Výber mena pre chlapčeka - dajte tipy!

sanny2993
8. dec 2020

Ahojte. Akosi mame dilemu vo vybere mena pre nášho chlapčeka. Hľadáme niečo pekné, slovenské aj zahraničné. Radi si prečítame vaše typy 🙂

rebeka_02
8. dec 2020

Mne osobne sa páči meno Adamko a Jakub 😇

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzana_ilkova
8. dec 2020

@sanny2993 ahoj nas maly sa vola Darius, je to slovenske ale trosku netradicne... volame ho Darko,Darček,Darik,Dado,Dariusko....

majkagu
8. dec 2020

Teodor, Eduard, Vincent, Tibor, Jonatán...pacia sa mi menej tradicne..teda aj tradicne su krasne, ale velmi pouzivane 🙂

luna116
8. dec 2020

@sanny2993 Tomáš, Samko, Richard, Jakub

babatkoo
8. dec 2020

Arthur a Teodor, mena mojich synov. Arthur ma 5 rokov, dlho bol v sirokom okolo jediny s takym menom. No do dnesneho dna poznam dalsich 5 chlapcekov s tym menom, mladsich ako 5 rokov 😊

luna116
8. dec 2020

@sanny2993 Gregor, Leonard

lulula1990
8. dec 2020

@rebeka_02 moji dvaja synovia 🙂

asia83
8. dec 2020

@sanny2993 Ondrej (náš), Juraj, Ján, Stanislav, Adam. Konečne niečo slovenské niekto chce.

jarmila2010
8. dec 2020

mne sa pacia nase klasicke mena..chcela som Adama..prvorodeny syn..len ma predbehla sestra...tak pri nasom sme mali dve alternativy:Matej a Matus...a ked sme zbadali syna,tak sme hned vedeli,ze jemu sa hodi jedine Matus...

walteaa
8. dec 2020

Ak slovenske aj zahranicne, tak napriklad Peter, Adam, Martin, Daniel...

miadi
8. dec 2020

U chlapca by som pozerala aj na to ako to sadne k priezvysku lebo sobašom sa nic nezmeni🤣 stale bude Johnny Mrkvička. Mne sa chlapcenske najviac paci co som dala mojmu Jesse. Ale to by bolo na Svk moc zahranicne. Kamoska mà na Svk Norman. Tazko sa radi v tomto by mala kazda pocuvat svoje srdce a trosku ale len trosku aj otca dietata 😄

1katus1
8. dec 2020

My máme Milanka

chudadka
8. dec 2020

Ja mám Mariána a Matúša 😊

danielahamar
8. dec 2020

Ja mam necelý k esuac pred termínom a veruže som do dnešného dňa žiadne nenasla😆 inak synov mam Alexa a Šimona

martanagy
8. dec 2020

Mohla by si priblizit ake sa ti paci, takto je to velmi tazko, odporucam pozriet aj rozsireny slovensky kalendar https://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php

saganka
8. dec 2020

Richard, Gregor, Edo, Viliam, Daniel, Tadeáš

zuzka565
8. dec 2020

My máme doma už 3 ročného Simonka a druhy co je na ceste bude Samko.

lia_nka
8. dec 2020

Damian Lukáš Šimon Patrik

tilko
8. dec 2020

Ja mam Jakuba....hladala som meno mimo Vianoc a jeho narodenin aby to mal tak nejako rozlozene rovnomerne v roku...😁....po case ako rastol som zistila,ze Jakubkov je nejako velllllllaaaaa....🤣....nejako to prislo same a volame ho Evzen...to mas zarucene,ze ked tak zavolas,tak z pieskoviska zareaguje to ten moj chalanisko...keby som bola vedela,ze to okolo bude vsade Jakub, asi by som mu dala meno Tristan

mnamko
8. dec 2020

Miloš Marcel Dominik Lukáš David Aleš Radim Leoš

wuala2020
8. dec 2020

Teo

lenka2710
8. dec 2020

@sanny2993 my máme Mateja 😉

h2
8. dec 2020

My máme Viliama. Meno, použiteľné na celom svete.

silvija1702
8. dec 2020

Milión tém o menách. Slovenské alebo zahraničné. Takže z celého sveta. Veď čo ti pomôže, keď mne sa páči Onur alebo Hugo, alebo Jozef, keď tebe sa to vôbec nebude hodiť. Veď zober kalendár, tam sú už slovenské aj iné mená a vyberaj.🤔

anitaartis
8. dec 2020

jesus a Frantisek,to su nasi chlapci...inak synovcov mám aj Gregor,Vagrinec,Michal,Matej.

lucinka1988
8. dec 2020

@sanny2993 mám Samuela a druhý bude Tobias. Za mňa najkrajšie chlapčenské mená☺️

silvija1702
8. dec 2020

@anitaartis Jesus? To vážne?

iwesska
8. dec 2020

@anitaartis Ako volate Jesusa? Ma nejaku prezyvku/skratku? A kedy oslavuje meniny?

farkaska
8. dec 2020

Ja mam Šimona

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre