Ahojte prosím vás vidím na teste slabú čiarku druhu veľmi slabo viditeľnú. Takéto mi ukazovalo aj pred pár dňami potom som dostala ms trvala dva dni a špinim. Keby to predsa len bolo tehotenstvo už by asi čiarka vyzerala normálne že..vdaka
Absolútne nič nevidím, iba jedna /
Ano, test by bol jasne pozitivny. Toto je negativny test.
Aj mne sa niečo zda, ale skôr je to kanalik
@monsterablue tak myslíte že mám nejaký gynekologicky problém?
Ja si myslim ze bud cysta alebo biochemicke. Lebo po pardnoch by uz bola isto viditelnejsia ;(
@bejka90 tu cystu treba riešiť nejak ?
Tak to podla typu cysty, dr len povie ze co... Ja som nala 1x endometrioznu tu mi museli vybrat lebo rastla a druhykrat som mala len nejaku taku co sa vsrrebala tak s tou nic netrebalo
@bejka90 och to som netušila. No teraz som na pochybách,ci ešte čakať alebo čo
Prvý krát sa mi to stalo
Tak skus test o 2 dni ci bude silnejsi alebo rovnaky a ked tak sa objednaj na ultrazvuk nech pozrie
@bejka90 skúsim
Podľa mňa kanalik,to tieto testy ukazujú po zaschnuti
@lovatko trošku slušnejšie sa to dá....prepáčte ale možno sa snažia už dlho a tej žene takéto komentáre nerobia dobre. V poslednom čase tu čítam podobné komenty, veď keď sa vám to nepáči načo komentujete ?
@daduska6199 ďakujem za reakciu vnímam to rovnako..
Áno je tam ale len jedna čiarka
@lovatko no ja tam vidím dokonca aj môj priateľ 🤷♀️
Nič si z toho nerob 😊 urob ešte o dva dni a uvidíš keď tak mi napíš súkromnú správu 😊
@lovatko ukázala som mu a vidí asi....vidím tam aj ja niečo...ale nebudem sa tu už vyjadrovať to je škoda reči
@daduska6199 dnes takto
Ťažko to vidno na foto ale opäť náznak tej druhej čiarky. No asi osediviem
Kup inu znacku a vyskusaj... mne na tomto teste tak neskoro bolo vidno druhu ciarku ze az.. ostatne uz davno isli oci vybit a tento zacal jemne naznacovat...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Slabo to vidno..