Dobrý večer, stalo sa niekomu, že druhá čiarka na tehu teste bola slabšia a visc pri kraji ? Myslim ďalej od seba.Znamenalo to tehotenstvo? Prosím len tie čo majú skúsenosť.. foto nemam, ďakujem.
bez fotky ti nikto nepovie.. Pretoze veľa žien si tu pletie koniec testu alebo teda tu zlepenu cast za nejakú čiarku.... Proste čiarka má svoje miesto a ak tam nieje tak tehotná nebudeš ...
Ciarka je vzdy na tom istom mieste. Ak ju mas dalej tak je to rozmoceny test a farbivo
@janka_01 Nie je tam žiadna čiarka, test je negatívny
@zuzanockamt myslím túto čiarku.
@janka_01 Negatívny test.
@janka_01 Nie je tam žiadna čiarka, test je negatívny. Berieš aj HAk + kondóm, tak tehotná nie si.
@janka_01 uz to konecne pochop!
HAK + kondom... a ty hladas ciarky 🤦 po takom case by si mala silno pozitivny test, nie nejake fiktivne ciarky. Fakt navstiv odbornika - to nemyslim v zlom - lebo takto, ked budes pokracovat, tak ti z toho prepne.
Ja z teba zacinam mat pocit, ze ty chces byt asi silou mocou tehotna, ked toto stvaras.
@veronikaszabova keby som silou mocou chcela byť tehotná tak sa nesnažím silou mocou tak chrániť. Ja chápem že by to bol zázrak ak by som otehotnela ale aj to sa dá. Každopádne ak nechceš tak na mňa reagovať nemusíš. Dnes už bol test negatívny a čakám na ms a ak nepríde tak to budem riešiť až potom a už nie tu.
@janka_01 Pri tej ochrane, ktorú máš,tak nie je šanca otehotnieť. A netreba čítať blbosti na modrom koni, lebo tu sa združili asi všetky možné výnimky sveta a pritom len nevedia správne čítať príbalové letáky a užívať hak. Tá má účinnosť 99%.
@zuzanockamt ďakujem, čiže sa môžem spoľahnúť na dnešný negatívny test a ten včera bol vadny?
@janka_01 Áno, môžeš. Aj ten včerajší bol negatívny.
@veronikaszabova toto presne aj mňa napadlo ze ona ten zázrak asi ozaj chce, lebo napriek 2 ochrana plus toľkým negatívnym testom stále hľadá dve ciarky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pokial su tam dve ciarky si tehotna