Má u mužov nádej slobodná matka?

20. mar 2021

Som slobodna mama, od partnera som odisla este pocas tehotenstva. Teraz ma dcerka 8 mesiacov a mne strasne chyba chlap. Nie telesne, ale psychicky. Porozpravat sa, mat spriaznenu dusu, vztah. Cele dni travim iba s dietatom, ked spi a mam cas, venujem sa aj svojim zalubam. Ale chyba mi CLOVEK. Myslite, ze je este skoro kvoli dietatu? Myslite, ze slobodne matky maju sancu na zoznamenie a nadej na normalny partnersky zivot a rodinu, bez toho, aby boli brane ako nezodpovedne slapky?

syslik81
20. mar 2021

kopa slobodnych matiek si naslo noveho partnera .. pokial ich nestriedas tak nevidim dovod si niekoho nenajst ... ja som ale opak .. som slobodna matka a partnera som nemala ani nepamatam .. ja som na malu uplne sama a nemam ju kam odlozit aby som isla s niekym von ,, jediny cas ked som bez nej je ked je v skole a to som ja v praci a potom utekam rovno po nu .. domov si nikoho nevodim aby som jej nepredstavovala novych "ujov" a tiez uz som daleko opatrnejsia s vyberom prave kvoly nej ... kedze uz to nieje len partner ale aj sucast nasej rodiny takze tazsi vyber .. :D mozno tak za 5 rokov budem mat sancu niekoho stretnut a ist na normalne rande ak este budem vladat 😀

janulka1802
20. mar 2021

Samozrejme, že aj slobodná mamička má nádej nájsť si partnera. Vobec sa nemusíš obávať.

luckalukas_1
20. mar 2021

tak nadej je urcite, len vyber je mozno trochu mensi, nie kazdy chlap chce slobodnu mamicku

oliolijanka
20. mar 2021

Mozno mas prave väcsiu sancu spoznat dobreho cloveka, lebo egoisti sa sami z vyberu vylucia.

marysa21
20. mar 2021

Určite majú vždy šancu si nájsť partnera , ktorý akceptuje , že už majú dieťa . Mám kamarátov( slobodných ) , ktorý dieťa neberú , ako prekážku a nemajú s tým problém , keby ich priateľka bola slobodná mamička .Dnes muži neberú slobodné matky , ako sprepáčením chybný tovar , ale väčšina mužov ich berie , ako ženy zodpovedné rodinne založené a schopné do života to je odpoveď mojích kamarátov na slobodné matky .😌

leuchtturm
20. mar 2021

je to o nieco tazsie, ale sama nemusis ostat. A kvoli dietatu musis dbat viac na vyber 😉

lussinda2
20. mar 2021

Ahoj ja som ostala slobodna matka ked mala dcerka 2,5r a bola som sama asi rok a pol, sice nejake take pokusy o vztah boli, no nikdy som necitila, ze by si niektory z adeptov oblubili moju dceru a to bola priorita. Aj ked som velmi chcela partnera az tak nejako zufalo, nie po sexualnej stranke ale presne tak ako si prajes aj ty, neprislo to. No raz som isla s kamoskou na vikend do uuuplne zabudnutej dediny a tam som ho stretla. Sme spolu uz 11r, dieta zatial nemame kedze sa nedari, ale oni dvaja su od prveho stretnutia zohrata dvojka a to sa so svoji bio otcom pravidelne stretava. Daj tomu cas, pride to ked to budes najmenej cakat. Drzim palce

littlebubble
21. mar 2021

Určite áno, ale treba si vyberať zodpovednejšie kvôli dieťaťu.

autor
21. mar 2021

Dieta je pre mna na prvom mieste a s vyberom partnera si budem davat o to vacsi pozor. Niekedy mi je v podstate aj dobre samej, ale casto na mna dolahne taky pocit samoty. Hlavne ked som s dietatom vonku a vidim pary, rodiny.. Nevycitam si, ze som od ex odisla, bolo to spravne rozhodnutie.

ankaanka1977
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marco88
27. jún 2021

Samozrejme že slobodne matky maju sancu na zoznamenie a nádej na normalny partnersky zivot.
Neviem prečo by mali byť nezodpovedne šlapky? Veď nežijeme v stredoveku.
Niekedy sa to proste tak stane, že zostane žena sama ako slobodná mamička, no život ide dalej. Príde partner ktorý Vás bude ľúbiť autorka.
Len nemaj také negatívne myšlienky.

3tato
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
romano7
24. sep 2021

Ahojte volám sa Roman a sam som už niekoľko rokov. A viem že somota je zla. Pre to si hľadám ženu na važny sťah. Ak má dieťa nevidím v tom problém. Vedel by som sa postarať o milovanú ženu aj to jej dieťa lebo najveji cit je láska. Tak ak tu je žena nech sa mi ozve vet dvaja to zvládnu lip

romano7
25. sep 2021

Áno slobodna matka má šancu na vstah. Napríklad somňov.

romano7
27. sep 2021

Ahoj veľmi rad by som ta spoznal.

hanka1674
27. sep 2021

Nevidela by som v tom problém, aby si slobodná mamina našla nového partnera. Sama mám kamošku, ktorá si takto s dieťatkom našla novú lásku a moc dobre im to spolu všetkým trom funguje

derdia
27. sep 2021

Ahoj ja si myslim, ze ano mozes si najst niekoho uplne kludne. Ale v prvom rade maj zasady. Prva je:drz si ho od tela co najdlhsie. Ak ta bude chciet tak pocka aj rok. To je zaaaasadna rada. Chlapi niekotori su svine... Pre tych je mamicka s dietatom lahka korist. Trosku ti nabulikaju keci a ty sa z nich zblaznis a to oni chcu. Na tych si daj pozor. A druha zasadna rada, sleduj aky je k tvojemu dietatku. Ak si ho ani nevsimne, alebo sa nedajboze vyjadruje o nom zle, alebo mu prekaza. Takeho hned vyhod zo svojeho zivota. Chlap musi mat zaujem o tvoje dieta. Ale fakt si daj veeeelky pozor na vyber!!!!lebo mozes mat aj 10 idiotov a normalneho nenajdes. A zaklad je nedat mu hned vsetko...urcite cakaj aspon pol roka ako sa to vyvinie.plus ak bude lakomy, a neda tvojemu dietatku, to je tiez magor. Musis najst takeho co vas bude brat obe. A bude rad s vami. Nie len s tebou. Lebo budes len trpiet.

3tato
27. sep 2021

Ech ... stará téma ožila 😅

3tato
27. sep 2021

Neviem, či to ešte autorka bude čítať, ale súhlas s @derdia ... dotyčný by mal bez výhrad prijať tvoje dieťa za vlastné ... to uvidíš na ich vzájomnej interakcii a vycítiš to. Potom ti už bude jednoduchšie sa rozhodovať. Ak on príjme tvoje dieťa a ono jeho, tak budeš mať vyhraté na 50% ... Ostatných 50% už bude na tebe a na ňom, ako si sadnete v partnerstve.
Veľa šťastia 🍀

sylvester01
17. nov 2021

aj ja by som taku mamicku aj s dietatom prijal

stela585
7. dec 2021

@derdia presne si to popísala na 100 percent pravda

sylvester01
23. dec 2021

@stela585 😉

dodo1981
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sbear
19. feb 2023

Sancu mas uplne beznu. Hlavne ak si pripravena mat dalsie dieta s novym partnerom. Ale davaj si pozor, aby si nedopadla este horsie, 2 deti a slobodna matka, zneuzivanie dieta. Podla zakona prirody zalubenost trva 3 roky a zakon to zariadil tak, ze v ramci tychto 3 rokov je najvacsia pravdepodobnost otehotnenia.

sbear
19. feb 2023

@dodo1981 1.mas partnera psa (najlepsi priatel cloveka 2.mozes zbalit Ukrainku

dodo1981
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sbear
19. feb 2023

@dodo1981 Ked mi nejaky kolega z praci povie, ze by si chcel zalozit rodinu, ze sa mu nedari, tak mu poviem, nech si najde Ukrainku. Je to len z toho dovodu, lebo v SR ich mame vela a podla mna vizeraju celkom k svetu. A urcite by radi ostali v SR.

dodo1981
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dodo1981
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dodo1981
Autor odpoveď zmazal
Zobraz