Biely hustý výtok. Čo to je?

cicka22312
6. okt 2011

Dobry den potrebujem radu ....
Snazime sa o babatko a zatial stale nic je to zatial len 4 mesiac ,ale chcem sa opytat...Po kramoch sme sa teda snazilkovali no ale pak za 2 tyzdne som mala mykozu vaginalnu a pak po 4 dnoch my to preslo som sa vyliecila a zase sme sa potom milovali naposledy menzes som mala 6.9 2011 a skoncil 10.92011 no a chcem sa teda opytat prsia ma nebolia, zatial menzes nedosiel mam tlaky v podbrusku ale mam strasne husty biely vytok ale nesvrbi ma nepali vobec nic upne ze v pohode nechapem teda ja viem ze ked mam dostat mam spinenie ale take hnede a nie biele a huste mozete my poradit co to moze byt??? Dakujem za skoru odpoved 😉 😒 ☹

vejinka
7. okt 2011

sprav si test mozes byt tehotna alebo niesi tehu a vytok signalizuje bliziacu sa ovulaciu.ja takyto vytok mavam pravidelne po porode. Stale nosim intinku ale neprekaza mi to. Najviac som ho mala kym sa rozbehla mrcha naplno trvalo to takmer rok. Zajdi za gyndosom a budes vediet co ti je a co sposobuje tento vytok.ziadna ti nedame jednu odpoved a bude spravna treba ist k odbornikovi na danu problematiku.

cicka22312
autor
7. okt 2011

@vejinka Dakujem za radu 🙂 Tak menzes my uz meska tak uvidime teda nabuduci tyzden tam az je moja gynekologicka tak tam pojdem uvidime co to je hadam nemam daku cystu :( to by som nechcela ...Tak keby som tehu tak ma asi prsia bolia ale ma nebolia vobec to je to hehe..Ja som sa len prisla spytat ze ci mal niekto taketo problemi ja viem ze tu nikto nie je doktor ani nic ale ci uz sa stym stretol niekto 🙂

tetapetra
7. okt 2011

@cicka22312 sprav

tetapetra
7. okt 2011

@cicka22312 sprav si test ked budes tehotna, tak super, ked nie nevadi nabuduce sa podari. Kvoli vytoku urcite k lekarke. Som v 11tt a tiez mam taky vytok. Su to kvasinky, liecem sa. Drzim palce 😀

cicka22312
autor
7. okt 2011

@tetapetra
Pockam uz do pondelka a uvidime co a ako 🙂 Vsak jasne podari sa nabuduce to hej 🙂 Jejj gratulujem teda k tehotenstvu tesim sa 😉 No ale si myslim ze som neni v tehu inak keby aj som bola,tak by ma museli tak ci tak prsia boliet nie??? Ten biely vytok ani nezapacha ani nesvrbi tak neviem neviem ci nahodou nemam ovulku 😀 hehe 😅

enanena
7. okt 2011

@cicka22312 ja som tiez nemyslela ze by som mohla byt tehu a potom ked som si spravila test tak to bolo jasne....a mne tiez nic nebolo...ano zle ,ani prsia neboleli ...na tvojom mieste by som vyskusala test a ked nic tak nabuduce to iste vyde 😉

cicka22312
autor
7. okt 2011

@enanena
Jasne ked nebudem tak nabuduce 🙂 No tak dneska si ho pojdem kupit teda a uvidime 🙂 Fiiha vobec ta neboleli??? To je sranda ja viem ze kadza je ina ze mame rozne priznaky ale je sranda ze prsia nebolia 🙂 Dakujem no vsak isto sa to podari nechavam to na osud a nesustredujem sa len ked cosi my nie je jasne radsej sa poradim svami baby 🙂

anjelicek26
7. okt 2011

Biely husty kremovy vytok v dost velkom mnozstve je priznak tehu 🙂 Ak si vies nahmatat krcok a je hore, tvrdy, zavrety, tak mas dalsi dobry znak, ze sa mrcha nechysta. Prsia ta boliet nemusia, mna boleli az od 6-8.tt... ale ten vytok som mala a definitivne ziadne kvasinky 🙂 Ale tehu 🙂

cicka22312
autor
7. okt 2011

@anjelicek26
Ahoj a ako si ho nahmatam ??? Bozinku ja som to este neskusala teda vazne 🙂 To sa aj da?? ja som otom pocula ale nikdy som to neskusala ty mas stym skusenosti??? bodaj by si mala pravdu 🙂)))

atreyu
7. okt 2011

No u mňa tento výtok bol príznak tehotenstva 🙂

anjelicek26
7. okt 2011

@cicka22312 - isteze sa to da, do podrepu, a hmatat smerom hore, je to taka "spicka" tuha, ako uzavrety kornut - a ten predok ma strukturu ako sval - konecnik - inak sa to neda povedat, take vrubkovane. Ja som sa tiez citila divne, ked som to prvy raz hmatala - merala som bazalku a chcela som vediet, aku poziciu ma cervix 😅 Ale zasa taka veda to nebola 🙂

tetapetra
7. okt 2011

@cicka22312 boliet boleli, ale mna prsia boleli stale pred menzesom 🙂 . A ni zle mi nebolo a ani nie je, takze som tomu neprikladala dolezitost. Ved sme sa snazili skoro 3 roky 🙂, aaale dovolenka pomohla a podarilo sa, ani som uz nedufala 🙂 O dva tyzdne nas caka NT, dufam, ze bude vsetko ok. Ty len pekne v pondelok nabehni k lekarovi. 😝 Daj vediet

cicka22312
autor
7. okt 2011

@anjelicek26
Jeeej hehe tak to je sranda 🙂 No tak isto vyskusam len sa musim odhodlat na to :D hehe 🙂Hadam baby mate pravdu ze by som mohla byt tehotna pred dvoma tyzdnami som mala mykozu vaginalnu a to asi neublizi planovanie babatka ze?? ci moze to dako ovplivnit???
@atreyu Jeeej dakujem hadam to bude pravda ked nie skusime nabidice 🙂)) 🙂

cicka22312
autor
7. okt 2011

@tetapetra
Tak mna len raz obcas bolia pred menzesom ale teraz nic 🙂 No ani mne zle nie je 🙂 zatial :D No to hej dovolenka pomoze to aj kamaratkam pomohlo je to dobra vec na nieco ta dovolenka co?? :P Neboj bude vsetko o.k nemusis sa bat 🙂Jasne nabehnem a dam isto baby vediet a drzte palce nech to nie je nic vazne len tehotenstvo 🙂

enanena
7. okt 2011

@cicka22312 budem drzat palceky 😉

cicka22312
autor
7. okt 2011

@enanena
Dakujem dakujem 🙂 Joooj ako ty je fajn ked uz mas pod srdieckom ten jakrajsi dar 🙂 ja sa tiez na tie krasne chvile tesim 🙂 Uz aby to bolo :D

enanena
7. okt 2011

@cicka22312 no mi sme sa skoro po dvoch rokoch dopracovali k tomu co teraz mam pod srdcom....problemy u mna aj manzela ale nakoniec sme to dobojovali a ani sme netusili ze sa nam to podarilo a sup boli na teste // ...ja som nemala ovulku a manzel zasa horsi sper...ale verila som dokimu a podarilo sa 😵 😵 😵

timmka
7. okt 2011

@cicka22312 ahoj, nechcem ta sklamat,, ale ja napr. tiez mavam nie kazdy mesiac ale dost casto pred menzesom biely husty vytok, tak na to by som sa velmi nespoliehala a ani na krcok,lebo uz som sa tesila, mala som uzavrety krcok tvrdy, hore a na druhy den bol makky a hned na to prisla mrcha, test je 100%-tny, odporucam ho urobit a uvidis nacom si 😉 , drzim palce

cicka22312
autor
7. okt 2011

@enanena
Ale nakoniec budes mat babetko je to nadhrne aj ked tazke si to mala teda ale bojovali ste a tak to ma byt 🙂 Som velmi rada ze sa Vam to podarilo .... Tak sa stebou tesim 🙂)) No ja ani sama neviem kedy mam ovulku ale milujeme sa castejsie tak uvidime mozno sa aj trafime 🙂

cicka22312
autor
7. okt 2011

@timmka
Ahoj ja sa ani na to nespolieham len som chcela pocut niake babske rady 🙂 No vsak uvidim ci my pridu pojdem aj tak na gyndu v pondelok nech my povie ....A ty si snazilka??? Planujete tiez babetko ??? 🙂 😉

enanena
7. okt 2011

@cicka22312 jasne ze vam to podari a budete sa tesit tiez na tu radost ked bude v tebe rast to malinke stvoretnie 😉

cicka22312
autor
7. okt 2011

@enanena
Jeej dakujem 🙂 No neviem sa ja dockat vazne 🙂 Tesim sa ako male babo :D
A je dobre ked uz papam kyselinu listovu??? asi hej co?? 😀

enanena
7. okt 2011

@cicka22312 len sa tes, to je moc dobre....no listovku by si mala uzivat aj pol roka pre otehotnenim...a ked mozem tak by som ti radila femibion 800...je sice drahsi ale je to najlepsie co mozes pre seba a malinke urobit...dokonca ma ciastocne vplyv na otehotnenie 😉

cicka22312
autor
7. okt 2011

@enanena
fiiha to som nepocula este este ten fembion 800 keby viem tak aj to by som radsej papala a to je na predpis ??? a inak ty si to uzivala pred planovanim???? A kolko to stoji a to su tiez dake tablety ???? 😉

enanena
7. okt 2011

@cicka22312 femibion je kyselina listova plus dalsie vitaminy a mineraly a je bez predpisu v kazdej lekarni,stoji okolo 13-14 eur a ano uzivala som ho aj pred otehotnenim.mi to odporucil moj gynekolog 😉

cicka22312
autor
7. okt 2011

@enanena
Ahaaa tak no tak ked douzivam tu moju kyselinu tak si to isto kupim 🙂 Dakujeeeem a kedy mas termin porodu??? hm?? Juuj ako keby som aj ja bola tehotnaa :D

enanena
7. okt 2011

@cicka22312 ja 11.2.2012 plus minus 2 tyzdne...idem ja prec do obchodu a pod.lebo som doma zavreta uz druhy mesiac a aspon takto sa idem vyvencit na chvilku 😉 😀

cicka22312
autor
7. okt 2011

@enanena
Noo dobry datum teda mozno aj 12.2 2012 :D O.k tak tu u nas v ba prsi a je zima neviem ako tam u Vas 🙂))

enanena
7. okt 2011

@cicka22312 vidis to ma ani nenapadlo...aj tu u nas chvilku prsi a potom zasa nie...no prava jesen ale aj tak idem vonku na chvilku....maj sa krasne

timmka
7. okt 2011

@cicka22312 ano, planujem uz 2 roky, zatial nic, tak ideme na ivf, az teraz sme zistili, ze problem je v manzelovi ☹ , nemozem sa toho uz dockat, drzim ti palce aby si nasla na TT //, preco si neurobis test? uz by ti mohlo ukazat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre