12 den po ovu, je tam druhá čiarka?

sivana09
15. sep 2018

Ahojte, s manzelom sme sa rozhodli ze sa začneme snazit o babatko a prvykrat sme to zacali skusat tento mesiac. Bola som sklamana ked som necítila absolutne žiadny rozdiel oproti beznym mesiacom a hlavne ked ma prsia 4 dni po ovulacii zacali boliet presne ako pred kazdou menštruáciou.. no rozhodla som sa urobit si mamatest 10 v 10.den po ovulacii... A vysledok bol jasne negatívny. Dnes je to 12.den po ovulacii a dva dni do menstruacie a vidim slabucku druhu ciarku, mozem takyto test povazovat za pozitivny? Prikladam v prilohe aj 10dpo aj 12dpo

hennyinnsbruck
15. sep 2018

Ten vrchny je 12dpo? Ano je pozitivny... Pre istotu urob o dva dni este jeden tej istej znacky ale myslim ze je to tam👌👌

sivana09
autor
15. sep 2018

@hennyinnsbruck ano, priložili sa mi opacne. Horny je 12dpo a spodny 10dpo. Oj hrozne sa tesim a som z toho nervózna, urcite si o par dni urobim test znova. Velmi pekne ti dakujem za názor!

hennyinnsbruck
15. sep 2018

@sivana09 neni zac... Nebud nervozna ale tes sa ze to tak rychlo klaplo😊nie kazdy ma to stastie.... Hej testni a daj vediet ☺️☺️

denad23
15. sep 2018

Dobrý deň čo si myslíte o mojom teste ja tam nič nevydím a meškám 2dni

nini1010
15. sep 2018

@denad23 nie a je to navyse nekvalitna fotka

hennyinnsbruck
15. sep 2018

@denad23 velmi zla foto a negativny...

sivana09
autor
15. sep 2018

Ja som si hned zacala namyslat nejake priznaky, nevolnosti, ale ak by som aj bola tehotna, na to je asi skoro. No uvidim o niekolko dni

barboritta
15. sep 2018

Baby,tato znacka testu na poslednej fotke,zvykne duchovat?

nini1010
15. sep 2018

@barboritta a aka bybto mala byt znacka?Dr Max duchuju urcite.

stratenanajdena
15. sep 2018

@barboritta ak je to woman secret tak ten nie.

stratenanajdena
15. sep 2018

@sivana09 ba hornom je pekná slabunká ružová druhá čiarka. gratulujem, nech len silnie!

barboritta
15. sep 2018

@stratenanajdena ano,woman.zaujimava info pre mna.dakujem

barboritta
15. sep 2018

@stratenanajdena no vidis.dva testy jednej znacky,jeden z nich kazetovy bol negativny,druhy tycinkovy vecer duch.citlive by mali byt rovnako

denad23
15. sep 2018
lubik87
15. sep 2018

@sivana09 áno je tam čiarka 🙂 bude bábo 🙂

lubik87
15. sep 2018

@denad23 zatiaľ vizera na všetkých fotkách negatívny

darci17
15. sep 2018

@denad23 mne sa nezdá negatívny, skús zajtra ráno, no zas ta roka je nekvalitná a veľmi skresľuje.

stratenanajdena
15. sep 2018

@barboritta ani mne tie woman secret desiatkové neukazovali tuším rovnako skoro. Ale boli jedny z najcitlivejších i tak. No záleží aj od toho, kedy si test robíš. Ja som mala vyššiu koncentráciu hcg v moči vždy večer. Takže to mohlo byť kľudne aj tým - tá rozdielna intenzita. Má sa testovať každý druhý deň, alebo aspoň v tom istom čase.

stratenanajdena
15. sep 2018

@denad23 vyzerá negatívne. Možno skús spraviť ostrú fotku, ako už vyššie radili.

sivana09
autor
15. sep 2018

@stratenanajdena
@lubik87 ďakujem vam za odpovede. Dufam, ze to teda vyjde. Citam strašidelné veci teraz o tom, ze iba z 30% oplodnenych vajicok sa narodi dieta. Hoci som predtym pocula ze je to 50%. Ale nie je to tak, ze hcg sa zacne uvoľňovať az po uhniezdeni vajíčka a teda by sa uz nemalo len tak vyplavit?

stratenanajdena
15. sep 2018

@sivana09 ono sa to hcg nevyplaví len tak, iba ak sa niečo stane. Napr. že sa embryjko neudrží, tak hcg rýchlo klesá - vtedy sa to nazýva biochemické tehotenstvo. Často to príde s trocha väčšími bolesťami a silnejšou ms a tak žena ani nemusí zistíť, že je tehotná, pokiaľ si nerobila test. Ale môže to prísť aj s kontrakciami. Je to rôzne. Tie percentá úspešného uhniezdenia môžu byť rôzne, neupínala by som sa tak na dr. google a články.
Ty sa snaž sústrediť nato, aby si bola Ty v pohode a v kľude. Niektoré veci žiaľ neovplyvníme my ani doktori, nie sú v našich rukách. Ja som teraz mala už opakovaný mikropotrat, biochem. tehu, ale predtým som donosila viac zdravých detičiek. Je to rôzne.
Skús si spraviť test o deň, ešte lepšie o dva, a čiarka by mala silnieť. A skús ten istý čo si si robila. Držím Ti palce! 🍀🌷👍

adulienka11
15. sep 2018

@denad23 negativne

sivana09
autor
15. sep 2018

@denad23 wow, teraz som si vsimla... Nie ten test, ale odlesk na obale od testu na tvojej druhej fotke vyzera pre mňa ako tehotna zena!

lubik87
16. sep 2018

@sivana09 kamoška bola teraz s testom pozitívnym na potvrdenie tehotenstva a gynekológicka jej hovorila že test je pozitívny len keď je tehotenstvo. Prišla v 5 tt. Kontrolu má v 7 TT na potvrdenie prítomnosťi srdiečka. Že je to zatiaľ 50-50 či sa bábätko rozrastie alebo sa vyplaví z menzesom.ked je už srdiečko tak sa zmenšuje riziko straty bábätka.

denad23
16. sep 2018

@sivana09 to som nepochopila

nini1010
16. sep 2018

@sivana09 Ja som pochopila a mas pravdu.mas brutalny postreh a predstavivost.

sivana09
autor
16. sep 2018

Neuveritelne sa tesim! Spravila som si dnes 13dpo 1 den do menstruacie vecer o 20tej test dr max

stratenanajdena
16. sep 2018

@sivana09 aaaaaaaa to je SUPER!!!! Blahoželám! 😍👶😘🌹
krásna čiarka! 👏

sivana09
autor
16. sep 2018

@stratenanajdena dakujem! Dufam ze vsetko bude v poriadku. Skusim este v utorok opat mamatest ci bude ciarka silnejšia ako ta prva vcerajsia..ak bude tak teraz ze co dalej :D kedy ist ku gynekológovi? Caka ma vela googlenia :D ale dakujem vám veľmi pekne vsetkym za pomoc 😘 ste super

stratenanajdena
16. sep 2018

@sivana09 ku gyn by som šla až po vynechaní ms, kľudne týždeň po. Ale ak budeš pokojnejšia, choď aj skôr. Možno Ti vezme hcg z krvi a dohodne si s Tebou ďalší termín a povie, čo Ti bude robiť 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre