Čaute.. mam dve deti vo veku 4,5 a 2r ... Rozmýšľam co toto leto vymyslieť,chcela by som ísť napríklad do nejakého wellness alebo aquaparku ,ale nikto z rodiny koho som sa pýtala nechce ísť.. dokonca ani muz,lebo ten je radšej nonstop v robote od rána do večera a aj víkendy.. ( kapitola sama o sebe)
No a tak sa hnevám celkom,lebo nemam v pláne prežiť leto doma zaklincovana.. baby trúfali by ste si ísť same s deťmi v tomto veku? Akože viem si predstaviť tie riziká.. ale velmi túžim aby mali zážitok, zmenu,vodu.. ale neviem si predstaviť byt na obe sama.. chodíte takto samé?
napis odkial si a lepsie sa poradi ze kam
@mamina7070 Ilava
Ja nie. Zblaznila by som sa od strachu. Chodim s nimi sama do zoo, na rozne vylety do prirody, ihriska, aj na bicykle, proste hocikam ale z vody mam strasny respekt. A to maju uz 6 a 3 a starsia co to preplava.
@lauriik ved práve, tiež to tak vnímam a potrebovala by som este jednu dospelú osobu,ale všetci odmietli
je to 4.5 r. dieťa rak poslušné že ťa poslúcha na slovko? Lebo ak nie, tak to môže byť poriadny problém...
vždy som chodila len s mm.... jeden mal na starosti 2 a ten druhý najmladšie...
@deti95060810 môžem povedať ze staršia je velmi dobre dieťa a poslúcha ma . Skor sa bojím o mladšie, to je živel
ak ty si poznas najlepsie deti a vies ake su. Co ti pomnoze, ked ti napisem, ze ja s mojimi cestujem velaaaaa prakticky po celom sveta a velmi vela s nimi sama a nemam problem. Jedno ci doma alebo zahranicie, voda alebo hory, 6 tyzdnove alebo 6 rocne. nase deti su ale na "zivot z kufra" zvyknute a vedia prakticky od plienok co a ako.
ja by som sla v pohode neviem ci mas k dipozicii auto ale napr do trencianskych teplic do spa nemas daleko ja by som sla mladsej das rukavce aj starsej a neboj sa das to oddychnes si aj deti budu mat zazitok
ja som takto chodievala bezne
Nesla. Aquaparky su plne lakadiel. Kym otocis hlavu k jednemu,druhe sa ti lahko strati. K jazeru by som isla skor,pri brehu kyblik,kamienky,vodny mlyn...a s oboma naraz do vody a z vody s cherek rukavnikmi. Ale aquaparky,kde je hlava na hlave tak,ze mas problem nestratit sa s manzelom,nie to este dieta,by som nesla ani zadarmo. To fakt sa muz nemoze premoct. To az tak mu zalezi na detoch?😳
@yanni moje su není zvyknuté cestovať ale keď ideme, nieje problém, vždy sa prispôsobilo a bolo fajn.. ale ja sa pýtam konkrétne na vodu, bazény.. ci by si sama matka trúfla s deťmi.
@mamina7070 ďakujem, uvažujem aj na teplicami,je to kúsok.. kde konkrétne odporúčas?
Ja som bola sama s 3detmi ale dcera už je dospela, synovia maju 2r a 5r ale starší ma poruchu autistickeho spektra, niekedy ked su spolu ako keby som mala 5deti😅. Boli sme 2dni v tatralandii, bol super výlet a da sa to zvládnuť, len treba zrátať o hod viac s osprchovaním, prezliekaním a sušením vlasov.
Auto mám pokazené tak sme išli s vlakom, bol to ďalší zážitok pre tych malých.
Keď si zobereš na 2dni že tam prespíte mate vstup zdarma den príchodu a deň odchodu do aqwaparku+ ranajky v cene+ dostanete uteraky ,nemusiš nič vláčiť zo sebou.
@iwesska dobry nápad,ale u nas by som sa bala uchylakov a ndividui co sa tam nachádzajú 😀
@ildiko36 ďakujem za tyo,idem pozrieť
Autorka zelezi ake mas deti. Ja mam takmer 2 rocnu a 5 rocneho a sama by som nesla z dovodu ze obaja su veelki experti. Inde chodim s nimi, ale ked sme napriklad na ihrisku kde je vela ludi, staci mi otocit sa na 3 sekundy za malou, otocim sa spat a syna nikde, zmizne v dave a tym padom musim brat malu pod pazuchu a hladat ho. Toto ma kupku si neviem predstavit, je to dost nebezpecne....
O tvojom oddychu nemoze byt samozrejme ani reci, ale s tym asu ratas...
Ahoj, ja som chodila ked chalani mali 2 a 5, a aj 3 a 6, a teraz maju 4 a 7. Obaja rukavniky, som bola s nimi sama a to ten starsi plavat uz minule leto vedel,ale ked som bola len sama na dve deti, tie rukavniky mat musel. Teraz uz plavat vie paradne, cely rok chodil na plavecky a aj tak uvazujem , ze ked pojdem sama.... bez plavacieho sliza ho do vody nepustim....
Rátaš s možnosťou, že to 2r dieťa môže chytiť z bazénov paniku a ty sa nikam nepohneš? Píšem len skrz moju skúsenosť, starší ostal s manželom sa kúpať ale ja som s mladším musela odísť domov, lebo sa nevedel ukludniť, pritom sme chodili plávať aj predtým, dané miesto poznal a predsa ho chytila úzkosť 🙈. Radšej by som volila výlety po suchej zemi, prípadne skôr to jazero.
Nie nešla by som sama.Muz snáď môže jednu sobotu venovať deťom a tebe.
Ja by som to neriskla.. sama mam tri malé deti a vždy musíme brať niekoho s nami, aby sme boli traja na troch. Každý obkukava jedno dieťa. Aj na dovolenku k moru ideme so svokrovcami a mojou sestrou.. aby sme sa prestriedali a vždy dávali pozor a aj si užili vodu.
@luccija nechce... Nebudem to rozpisovať,proste to odmietol
Ďakujem za názory,sama sa bojim ale velmi by som.chcela k vode 😥
A nejaké typy na výlety tu v TN kraji? Sama s dvoma deťmi a vlakom/busom. Auto muz berie do práce
No tak raz chod s jednym dietatom, druhy raz s druhym a teda muz nech sa postara o to jedno 😉
Bežne tak chodím sama, cez týždeň keď muž pracuje s oboma deťmi na kúpalisko.Aj keď boli mladší som chodila.Obom rukavniky, bez toho ani na krok a dávala som pozor.
Chodila som s takými malými sama .nič iné mi nezostávalo .dá sa to .držím palce 💓
Medzi deťmi mám tri roky rozdiel, mladšia je víchor, ničoho sa nebojí..chodím s nimi aj sama aj na niekoľko dní od malička..nikdy nebol žiadny problem
To si zacni radšej hľadať kamošky s deťmi na takéto akcie, sama by som s dvoma nešla,
@martinkatinka kde, v praci? Vsak citaj. Ani doma, ani vylet, len praca. Hlavne ze deti urobil.
5 a pol rocna, 2 rocny a bezne chodine kade tade. Na plazi sme kazdy den a to je u nas more dost burive. Tento rok neotvorili kupalisko, tak chodim s nini busom do vedlajsieho mesta. Do aquaparku by som sama ale nesla.
Alebo len obyčajné kúpalisko.. chodíte samé s deťmi?