Ahojte sú tu niake mladé mamičky, som zvedavá či som tu jediná 😅😂😂
hmm.. myslím, že tu su len stare mamičky, asi tak od 85 rokov. Asi si tu jediná...
@mimi2567 aj slovo "vedšina" je preklik? Ty si tuším v škole veľa vody nenamútila 😂
@natalienka12 ehm nie každý má dokonalý telefón 😂
@mimi2567 koľkože máš rokov, keď my všetky sme už staré mamičky iba ty jediná si mladá
@mimi2567 Tvoj telefon si asi uklada Tvoje slova a potom robi prekliky😀
@dskjhfdlkdjhl 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
všééétky sme tu mladé....😀😝
Niektorí ľudia majú dysortografiu. Udivuje ma, koľkokrát namiesto odpovede na danú otázku, tu riešite gramatiku. 🤦🏼♀️
@deti95060810 pis poriadne, predsa vsedky😀
@planetazem pol uzivateliek MK ma tuto poruchu? Pochybujem...
@planetazem a čo sa da odpovedať na otázku, či su tu aj mlade mamičky ? Čo je pre nu "mlada" ?
@planetazem priam si mi to zobrala z jazyka...nie každý je dokonalý a vzdelaný
Keď vam to tak vadí tak rolujem ďalej a nie sa tu zabávať na človeku, ktorý položil normálnu otazku🤦
Moja dcéra je mladá mamička 😉
@sisa_s nie, ved vedsine to preklikava mobil, chapes?😀
@sisa_s robili ste štatistiku? Aj keby polovica MK túto poruchu nemalo, netreba si hneď z každého uťahovať.
ale no ! dievčatá (možno nie dievčata, možno stare mamičky) ale ked ona ma telefon s "niakym" nárečím, toto jej zavidite ??? Ja mam telefon "made in china" som rada, že nepíše po "chinsky"
@kataina presne tak, ako ste napísali. Autorka, čo je pre Teba mladá mamička? 💁🏼♀️
@mimi2567 myslím,že sú tu aj také od 18 rokov. Autorka,popracujete spolu na gramaticke a bude to ok. Neber to v zlom co ti píšu dievčatá,ale raz sa budeš učiť so svojím dieťaťom. A nechces mu predsa vštepiť tie slová ako niaky a vedsina a potom písať na MK akú má zlú slovenčinárku.
@planetazem problem nie je dysgrafia ale klamanie o preklikoch.
@mimi2567 všetky sme raz boli mlade aj mamičky, a veľa z nas aj mladé mamičky 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
👀 mlada mamicka nie je hadam tak dlho zo skoly, aby nevedela napisat slovo "niake" spravne 😉