Ahojte. Akosi mame dilemu vo vybere mena pre nášho chlapčeka. Hľadáme niečo pekné, slovenské aj zahraničné. Radi si prečítame vaše typy 🙂
@sanny2993 ahoj nas maly sa vola Darius, je to slovenske ale trosku netradicne... volame ho Darko,Darček,Darik,Dado,Dariusko....
Teodor, Eduard, Vincent, Tibor, Jonatán...pacia sa mi menej tradicne..teda aj tradicne su krasne, ale velmi pouzivane 🙂
Arthur a Teodor, mena mojich synov. Arthur ma 5 rokov, dlho bol v sirokom okolo jediny s takym menom. No do dnesneho dna poznam dalsich 5 chlapcekov s tym menom, mladsich ako 5 rokov 😊
@rebeka_02 moji dvaja synovia 🙂
mne sa pacia nase klasicke mena..chcela som Adama..prvorodeny syn..len ma predbehla sestra...tak pri nasom sme mali dve alternativy:Matej a Matus...a ked sme zbadali syna,tak sme hned vedeli,ze jemu sa hodi jedine Matus...
Ak slovenske aj zahranicne, tak napriklad Peter, Adam, Martin, Daniel...
U chlapca by som pozerala aj na to ako to sadne k priezvysku lebo sobašom sa nic nezmeni🤣 stale bude Johnny Mrkvička. Mne sa chlapcenske najviac paci co som dala mojmu Jesse. Ale to by bolo na Svk moc zahranicne. Kamoska mà na Svk Norman. Tazko sa radi v tomto by mala kazda pocuvat svoje srdce a trosku ale len trosku aj otca dietata 😄
My máme Milanka
Ja mám Mariána a Matúša 😊
Ja mam necelý k esuac pred termínom a veruže som do dnešného dňa žiadne nenasla😆 inak synov mam Alexa a Šimona
Mohla by si priblizit ake sa ti paci, takto je to velmi tazko, odporucam pozriet aj rozsireny slovensky kalendar https://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php
Richard, Gregor, Edo, Viliam, Daniel, Tadeáš
My máme doma už 3 ročného Simonka a druhy co je na ceste bude Samko.
Damian Lukáš Šimon Patrik
Ja mam Jakuba....hladala som meno mimo Vianoc a jeho narodenin aby to mal tak nejako rozlozene rovnomerne v roku...😁....po case ako rastol som zistila,ze Jakubkov je nejako velllllllaaaaa....🤣....nejako to prislo same a volame ho Evzen...to mas zarucene,ze ked tak zavolas,tak z pieskoviska zareaguje to ten moj chalanisko...keby som bola vedela,ze to okolo bude vsade Jakub, asi by som mu dala meno Tristan
Miloš Marcel Dominik Lukáš David Aleš Radim Leoš
Teo
My máme Viliama. Meno, použiteľné na celom svete.
Milión tém o menách. Slovenské alebo zahraničné. Takže z celého sveta. Veď čo ti pomôže, keď mne sa páči Onur alebo Hugo, alebo Jozef, keď tebe sa to vôbec nebude hodiť. Veď zober kalendár, tam sú už slovenské aj iné mená a vyberaj.🤔
jesus a Frantisek,to su nasi chlapci...inak synovcov mám aj Gregor,Vagrinec,Michal,Matej.
@sanny2993 mám Samuela a druhý bude Tobias. Za mňa najkrajšie chlapčenské mená☺️
@anitaartis Jesus? To vážne?
@anitaartis Ako volate Jesusa? Ma nejaku prezyvku/skratku? A kedy oslavuje meniny?
Ja mam Šimona
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne osobne sa páči meno Adamko a Jakub 😇