ráno som môjmu drahému nacikala na test a že ma dávať bacha 😆. Ja som musela s hafanom k veterinárovi a došla mi sms,akurát keď bola v ordinácii so psom,že ak tie dve čiarky znamenajú,to čo si myslí,máme o ,, zábavku" postarané 🤭😁. Som zdrhla z domu ako smrad,ako fakt pubertacka sa niekedy správam 🙄🙃. Ten byko sa už chváli a ja začínam mať až teraz des a besy 🤭😆. Snáď to vyde a budeme všecia zdraví. Prajem vám bábiky krásnu sobotu 🤗.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre