Stretli ste sa s tým, že akonáhle ľudia a okolie zistili, že ste na dieťa sama, začali si na vás a na dieťa dovoľovať a nepriamo vydierať?
Fúha toto by mňa osobne ani len nenapadlo ale bohužiaľ sú aj takí ľudia ako ťa to napadlo ?
Čo???To kde
Nie, nestretla. Preco by mali, to, ze je niekto na dieta sam neznamena, ze sklopi usi … prave musi rozmyslat rychlejsie a viac si presadzovat svoje prava sam, pretoze zavisi sam na sebe ….
Nie skôr sa stretávam s opakom, že ľudia az moc pomáhajú
Nie, vzdy taku zenu obdivujem a prajem jej len to najlepsie (keby mozem aj pomozem)
@vevebono ani raz sa ma nik nespýtal či nepotrebujem pomoc a veľakrát to bolo očividné (nerátam s kočíkom z vlaku a pod.). Nikdy som sa nikomu neprosila.
@kristina3791 povedali mi do očí, že vedia, že som na dieťa sama…a ďalej otočili debatu vydieratským, ponižujúcim štýlom.
Aké vydieranie? Nejak nerozumiem čo chceš povedať.
Prepáč, opýtam sa ja. Viem ti pomôcť? Mam ročne dievčatko a 11 ročného chalana. Ak ti niečo pomôže, rada ti posuniem
Ja som pomáhala jednej maminke, tvárila sa ako veľmi sociálny prípad, . Dávala som jej veci po chlapcovi a mala moje auto s tym, ze údržbu si musi hradit sama. Zavzdnušnila mi auto, odstavila 150km od mojho bydliska a zavolala, ze nech si ho poje.em. ze ona potrebuje peniaze. To už som nebola ochotná, tak som zožrala všetok jej hnev
@januska12323 dali mi najavo, že si môžu k nám podľa nich dovoliť, lebo nemám muža. Nerada by som uvádzala detaily. Nestalo sa mi to ale prvý raz. Niečo v štýle- nemáš muža, nemáš pravdy.
A to ti akože povedali ženy či muži ? A ako vidieraju ? . Akože na mňa by si dakto dačo skúsil . Mám ústa aby som si povedala svoje a mám hlas aby som ho dokázala natoľko zdvyhnut aby si uvedomili že ja nie som hopik na hranie
@vevebono nie, ďakujem. Základné materiálne veci všetko máme. V tomto smere to nie je. Skôr nemám čas, na všetko som sama, nestíham a potom si niektorí radi dovolia keď ma vidia upachtenú.
Jooooj. Tak nahoď úsmev a posli do riti ☺️ všetko zvládaš sama, mas mat obdiv a nie hanbu a nechať do seba kopnúť
@vevebono ty brdo to čo si natrafila za prepáč za výraz p....u . Nevďačná teda riadne že ju hanba nefackala isto alkohol a cigarety hrali a hrajú ubnej rolu. Takú by som nakopala do prdele
@mariska1989 tiež som si myslela, že vyriešim… nerada by som uvádzala detaily.
Prosím ťa a z akého mesta s,i nemáš chlapa-nemas pravdu u nás majú vždy ženy pravdu
Nemas muza, ale mas usta. Kazdy si k tebe dovoli len tolko, kolko mu dovlis ty. Sice neviem cim by ta asi mohol kto vydierat v suvislosti s tym, ze si single matka, ale takych ludi treba hned v zaciatku dat do laty a co je najdolezitejsie, uvedomit, ze su to blbci, takze netreba si ich sproste poznamky pripustat.
Tak s tým som sa ešte nestretla, asi sa obklopuješ divnými ľuďmi.
No jasné, však matky samoživitelky sú vnímané väčšinou ako spodina.
Bud to nejako divne vnimas, alebo sa obklopujes divnymi ludmi... nechapem, preco by mali byt take reakcie a ano mam dost kamosiek s 1-2-3 detmi a su na ne same, no a? Skor obdiv, ze to davaju a nic takehoto...
Kľudne napíš konkrétnejšie,tu sa rozoberajú horšie veci . Možno ti dokážeme viac pomôcť a poradiť keď budeme viac v obraze . Tiež som na deti sama viac menej . Áno mám muža ale nestojí mi za chrbtom ,každý vie že keď niečo je riešim si to všetko sama ale nikto si ku mne nedovolil a stíhala som kade čo len si to treba rozdeliť
@mariska1989 tri roky to hrala ako odchádza od tyrana. Dodnes odchádza, ktohovie kde bola pravda. Skončilo to tak, že som auto predala za pár šupiek farebným, a pani som udala na sociálku, že deti nechodili do školy. To mi pracovali nervy, nebolo to celkom správne. Ktohovie, kde sú dnes . Ešte chvíľu potom som pozerala, tak zhanala veci do pôrodnice. Neviem, či nie pre dcéru... Snáď dostala pani co si zaslúžila
@viestta aj som si otvorila samozrejme, aj som som vyčistila vzduch, ale poníženie a nepríjemná pachuť z ľudí zostala.
Ti ľudia pre teba niečo znamenajú?
@laurita285 neviem ako si to myslela, ale presne tak mi to bolo podávané. Aj napriek tomu, že máme kde bývať, mám prácu…
@vevebono pozri to že si ju udala na sociálke si urobila dobre pre tie deti . Ona bola evidentne riadne hnusný človek . Ako sa hovorí božie mlyny melu pomali ale isto takže snáď ju dobehlo jej správanie
@minenkak tí ľudia nám poškodili.
Ako poškodili a komu nám
Nie. Nestretla.