Čiarka pri kraji tehotenského testu

24. okt 2020

Dobrý večer, stalo sa niekomu, že druhá čiarka na tehu teste bola slabšia a visc pri kraji ? Myslim ďalej od seba.Znamenalo to tehotenstvo? Prosím len tie čo majú skúsenosť.. foto nemam, ďakujem.

janusiq
24. okt 2020

Pokial su tam dve ciarky si tehotna

barus26
24. okt 2020

bez fotky ti nikto nepovie.. Pretoze veľa žien si tu pletie koniec testu alebo teda tu zlepenu cast za nejakú čiarku.... Proste čiarka má svoje miesto a ak tam nieje tak tehotná nebudeš ...

rachel36a
25. okt 2020

Ciarka je vzdy na tom istom mieste. Ak ju mas dalej tak je to rozmoceny test a farbivo

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_01
3. feb 2023

To by aj mňa zaujímalo. Čiarka na teste je len je divná. Ako to mám brať?

zuzanockamt
3. feb 2023

@janka_01 Nie je tam žiadna čiarka, test je negatívny

janka_01
3. feb 2023

@zuzanockamt myslím túto čiarku.

zuzanockamt
3. feb 2023

@janka_01 Negatívny test.

rachel36a
3. feb 2023

@janka_01 to nie je ciarka, to je koniec tej vnutornej savej casti na testovacej casti

janka_01
3. feb 2023

@rachel36a je to čiarka, len je veľmi blízko toho okraju. Preto neviem ako brat ten test. Treba si poriadne zväčšíť fotku

rachel36a
3. feb 2023

@janka_01 ved to ti pisem, ze to nie je ciarka...tehh ciarka je ovela blizsie...toto mas v strede testu taku bunicinu a prestw v tom mieste konci

janka_01
3. feb 2023

@rachel36a nechcem sa hádať ale vážne tam je nejaká čiarka. Je dosť blízko toho kde je ten test zalepený ale čosi tam je. Len neviem či to je čiarka alebo len ryska. Upravená fotka aby ste videli rozdiel.

zuzanockamt
3. feb 2023

@janka_01 Nie je tam žiadna čiarka, test je negatívny. Berieš aj HAk + kondóm, tak tehotná nie si.

poleva
3. feb 2023

@janka_01 to nie je tehotenska ciarka

janka_01
3. feb 2023

@poleva ďakujem, preto sa pýtam, lebo sa mi tá čiarka zdala divná

rachel36a
3. feb 2023

@janka_01 nie je to ciarka, tam ciarka nie je a nebude

janka_01
3. feb 2023

@rachel36a čiže v prípade pozitivity by čiarka bola bližšie ku kontrolnej?

sense
3. feb 2023

@janka_01 ten test je negatívny. Z teba musia mať výrobcovia testov radost

rachel36a
3. feb 2023
veronikaszabova
3. feb 2023

@janka_01 uz to konecne pochop!
HAK + kondom... a ty hladas ciarky 🤦 po takom case by si mala silno pozitivny test, nie nejake fiktivne ciarky. Fakt navstiv odbornika - to nemyslim v zlom - lebo takto, ked budes pokracovat, tak ti z toho prepne.

Ja z teba zacinam mat pocit, ze ty chces byt asi silou mocou tehotna, ked toto stvaras.

janka_01
4. feb 2023

@veronikaszabova keby som silou mocou chcela byť tehotná tak sa nesnažím silou mocou tak chrániť. Ja chápem že by to bol zázrak ak by som otehotnela ale aj to sa dá. Každopádne ak nechceš tak na mňa reagovať nemusíš. Dnes už bol test negatívny a čakám na ms a ak nepríde tak to budem riešiť až potom a už nie tu.

zuzanockamt
4. feb 2023

@janka_01 Pri tej ochrane, ktorú máš,tak nie je šanca otehotnieť. A netreba čítať blbosti na modrom koni, lebo tu sa združili asi všetky možné výnimky sveta a pritom len nevedia správne čítať príbalové letáky a užívať hak. Tá má účinnosť 99%.

janka_01
4. feb 2023

@zuzanockamt ďakujem, čiže sa môžem spoľahnúť na dnešný negatívny test a ten včera bol vadny?

zuzanockamt
4. feb 2023

@janka_01 Áno, môžeš. Aj ten včerajší bol negatívny.

sense
4. feb 2023

@veronikaszabova toto presne aj mňa napadlo ze ona ten zázrak asi ozaj chce, lebo napriek 2 ochrana plus toľkým negatívnym testom stále hľadá dve ciarky

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
poleva
8. sep 2023

@julia2002 negativny

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
poleva
8. sep 2023

@julia2002 nerieste to..ciarka tehotenska to nie je

rachel36a
8. sep 2023

@julia2002 nie to nie je ciarka tehu tam kde by mala byt...keby si rizdelila vrstvyy testu. Tak tam kde je ten sivy pasik konci vnutorna vrstva papiera z ktoreho je test vyrobeny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre