Slobodná mamička a znižovanie nárokov na chlapov

30. dec 2023

Myslíte si, že kamarátka, ktorá ostala s malým dieťaťom na rodičovskej dovolenke by mala znížiť nároky? V minulosti mala okolo seba množstvo atraktívnych, dobre vyzerajúcich a chlapov so zaujímavou profesiou. Momentálne sa nevie zmieriť s tým, že záujem o ňu je oveľa nižší. Aj teraz jej radím nech si začne vzťah s veľmi milým, priemerne vyzerajúcim mužom. Ona ho odmtieta, že sa jej moc nepáči a že aj to čo robí nie je bohviečo, akurát sa obaja zhodneme, že je veľký pohoďák. Ale chce ho len ako kamaráta. Hovorím jej, že má o 1000€ vyšší príjem ako tvoja rodičovská dovolenka a zároveň aj o 500€ viac ak by ostala v práci. Jej sa stále máli a má vysoké nároky. Žije proste z minulosti a záujem o ňu bol hlavne kvôli dobrému vzhľadu. Ale v 30tke už takto uvažovať a odmietať chlapov, čo predstavujú lepší priemer alebo priemer? Aký máte na to názor?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pink_lady
30. dec 2023

že je to jej vec. Ak sa ma zamilovat, zamiluje sa aj do smetiara a budu stastní. Proste ked to pride, tak to pride.

13uzivatelka11
30. dec 2023

Ty by si si zacala s niekym kto ťa nepritahuje len preto aby si neostala sama? Ved keď nájde niekoho do koho sa zamiluje, tak jej bude stačiť aj keď nebude zarábať 2000 v čistom.

hugger
30. dec 2023

V zaujme svojho dietata by mala zvýšiť nároky na muzov a odpútať sa od povrchového hodnotenia muzov podla vzhľadu a zárobku.

dadis
30. dec 2023

Nepotrebuje zastup chlapov, ani hodnotit ich prijem a robit si top rebricek 🤦‍♀️..staci jeden, do ktoreho sa zalubi..v 30 urcite nie je za zenitom, okruh zsujemcov moze byt nizsi kvoli tomu, ze ma dieta a nie kazdy chlap chce vychovavat cudzie dieta. Ale chlap nie je chodiaca penazenka..ty to tak nevidis, ako jej kamaratka?

kate211
30. dec 2023

A ta kamaratka mala pred RD prijem aspon o 1000 eur vyssi ako je rodicovska? Ci to pozaduje len po novom chlapovi?

ptvw
30. dec 2023

Tak asi také terno ti chlapi neboli keď je slobodná mamicka

tttbb
30. dec 2023

No holt slecna narazila na realitu a prisla na to, ze vzhlad uz akosi nestaci ;) A myslim, ze ked sa naozaj zalubi tak toto riesit nebude. Ak to riesi, tak sa nezalubila.

hipuska
30. dec 2023

Veľa žien na RD trochu "klesne" z dôvodu, že ma iné starosti. Ale,.keď.nastupi do prace sa veci zmenia. A dovolím si tvrdiť, že 30tnicka, ktorá sa o seba stará, ma zdravé sebavedomie vyzerá lepšie ako 20 tnicka. Prečo by mala znížiť nároky na chlapa? Ak samozrejme, nejde len po peniazoch. Ani dieta nie je vôbec prekážkou. Ty asi nebudeš top kamarátka. Mam pocit, ze s teba ide skodoradost, že ako dopadla.

stanulienkat
30. dec 2023

A ona ma co ponuknut? 30-nicka, slobodna mamicka je urcite terno. V dnesnej dobe uz iba vagina nestaci.

sissy27
30. dec 2023

Urcite by znizovat naroky nemala, prave naopak - uz nejde len o nu, ale aj o dieta, takze podmienky na vyber partnera by mali byt ovela narocnejsie. Samozrejme priamo umerne vyssim narokom aj poklesne pocet moznosti a prichadza otazka, co vie partnerovi ponuknut ona…

1gramofon
30. dec 2023

30 nie je zas tak veľa. Nebude to predsa len škodoradosť z tvojej strany? Začne cvičiť a hneď bude lepšie vyzerať, ale vzhľad nestačí, ide hlavne o to ako sa správa

tykat
30. dec 2023

Nazor? Ze toto sa neda nijako vykalkulovat, ja ako slobodna mamicka by som sa hlavne venovala dietatu a chlapov nehladala. A uz vobec nie tak ze sice sa mi nepaci, ale nepije a budem mat s kym platit najomne a tolko mu podrzim, sak sa to oplati a byvaleho nech rozdrapi ze sme uplna rodina.
Toto fakt nie. To uz radsej spolubyvajucu.

A naroky by som naopak zvysila, lebo otec dietata bol asi nic moc, mozno bol "princ Krasoň" ale charakteru vela nepobral.

cyberk
30. dec 2023

Boze dalsia ehm, ktora hlada pekneho bohaca zatial co ona moze ponuknut len krasu a cudzie dieta 🙈 Myslim, ze bude este dlho sama, max najde takeho, s ktorym si urobi dalsie dieta a zas ju opusti 😅

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
30. dec 2023

Ja si myslim, ze by si to mala nechat na kamaratku. Nech si robi ako chce.

liusa82
30. dec 2023

no peniaze sú jedna vec, ale ak sa mi niekto nepáči fyzicky ako s ním môžem niečo mať? no ja by som to teda nedokázala len pre pekné oči ako sa povie.Iná vec je,ak sa dlhšie kamarátia a potom sa dačo postupne vyvinie a preskočí iskra.Ale to býva málokedy.Ved ty bud s niekým len z donútenia alebo aby si sama nebola

danica2711
30. dec 2023

prepáč, ale tvoje dôvody, prečo by mala byť s chlapom, ktorý sa jej nepáči, sú hodne povrchné. Pár stoviek eur nie je základom pre dobrý vzťah. A nikde tam nevidím kritérium, aby mal chlap rád jej dieťa. Vieš čo, radšej jej neraď. Je to jej život, jej vec, ak si znovu nabehne na vidly

rebrambora
30. dec 2023

Co je zaujimava profesia? Ona tiez taku zaujimavu ma a vyzera nadpriemerne, vsak?
Toto je inak asi jedina vec, co ma absolutne nikdy nazaujimala, ci bol muz smetiar, itckar alebo forenzny vysetrovatel, dolezity bol cas straveny spolu.
Fyzicka prizazlivost je ale nieco ine. Ak ju nepritahuje, tak jasne, ze jej nemozes vycitat.

7miriam77
30. dec 2023

No ja neviem, podľa mňa je nevyzreta, pretože myslieť si, že s dobre vyzerajúcim chlapom,ktorý dobre zarába bude automaticky šťastná,je totálna hlúposť. Tam nie je žiadna záruka, a ak sa milá kamarátka sústredí len na takéto nároky,tak to je smutné. Ma dieťa a isto by mala hlavne prihliadať na povahu dotyčného, pretože časom budú žiť ako rodina. Nemám rada vypocitave ženy. Myslím, že ten jej milý nápadník by mal hľadať šťastie inde.

nikaeli
30. dec 2023

Ak pri hľadaní/ výbere partnera a potencionálneho otca svojich detí zohľadňuje iba jeho vzhľad a príjem, mala by v prvom rade prehodnotiť životné priority a svoj hodnotový rebríček 🤷🏻‍♀️

vanilkovazmrzka
30. dec 2023

Je to jej vec, ked bude radsej sama, ako s niekym, kto je pod jej uroven, ty s tym nezmozes nic, iba sa s tym zmier.

zobaka
30. dec 2023

myslím, že to len vecou tvojej kamarátky, byť s niekým silou mocou, kto ju ani nepriťahuje, len kvôli tisícke navyše, je obyčajná manipulácia a kalkulovanie, nad čím ty rozmyslas

natalienka12
30. dec 2023

Ja si myslim, ze autorka pise o sebe, nie o kamaratke.

sense
30. dec 2023

Podľa mňa by bolo zníženie je nárokov keby je jedno co k chlapovi cíti a ako sa k nej správa, hlavne ze ma o 1000 väčší plat.

barborachors
30. dec 2023

hmm, 30-rocna zlatokopka a ešte aj so záväzkom, je pre úspešného atraktívneho chlapa čistá výhra v lotérii. Byť slobodnou matkou, posledné co ma trapilo, by bol nejaky chlap. Minule môj ex-šéf (úspešný a bohatý chlap so zaujímavým povolaním) sa o 30tnickach vyjadril, že tie najlepšie roky uz majú za sebou. Tak babo rad. Tvoja kamaratka ešte bude rada, ked s nou bude randit nejaky taxikar (nic proti pracujúcej triede) a myslím to smrtelne vážne.

skb
12. jan 2024

ked citam niektore prispevky a komentare, som rád ze zijem sam so synom bez ženy 😕

mane01
16. jan 2024

Akoze… ked to neiskri, tak to neiskri… to ma byt s niekym len preto, ze je mily? To co za ubohy nazor! Radsej sama ako s niekym, s kym to nie je ultra super top!

soldi
17. jan 2024

Cize ona nechce chlapa lebo sa jej nepaci a Ty ju presviedcas ze ma ist do toho lebo on ma dobry plat 😀 no dakujem pekne za taku kamosku ako si Ty 😀

0silvia0
17. jan 2024

@skb a ktorý komentár ťa tak pobúril?