Pekný večer prajem, prosim neodsudzujte ma, len potrebujem pomocť, neviem na koho sa obratit… :(
Mali sme nechránený pohlavný styk počas plodných dni, vyšlo jej že najsilnejšie mala 6-7.1 Ano aj vtedy bol nechránený ale 8 .1 sme mali styk nechránený a neviem či niečo vystrieklo do nej, nemal som ten pocit, ale ona si presla s prstami a vraj tam niečo mala, ale pritom ja som sa spravil až keď som ho vybral…a utekal som kúpiť tabletku po asi 1hodinu po styku, myslite že pomoze? Som mlady a nechcem takto skoro byt otcom:( a velmi sa bojim…viem mam si davat na take pozor ale potrebujem poradit alebo dohovoriť mi prosim:(
Kiež by bola, tak ti treba!
Šukať vieš ale to že aj keby nemala plodné dni tak môže byť tehotná to nevieš...
Snad Teba aj ju tento strach dokope k tomu aby ste sa zacali chovat zodpovedne
@laurita285 tak ti treba? Co si nejaka pomstitelka? Kazdy sa uci na vlastnych chybach a urcite si ich urobila aj ty dost, tak sa netreba hned netreba stavat do role sudcu.
@laurita285 ďakujem no, priať mladému chalanovi toto,ja si uvedomujem vážnosť tejto situácie, je to mija chyba, ale ešte sa mi to nestalo, preto som sa chcel obrátiť na vas zeny lebo predsa viete to najlepšie, ale priať niekomu toto by som neprial ani najväčšiemu nepriateľovi.
Mali by to byt ôk. To co cítila mohol byť jej hlien.
Si mlady chalan,strasne sa bojis, tak mas byt aj zodpovedny. A nie ze babe nevahas kupit tabletku po plnu hormonov,co jej rozvratia organizmus,len aby si nemusel pouzit kondom. Trosku sebecka forma ochrany,nemyslis? To takto budete riesit po kazdom styku? Samozrejme,ze moze byt tehotna,ked cez plodne dni idete na ostro a este ani len netusis,ci si do nej nieco pustil🙈
@martin167 treba nosit pri sebe kondom a aj ho pouzit. Snad ta tabletka zabrala.
@iwesska nevedel som vopred čo sa stane:( , nikdy sa mi to nestalo, a vobec to nebolo tak že som to chcel kúpiť len preto aby som nemusel použiť kondom… toto by som nespravil, viem že je velmi silna ta tabletka ja si to uvedomujem. Len ma trosku boli pohlad nato že mala plodne dni najsilnejší 6-7.1 ale to čo sa stalo bolo 8.1 a utekal som kúpiť tabletku
@simsalabim Ano viem bol aj kondom, ale potom už nie viem že to je risk dosť ale verim že bude dobre, až sa trasiem a mrzí ma to že stále nieco podobne sa stane mne a potom neviem čo 😔
neverim že toto rieši chlap, uteka jej kupiť tabletku po. Kup si kondóm.
Nechcete dieťa.. Tak prečo máte sex počas plodných dní a ešte nechránený? To je prvá hlúposť, akú ste urobili.
Druhá je, že ani isto neviete, či "si sa urobil, či nie". Teda jednoznačne používať kondóm, a bez výhovoriek že "dakedy áno, teraz nie, bolo, možno, nebolo"
Pri sexe vždy je možnosť otehotnenia. Vždy.
A čo sa týka tablety Po, to nie je antikoncepcia ako taká, je to nudziva ochrana, ktorá sa má užívať veľmi zriedkavo.vemi rozhodli hormóny a je to oveľa väčšia záťaž pre ženu, ako pre chlapa natiahnuť a Nechať si kondóm na penise počas celého aktu! Navyše keď už došlo k oplodneniu, nezaberie.
Takže nedá sa ti na 100 %na upokojenie povedať ze určite neostala tehotná. Lebo je možné, že k oplodneniu už došlo.
Keď chces dohovoriť, ako píšeš, tak ti vravím, že toto bolo od vás veľmi nezodpovedné
Alebo sa zmierte s tým, že vždy budete mat iste riziko, že "ostane v tom"
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.