ako hlboko sa nachadza panenska blana??
@sisaha
@erinka123456 tiez ma takato vazna otazka pobavila 😀
zacali prazdniny, damy 😉
@erinka123456 podle pravitka 3 cm,
podle prstu -3/4 muzskeho malicku... 😉 pri vysce 187cm
Ja uz mam fakt dost....zober si krajcirsky meter, zacni merat od stehennej kosti az po clenok, vynasob
to dvomi /kedze mas dve koncatiny/, potom sirku bokov, dlzku noh vydelis sirkou bokov a vyjde ti vysledok v cm. Potom ale ten vysledok meraj od vchodu k hrubemu crevu a presne tam sa ta blana nachadza. 😉
@irriss 😀 😀 😀 😀 😀 Si si ista, ze uz nemame panensku blanu ??? 😀 Neviem ako Ty, ja som mala sekciu, snad by tam este aj mohla byt 😀 😀 😀
@charlie1980 a od ktoreho vchodu ? my mame najprv taky hlavny vchod so zvoncekmi a potom este jeden vchod pre kazde schodiste.... 😨
@charlie1980 Charli, to mi pripomina take dnesni Temu..slecna je tehotna a zrejme s bratrem sveho muze..a domniva se, ze DNA maji stejne, protoze jsou bratri...
A ted TY 😀 😀 😀
ze mozna Ti panenska blana zustala, protoze mas sekci..
a mam otazecku,,,jak jsi otehotnela? bozkem nebo pres pupik sprchovou penou🙂 😀 😀 😀
@erinka123456 Ja uz si nepamatam ani ako vyzerala.... Ale na co to potrebujes vediet?
@linda20111 sakra, asi jsem o neco v zivote prisla, protoze jsem ji na stopro nevidela 😢 😢 😢
@irriss
Povodne som to nikomu nechcela prezradit a malo to byt tajomstvo. Ale Ty si ma teraz donutila, aby som to otvorene pred vsetkymi priznala, ako sa to stalo ! Takze: Bolo to v januari, treskuca zima vonku a mrazom pomalovane okna...Mangel bol pracovne mimo a ja som pozvala suseda na kavu. No a co sa stalo nestalo- otehotnela som. Na 100% som si ale bola ista, ze je to od Mangela, ale nebudem davat robit DNA testy, pretoze sa aj tak budu na 100% zhodovat, kedze byvame v susedstve. Ale moj mangel sa ani nehneva, pretoze som otehotnela tak, ze na mna ta potvora spermia skocila a ja uz som sa jej nemala kedy uhnut. Uz sa tam usalasila. To je moj pribeh 😀 Jaj, a mangel to tam potom aj skontroloval mojimi vypoctami, ze tam ta panenska blana este stale je, a preto mi odpusta, aj keby dieta nebolo jeho.
@charlie1980 svaty Ital jako ten MUJ 😀 😀 😀 😀
baby, ale no tak! nesmejte sa ! to sa zasa nejaké 12 ročné deti zahrali a dievča teraz dumá, či jej na to prídu rodičia 😀
@charlie1980 😀 😀 si sa nestačila uhnúť ? 😀 😀 ešte že ich viacej na teba neposkákalo v tom čase 😀 nedajbože, yb ste mali doma ešte psov, či mačky 😀 😀
@dejnas Ano, skocila na mna uplne agresivne ! A keby na mna skocilo viac....ach jaaaaaaaaj...mohla by som aspon prispiet do temy, akoze sa len volala...nespominam si, ale bola to kocka, ktora sa bala, ze pocas tehotenstva otehotnie este raz...A si predstavte, ze 95% sa jej vysmialo, ze to nie je mozne a odvolavali sa na biologiu. Nuz, @irriss , ako to je naozaj ?
@dejnas jeeeeej, teraz ma napada...aj o mutovani cicavcov tu uz bola rec 😀 😀 😀
@charlie1980
jak se vyhnout panenske blane:
@irriss 😀 😀 😀 😀 😀
pri tejto a podobných otázkach, príspevkoch a témach sa cítim ako po lobotomii, alebo prinajmenšom mám chuť si vypichnúť vidličkou oko..... 😕 😕 😕 😕 to čo sa tu dejééééééé, čo ti perieeeee??? takéto otázky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@erinka123456 hlboko... úplne v p... 😅 😝
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@erinka123456 😀 😀 to je zase nejaka vikendova otazka?