Ahojte kocky.Dr mi uz druhy krat povedal ze v maternici nieco je.. ze ´´fazulka´´´:D ale krvne testy zatial nerobil...Takze nevem co si mam mysliet..bolia ma prsia som naladova aj podbrusko sem tam tak zvlastne boli.. a mesiaciky nechodia
@bublinka1990 a mas len gestacny, alebo aj ostatne, teda zltkovy?
@bublinka1990 fazulka??? ja neviem Ty si sa nahodou mojka nepomylilia ved v 18 týždni je bábätko asi 14-16 cm veľké a váži okolo 150 gramov...si v druhom trimestri kde sa v 16.týždni vyšetrí hladina AFP ako súčasť skríningu vrodených vývojových chýb. ..VED TY už musiš sama citiť pohyby babetka nie čakať na mesiačiky...🙂
@bublinka1990 fazulka mohla byt tal 10 tyzdnov dozadu.Teraz mas v sebe hotove krasne babo.vcera mi kamoska ukazobala 3D 20tt babetka
Malo okolo 15cm a uz to bolo hotove babo.ozaj nie fazulka.
@bublinka1990 Nechapem preco mas v 18tt pochybnosti ci si tehotna?? To mas skoro polovicu tehotenstva za sebou. Ved ja som v 16tt uz citila pohyby dietatka.
@bublinka1990 si robíš srandu?????
@bublinka1990 v profile máš uvedené, že si v 18.tt - to chodíš k veterinárovi alebo kam, keď ti nedal tehotenskú knižku??
@bublinka1990 medzi 12-14tt sa meria NT hodnota...čo ti lekár meral, keď tvrdí, že nieco tam je????
😀 😀 co su nejake prazdniny zasa????ach jaj....
@bublinka1990 - dúfam, že sranduješ 😀
BABYYYY ja ked som si toto vyplnovala tak som uz bola tehotna no dostala som kramy... a od vtedy som bola u doktora len teraz a povedal mi co som napisala... ... posledne mesiaciky som mala 16 december .... tak doktorovi som to povedala a povedal mi to o tej fazulke... len krv mi zatial nebral zato neviem
@bublinka1990 ako???? Keď si si dala do registrácie, že si tehotná - vyšlo ti dodnes, že si v 18tt a potom si dostala ms???? A mala si tehu knižku? Potratila si potom? A teraz si znova tehotná v 9tt??? Ako môžeš byt v 9tt, keď poslednú ms si mala 16.12???! Mala by si byt v 5tt a to ani nahodou nevidiet fazulku, len gestacny vak....a čo to máš za lekára, keď ti nevezme krv, ked mu oznamis, že si tehu. A ďalšia vec...podľa čoho vieš, že si tehu? Robila si si test? Ms mešká nielen kvôli tehotenstvu.
@bublinka1990 teraz som si vsimla, že si sa zaregistrovala v januári....ako si mohla uviesť poslednú ms niekedy zo septembra, lebo to dodnes vychádza na 18tt....ked si ms mala 16.12. To čo je za zázrak?????
Ano robila som si test... posledne kramy som mala 4 novembra potom nic a test vysiel pozitivny bola som u doktora ze nieco vidi v maternicui ale ze to netreba nahlit a hned vtedy 16.12 som dostala kramy max 3dni trvali...som mu povedala teraz ked som bola toto vsetko a kazal mi prist zas o 3tyzdne teda kolo 16teho februara..a povedal ze v maternici je nieco tak nevem nerusim
@bublinka1990 hmmmked bola 4,10 tak to už by si musela byť v 12tt a v tedy neni len fazuľka,ani nič že tam len niečo je.už by tam bolo bábo vidno
tak ja nevem...mozno som otehotnela neskor chapete ked som mala kramy posledne 4teho nemusela som otehotniet hned ...viete co myslim? a teraz vravim som 16teho mala tie kramy..a teraz som nedostala zas.... tak ja nevem uz som z toho jelen .. prsia ma bolia jest mi nechuti aj podbruso tak mozno vtedy som bola kratucko tehotna a s kramami som potratila vtedy a teraz som znovu alebo ja uz nevem, :/
@bublinka1990 je to jedno.už by mal doktor potom vidieť bábo
Ja som neuvadzala zo septembra...a som tu uz bola registrovana len som to zabudla jak ked som to robila na rychlo tak som sa musela odznova
GUBCIKOVA dakujem sak idem znovu vo february tak mi uz dufam povie lebo ma z tohoto uz asi porazi 😒
@bublinka1990 zmen lekára!!! Ak si si spravila teraz test a je pozitívny, tak si tehotná a si v 5tt...na sono bude vidieť len gestacny vak...lekár ti spraví normálne vstupné tehotenske vyšetrenie a zavolá ta neskor na poradnu, aby zistil, či je pritomna akcia srdca, ak je, vypise ti tehotensku knižku...a normálne pokracujes s poradnami...v 12-14tt bude robiť sono, aby zmeral NT hodnoty - rozpätie nosnej prepazky /zisťujú sa pri tom vrodene vady - dow.syndrom/
chapem.. Mne robil len to sono zatial... A ano test som mala pozitivny robila som si ho cez vianoce 🙂 dva krat 🙂
Posluchnem a ak pri buducej navsteve neurobi co mi pisete zmeniim lekara 🙂
@bublinka1990 urob si testik clear blue digi a tam ti ukaze aj v ktorom tt si 🙂 a budes mat vysvetlené ked tvoj Dr je na hlavičku
baby ste uplne uzasneeeeeeee dobre =ojdem dnes hned z prace do lekarne 🙂
@bublinka1990 stojí okolo 7-8€ Takto vyzera len nie v každej lekárni ho majú.Skus v tej kde máte pohotovosť tam by mali mat.Drzim palce
fiiha 🙂 dakujem superky 🙂
@bublinka1990 nemáš zac,aspon ti povie ten testik v ktorom týždni si a budes vediet aspon takto.
Dufam..normalne sa bojim stale ze nebudem alebo tak ach jaj ... sak uvidim :/ dakujem
@bublinka1990 ked ti vyšli dva testy pozitívne a mrchu nemáš tak si tehu a tento test ti to len potvrdí
@bublinka1990 daj si do googlu termin porodu, je tam taka stranka, myslim najmama, musis pohladat, kliknes a vyplnis kolonku datum poslednej menzes a tam ti vyhodi, v ktorom si tt....si si to zle spocitala... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A prečo neverís tvojmu dr. 😕 , nejde o fazuľky, ide o tvoje dieťa, ked si v 18tt, tak uz hotové babo so vsetkym