Ahojte chcela by som sa vas opytat ci nema niektora z vas podobnu skusenost a bolo nakoniec vsetko v poriadku.. pri prvom tehotenstve som mala jednoducho kazdy druhy den silnejsie ciarky.. a teraz mam ich silnejsie ale mam pocit ze to veeeelmi pomaly stupa a som strasne z toho rozhodena.. mala som raz biochem. Ale teraz to na biochemicke nevyzere lebo mam silne ciarky ale stale to niesu kolajnice… a toho sa trosku obavam… zeby to mohlo byt mimomaternicove v den meskajucej ms som trosku spinila 4 kvapky odvtedy nic nemam ziadne bolesti ani nic.. ale bojim sa aby bolo vsetko v poriadku lebo si myslim ze som uz davno mala mat kolajnice…dnes je to tyzden meskajucej ms.. 10tkove testy su tie farebne a tie biele su 20tkove… ku doktorovi mam ist na buduci tyzden v stredu to by som mala byt 6+2tt .. robila som si aj clearblue v stredu som mala este 1-2 a piatok som uz mala 2-3.. testy robene dnes to som 21dpo
Podla mna je to zatial uplne v poriadku
@lucia851 ved som tam napisala ze mam ist na buduci tyzden v stredu..bola som tam minuly tyzden ale nedostala som sa k lekarovi lebo sestricka povedala ze to je este skoro a to ze som spinila raz v pondelok je uplne v poriadku
@bejbs123 naozaj? 🥹 nemyslis zeby som uz mala mat kolajnice?
Podla mna v pohode, tie testy mozu mat rozne mnozstvo farbiva.
@luciah187 to ano to suhlasim, ale pri prvom dietati som mala v den ms tie ruzove testy kolajnice… preto sa trosku obavam🤷♀️
Chapem, nic sa neda robit len v klude pockat na vysetrenie.
Tak držím palce nech je všetko v poriadku
Ja som pri mojom synovi nemala až také silné koľajnice mne až výsledok z krvi potvrdil že som tehotná
Hlavne bud v klude,stres nepomaha,drzim palce
@lucia851 ja som mala pri prvom praveze kolajnice a 4+0 som mala HCG 284 no teraz je ina sestricka a ta mi povedala ze mi nezoberu krv na HCG pretoze oni maju ine postupy aj som jej povedala ze pri prvom dietati som mala zobratu krv 4+0 a bola pri lekarovi a dalsi utz som mala o tyzden na to 5+1 a potom 6+2 ale ona ma proste presviedcala ze maju ine postupy a rovno ma objednala na 6+2 takze mozno aj preto sa testujem lebo chcem mat aspon nejaku nadej ze hcg stupa a ze je vsetko tak ako ma byt… lenze mam pocit ze to velmi pomaly stupa a som z toho prirodzene nervozna… zijem v DE a nemam tu pri nas v blizkosti ziadne centrum kde by som sa objednala na tu krv ako samoplatca… da sa aj pri obvodnom ze si to zaplatim ale cakanie na termin 2 tyzdne a to mi je uz k nicomu ked do tej doby kym aj pridu vysledky budem uz u gyn
@bejbs123 jasne snazim sa byt dakujem ja sa vam tu potom ozvem ako som dopadla ale dnes idem k obvodnemu na krv tak skusim sa spytat ci mi nemozu rovno dat sj na HCG uvidim ako pochodim
chapem tvoje obavy, ale myslim ze ciarky ti krasne silneju ❤️ gratulujem 🩷
Podla mna to mas v pohode. Ja som mala slabsie ciarky a silneli mi pomalsie a vsetko je zatial v poho tych faktorov je tam viacej
@lucia851
@bejbs123
@luciah187
@selena_luna
@luteam dakujem vam dievcata za podporu naozaj🥹
Takze dnes som volala na gyndu vydupala som si pri sestricke termin aby ma vzal dnes..cize u obvodneho som to hcg ani neriesila naloniec povedala som si ze uvidim co gyn…mala by som byt 3 tyzdne od ovu som si ista tym.. ale o tom sme sa s gyn nebavili.. on sa riadi utz nie poslednou ms atd… mala by som byt dnes 5+0/+1 no ale na utz to zodpoveda 4tt nebolo vidiet nic len ze je velmi tucna sliznica, odobrali mi krv na hcg zajtra budem mat vysledky vecer uvidim.. podla toho sa prisposobi dalsi utz.. doktor povedal ze si mysli ze bude vsetko v poriadku .. tak dufajme 🙏 ozvem sa vam potom
Chod rano rovno do.labaku, daj si spraviť hcg ako samoplatca. Bude to stat par eur a budes kludnejsia. Ale.podla.mna su testy pekne...
Tyzden hore dolu teraz nic neznamena. Dolezite bude ci napri o 2 tyzdne bude zodpovedat 6 tt kedze teraz je 4 tt 🩷❤️ drzim.palce.
@palicka autorka je v nemecku s tym samoplatcovskym hcg to ma trochu zlozitejsie 🙂 preto si vydupala toho gyn.
Mohla byt posunuta ovu,dolezite je asi sono o 2t to by malo byt uz aj srdiecko
@palicka tak v podstate je to zbytocne dnes vecer budem mat vysledky HCG kedze mi vcera zobral gyn krv a ano nakolko som v DE nemam tu poblizku ziadnu kliniku ani nic kde by som mohla ist
@bejbs123 ano to by som sa mohla na to takto tiez pozriet ale pozitivne obu testy som mala 29,30.7 tieto dva dni sommich mala cele dni testovacie silnejsie ako kontrolne cize najneskor mohla byt ovu 1.8…. 🤷♀️
@selena_luna dakujem dufam ze bude vsetko v pohode🙏 Inak este k tej ovu tsk ako som napisala by to aj malo sediet 11.8 som uz mala ducha na teste ktory silnie ale veelmi pomaly…
Neviem prečo stresujes. Ak má test raz určitú kapacitu farbiva tak už silnieť proste nebude. Urob si digitálny. Samozrejme že ten sa neoplatí robiť každý deň. Mala si v minulosti nejaké problémy že stresujes? Ak sa má niečo stať tak sa stane či si v 5 to alebo 14tt a podobne. Hlavne mysli pozitivne
@3petka uz som tu pisala raz ze pri prvom dietati som mala tie ruzove uz 4+0 kolajnice cize viem aku kapacitu maju ruzove testy… mala som raz biochemicke.. aj ked toto na biochem uz nevyzera stale sa bojim nakolko si uvedomujem ako mi biochemicke velmi ublizilo.. nie kazdy ma taku kapacitu psychiky zrejme ako ty…to ze sa bojim je prirodzene lebo babatko bolo chcene a podarilo sa nam to na prvy pokus zatial co pri prvom dietati sme sa snazili presne rok.. sama velmi dobre viem ze co bude to bude..malokto si vsak uvedomuje ze zeny co pisu na mk a nelovia duchov hladaju podporu, povzbudenie a mile slova…a hlavne pochopenie takze ak ty tomu nerozumies tak to nekomentuj…
Ja ta rozumiem,ja som mala jeden potrat s tym,ze sa prestalo vyvijat,mozes dostat nejaky progesteron na udrzanie,no ostatne je zial v inych rukach a ine sa velmi ovplyvnit neda,ak to embryjko nie je v poriafku,zial priroda si to zariadi,no drzim palce,aby to bolo dobre,ako som napisala,o 2t by malo byt ❤️ a dovtedy asi treba len vydrzat
@bejbs123 ano ano viem hadam bude vsetko dobre 🥺🙏
Ahojte tak volal mi gyn HCG je 199 ze podla neho to je ok zodpoveda to 5tt a na buduci tyzden v stredu mam dalsi utz a uvidime co dalej…
Super
Blahozelam
Dolezite je aby to hcg stupalo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A u gynekológa si bola?