Ahojte,mrcha mešká 14.deň cca lebo ju nemám pravidelnú (32-36 dnový cyklus),2 testy negatívne.Mám piehľadný výtok,bolia ma kríže(ale neviem či ma len neseklo alebo som neprechladla) a bolí ma aj podbruško ako pred mrchou,prsia mám naliate a bradavky sa mi zdajú akési veľké.Dnes ráno mi tiež nebolo dvakrát dobre až kým som sa nenajedla.Je to tehotenstvo alebo niečo iné?Nezdá sa mi to,lebo po 2 týždňoch by už test hádam niečo ukázal a ešte aj tá bolesť v krížoch ako keby na seklo,či to nie je náhodou nejaká cysta alebo čo.Idem k dr.,ale až v piatok.Máte niekto podobné skúsenosti.Ďakujem
@jankafran ahoj, mne sa test ukazal pozitivny az dva dni po navsteve gynekologa, ktory mi oznamil, ze som uz v 7 tyzdni tehotenstva, takze je to dost individualne.... Mojej sesterke vysiel pozitivny az v 10 tyzdni 🙂 Neviem ako, ale je to mozne.... Uz len skusit vydrzat do piatku 🙂 Ale drzim palce, nech sa podari a bude to dobra sprava 🙂
Baby a keď ma tri dni pichalo v podbrušku na bokoch vo výške slepého čreva a v strede som cítila tlaky? Som 48 DC a testy, ktoré som si robila pred vyše týždňom boli negatívne, no na 44 a 45DC (vtedy bolo aj to pichanie) som špinila, no teraz už nie?? Teraz ani neviem prečo, ale skúšam ovu testy každý deň a tak sa mi zdá, že tmavnú. O ovulke nemám tušenie, lebo som si BT začala sledovať až včera. Toť môj prázdny graf a posledná foto ovu testov...na foto to možno nie je tak dobre vidieť, ale posledný je najsilnejší.
a hej...meškám 17 dní
@mon777 ahoj nemas na tom 2 testiku ruzove
@kristinka28 myslis na druhom modrom ci zelenom? Zeleny je totiz ovu, modry tehu..
@mon777 na modrom ten 2 testik
@kristinka28 skulila som nan a daco sa mi halucinuje, ale to je asi len fatamorgana z tepla 😀
@mon777 skus si merat bazalnu teplotu ak ju mas 15 dni hore vysoku tak je to tehu,,ale najlepsie je ked pojdes za lekarom
@kristinka28 Meriam len druhy den, ale mam 37,0 vcera a 36,95 dneska.
@mon777 no ostava iba navstivit lekara 17 meskania je uz riadne dlha doba chod za lekarom, nech pozrie kde je chyba drzim palce, nech vsetko odbre dopadne ak sa rozhodnes ist 🙂
@kristinka28 pokial neprekrocim 60dc, tak je dobre 😀 samozrejme zartujem. Doki ma dovolenku, tak musim cakat.
@remeli zdala sa viacerim, kuk moj album. Ale keby tam bola, ovu by mali (vraj) palice jak hrom 😀 ale dnes asi zasa kupim tehu. Neda mi to pokoj 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jankafran Myslím že test by ti už ukázal že čakáš babo, ale všetko je možné 😉 Ja som si myslela že už už idem dostať ms... mala som bolesti a všetky pocity ako vždy a nakoniec z toho bolo babo... už má tri mesiačiky a spinká v postielke 🙂