23 dní meškania menštruácie. Je tam druhá čiarka?

rozalka_13
4. apr 2022

Ahojte, mešká mi menstruacia 23 dní, naposledy som mala 13.2. menštruáciu a dnes som si urobila ráno test a pozrite, vidíte tam aj vy druhu čiarku?
Objednala som sa k lekárovi, tak som zvedavá..

rozalka_13
autor
4. apr 2022
rozalka_13
autor
4. apr 2022
katarinka89
4. apr 2022

@rozalka_13 veľmi slabú tam vidím nato ze ti mešká až 23 dní.....

rozalka_13
autor
4. apr 2022

@katarinka89 to podľa mňa až tak nevadí, mám mnoho známych, aj sestru čo jej test neukazoval dva mesiace druhu čiarku na teste 🙈

andrea_82
4. apr 2022

podľa mňa to až také bežné nie je, ja nepoznám nikoho, kto by bol tehotný a test mu neukazoval druhú čiarku.
Robila si si test už aj predtým? Aby sa dalo porovnať, či čiarka silnie alebo bledne.

rozalka_13
autor
4. apr 2022

@andrea_82 áno robila som si aj tej istej značky a na začiatku nič, nič, až dnes ráno bolo toto

stastna17
4. apr 2022

no zaklad je poznat svoje telo, vediet kedy si mala ovulaciu... iba pocas ovulacie a par dni pred a po mozes otehotniet, potom trva 8-12 dni vynimocne den menej viac kym sa vajicko dostane do maternice spojene so sperimiou a tam sa uhniezdi, ak sa to nestane tak proste neotehotnies, 23 dni nemoze nikde v tele cakat ani putovat , proste to co pises je nerealne, ze 23 dni ti meska , proste si mala uplne inak ovulaciu niekedy pred 2. tyzdnami a teraz mozes byt tehotna. Uplne mas rozhadzany cykus a takzo tym padom radit kedze predpokladam ze presne kedy si mala styk ovulaciu atd si neznacis.

kristina350
4. apr 2022

@rozalka_13 podľa mňa len kanalik. Pri 23 dňoch meškania by už bola jasnejšia čiarka.

janetinka27
4. apr 2022

@rozalka_13 ahoj, zavisi od toho, kedy si mala ovulaciu. ak si mala posunutu ovulaciu a mala si ju napriklad na 43. den cyklu, tak mozes byt teraz na uplnom zaciatku tehotenstva. to by ale znamenalo, ze MS ti este vobec nemeska (len mas proste dlhy cyklus)

rozalka_13
autor
4. apr 2022

@stastna17 neznačím si ani ovulácie, ani nič preboha 😀 my s muzom to berieme tak, kedy to príde vtedy to príde a nestresujem sa a ani nič podobné. Ale ďakujem za vysvetlenie 🙂 a menštruáciu mám pravidelnú posledný rok

rozalka_13
autor
4. apr 2022

@janetinka27 ďakujem za vysvetlenie ☺️🙏🏻

stastna17
4. apr 2022

@rozalka_13 no takze potom ti tazko povedat ci si ci nie si tehotna tak sa ti to mohlo cele posunut a mozes byt tehotna, len ti to mozno ani nemeska a tomuto nasvedcuje takyto test. drzim palce.

rozalka_13
autor
4. apr 2022

@stastna17 ďakujem, áno kľudne môžeš mať pravdu 🙂

ellisa12
4. apr 2022

@rozalka_13 skus ísť k lekárovi môže ísť o mimomaternicove tehotenstvo vtedy sa stáva že test ukazuje slabo alebo vôbec

rozalka_13
autor
4. apr 2022

@ellisa12 už som volala, objednal ma až na štvrtok.

zuzana9393
4. apr 2022

Drzim palce, ale mne meskala asi len tri dni a uz aj bola ciarka silna. Ale tiez som pocula, ze mnohym dlho neukazalo nic

ellisa12
4. apr 2022

@rozalka_13 držím palce nech to dobre dopadne ✊

viky173
4. apr 2022

moze to byt cysta, treba ist k lekarovi, drzim palce, nech je vsetko OK

misana84
4. apr 2022

podla mna tam nic nie je...a ked ti meska už skoro mesiac tak už by tam bola viditelna/silna

andrea_82
4. apr 2022

@rozalka_13 nerozumiem tvojmu komentáru "neznačím si ani ovulácie, ani nič preboha". Prečo "preboha"? veď značiť si ovuláciu, cyklus a iné poznámky, je úplne bežná vec, práveže to lekárovi pri preventívnej prehliadke často pomôže, ak je nejaký problém.

diamond007
4. apr 2022

@rozalka_13 presne takto to má žena brat 🙏 držím palce aby silnela čiarka 🙂

sona_98
4. apr 2022

Tak za mňa môžeš byť tehotná, napríklad moja mama ked mňa cakala do 3. mesiaca jej neukazoval test, ze jetehotna a ani ultrazvuk, bolo to kvoli monej setre ktorá isla KP a pretocila jej maternicu viac ako o 360° takže kľudne môžeš byť......... Alebo moja teda (sedtra mojej maminy) nevedela do 7. mesiaca, ze je tehotná, lebo mala stale menzes a myslela si, ze iba priberá a raz jej neprisla a isla k doktorke a ta jej povedala, ze je v7. mesiaci 🤷🤷

rozalka_13
autor
4. apr 2022

@andrea_82 jedine čo si značím je menstruacia, nič viac, nechcem prepadnúť panike a namiesto sexu “plodiť”😉 nechávame to voľne plynúť

rozalka_13
autor
4. apr 2022

@diamond007 ďakujem ❤️ Ja si myslím že pokial žena má zachovanú harmóniu v sebe a nerieši každý jeden plodný a neplodných deň, tak je život lepší 😀

helka90
4. apr 2022

@rozalka_13 ahoj. Objednaj sa k lekárovi už. 23 dni meškania menštruácie je uz dosť na to aby cez ultrazvuk potvrdil tehotenstvo alebo hľadal iný problém. Ja si ovulaciu značim a aj tak mi to bolo na dve veci keďže som otehotnela a styk bol 7dni pred tym ako som bola ovulácia takze z toho si nic nerob...

54tinka54
4. apr 2022

@rozalka_13 Hm na to že ti mešká tak dlho je veľmi slabá, takmer až neviditeľná 😏
Ja som mala už v deň očakávanej ms oveľa silnejšiu ale uvidis, gyn ti odoberie krv a podľa hcg sa uvidi

rozalka_13
autor
4. apr 2022

@54tinka54 jasne, veď uvidím čo sa bude diať ďalej, kľudne to môže byť tak ako píšu ženy vyššie, že ovulaciu som mohla mať neskor a som iba v začiatku, kedy test ešte veľa nezachytí 🙂 dokonca poznám kamarátku ktorej do 2 mesiaca ani z krvi sa nepotvrdilo, mala nízke hcg... ale na ultrazvuku bolo všetko. Telo ženy je zaujímavé, aj celého tohto priebehu, tak sama som zvedavá 🙂

54tinka54
4. apr 2022

@rozalka_13 presne tak, všetko je možné.. držím palce 🍀

diamond007
4. apr 2022

@rozalka_13 presne tak 🙏 nam sa tak podarilo hneď 😀 vyzeráš byť rozumná žena s prirodzenými hodnotami, určite je všetko možné a príroda je dokonalá 🙂 ❤️

simca06022011
4. apr 2022

tak tu to vidiet viac ako na vacsine tych negativnych a rozobratych testoch co sem vesaju snazilky... na tvojom mieste idem k dr, 23dni meskania MS je proste uz vela. Prinajhorsom pojdes raz zbytocne k dr...
Inak nemyslim, ze testy ktore bezne zachytia aj 2-3t tehotenstvo by to s 23d meskanim nechytili... predsa ovulaciu si iste nemala v den menstruacie, alebo den pred a prave vtedy by si aj otehotnela, take daco som nepocula.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre