Neviem či len ja mám taký pocit ale zdá sa mi ako keby ostatní nami slobodnými matkami opovrhovali. Neraz som aj čítala zaujímavé názory a mužské pohľady na slobodne matky. Dosť ma to zarazilo a normálne už ani nemám chuť spoznať nového muža. Asi ostanem navždy sama, ja neviem to naozaj už nemáme šancu nájsť si niekoho normálneho aj keď mame dieťa/deti? Vidia nás ako žmýkačky peňazí, zlatokopky ktoré sa chcú prisat na chlapa aj s cudzím dieťaťom, úbohé chuderky… som sama už tri roky a rada by som si už niekoho našla, ale naozaj ma toto ponižovanie odrádza. A vidím že ani ostatní nemajú záujem keď zistia že mám dieťa. Slobodne mamičky, vnímate to rovnako ? Alebo ? Kľudne napíšte váš názor.
Mužom deti nevadia, ak ta žena je niecim výnimočná. Keď je len obyčajná (priemer) ako mnohé iné, tak si vyberú takú obyčajnú bez dieťaťa.
A to si citala v nejakom zenskom magazine? 😀 vobec to nie je pravda. Myslim, ze dnes je to uplne normalne. Je samozrejme narocnejsie randit, ked sa musis starat o dieta a nemas ho kde nechat, ale aj to sa da. A teda musis starostlivejsie vyberat…
Roky som bola slobodna matka. Ale nikdy som nemala ziaden z tych pocitov. Nasla som si dobreho partnera, potodila dalsir dieta..
@nnnuuunnn a čím by mala byt akože výnimočná ? 🤔
@petricka22 čo nieje pravda ? Píšem to čo som čítala ako sa vyjadrovali muži o slobodných matkách…
@syslik81 no ja neviem čo potom vyzarujem 😅😅
Ked som sa rozviedla mala som 36 a dve deti z toho jedno mam postihnute.Zacala som randit zo slobodnym,bezdetnim o rok mladsim spoluziakom zo zakladnej.ocakavala bi som ze ma budu ohovarat stare babky na dedine,nije rovesnicky.A uz sme sest rokov spolu,mame spolu dieta a vsetci piati zijeme spolu,mame domov,pracu a on prijal moje deti za svoje.Takze neni to tak ako pises.Prw porovnanie mam znamu ktora je sama,ma dve deti ale nemoze si udrzat ziadneho chlapa lebo ona musi bit centrum a vsetkomusi bit ako ona povie,pritom to tak nejde.Musi bit kompromis a niekedy treba ustupit jeden a niekedy druhy
Neviem, ja som ako slobodná matka takéto pocity nemala. Nasla som si muža a už máme aj spoločné dieťa a aj moje prvé dieťa berie ako svoje. Asi stretávaš nezrelych chlapov.
@canerko chápem o čom píšeš, len ja teraz neriešim to že či viem robiť kompromisy alebo nie 😀 skor ide o to, pokial nevedia že mám dieťa, tak je všetko v pohode, ale keď už zistia že je tam aj dieťa tak stratia záujem
@tomikejt no asi… 🤷🏼♀️
Práveže naopak, stretávam sa s tym, že má muži obdivujú ako to sama všetko zvládam a čo všetko som si sama vybudovala. Niekedy mám však pocit, že sa má niektorí boja lebo som samostatná a sebestačná a muža nepotrebujem aby ma zabezpečil, a taktiež nikomu nebudem robiť slúžku, handru a fackovacieho panáka. Muži ešte stále nie sú úplne zmierení s tým, že žena zarába viac ako oni, má svoj nazor a vie žiť aj bez pána tvorstva...
Možno by bolo fajn nájsť dákeho čo už dieťa má a vie o čom to je
Keby som bola slobodny muz, urcite by som si hladala alternativu bez dietata. Zbytocne si komplikovat zivot s cudzim dietatom. Ma svete je prevaha muzov, mozu si vyberat a otcami sa stat aj vo vyssom veku.
Nepotesila som ta, prepac. Je to cista realita.
Ja mam opacnu skusenost.Vsetky rozvedene kamosky s detmi si velmi rychlo nasli novych partnerov a netrpeli samotou..Treba zmenit svoje spravanie a nastavit sa na pozitivnu vlnu.Je vela rozvedenych muzov co uz nechcu zakladat nove rodiny ale partnerku hladaju.
@zoro9836 Neviem, mne to skôr pripadá že tí muži chcú fungovať ako samostatná jednotka a nevedia žiť na báze spolupráce ( inak toto sa podľa mna týka aj niektorých mužov čo majú svoje biologické deti a rodiny 😅)
@syslik81 Inak áno, vlastne tí debili sa odselektujú takto aj sami :D
@zoro9836 Vieš čo ja som bola vydatá 7 rokov a jediný kto žil ako samostatná jednotka bol môj ex, ja som sa mohla zodrať v manželstve, v domácnosti, pri dieťati, v praci a milosť panko si žil svoj život, venoval sa sebe, kariére, koníčkom a potom aj milenkam... a keď mal on náladu a chuť som mu mala robiť poslušnú manželku a nafukovacie Anču. Takže viem, čo je to starať sa o muža a viac krát by som zo seba už handru nerobila. A áno ide o zárobok ženy lebo vtedy sa muži cítia menejcenny a tu menejcennosti si vybíjajú na žene tým, že ju ponižujú a urážajú...
Ja som počula take pomenovanie pre slobodne matky, že popadané ovocie 🙂 som slobodná mamina tiez. je pravda, že byt slobodným chlapom tiez si radšej vyberiem zenu bez záväzkov. Súhlasím s názorom vyššie, že buď musíš byt výnimočná, resp nájsť výnimočného chlapa, je to chlap akého si vždy chcela a on si dokonca obľúbil tvoje dieťa 🙂 alebo muz chce uz konečne partnerku a prijme aj zenu s dieťaťom, mám takého známeho, čo robí kadejaké kompromisy, len aby nebol sám.. určite by som za tým nehľadala, že sa muži boja sebestačných žien, práve naopak.
Z nejakeho dovodu mas smolu na muzov a chces to zvalit na muzov a na svoj status slobodnej matky. Ale smolu na muzov mavaju aj slobodne, bezdetne, rozvedene a uz pristare atd. Nikto nema narok na vztah, vztah treba hladat a starat sa o neho. Ziadny vzorec neexistuje.
@0silvia0 no keby ten vzťah aspoň začal nejako 😅
Neviem cim to je, niekto si najde vztah hned a niekto hlada cely zivot a niekto nenajde vobec.
No ale ved ty odpoved mas. Prezentujes sa ako bezdetna a ked sa citujem " dozvedia ze mam dieta" nic z toho. Podla mna normalne a spravne ze ta netahaju za nos. Ak si lepsie precitas co ti pisu baby ich napadnici vedeli ze maju deti a zacali si s nimi vztah s touto informaciou.
Ze ty si čítala dáke komentáre na internete?? 😅 V tom prípade si skus predstaviť, že si z nejakej inej skupiny ľudí a precitaj komentáre na nich, budú takmer totožné, nedajbože tam zaplet inú farbu pleti a odletí ti hlava rovno 😂
Mala by byť zoznamka pre slobodné matky ( nie som si istá , či je )a zoznámenie by bolo možno jednoduchšie , ako pre muža tak aj pre ženu , kde by , už o sebe vedeli na akej štartovacej čiare začínajú .Mám niekoľko kamarátov ( single ) , ktorí hovoria , že nemajú problém s tým , že žena má dieťa / deti z predošlého vzťahu skôr ich záujme taká , ako slobodná nakoľko má , už niečo za sebou a vie , čo chce od života a je rodinne a hodnotovo niekde inde .Slobodné matky z ich pohľadu sú rovnako pre nich záujimavé , ako slobodné a majú u nich tak isto šancu záleží od typu muža , či si chce užívať , alebo je rodinne nastavený a príjme dieťa , aj keď nie je biologický rodič .
@eeffka no keď povieš že máš dieťa tak si odpísaná hneď tak to je jedno vlastne
co vyzarujes to prijimas.. ja som slobodna matka a nikdy som sa s podobnym nazorom nestretla .. skor naopak .. akurat som viac opatrnejsia kedze uz musim chranit pred debilmi nielen seba ale i dieta :P