Ahojte mamičky, má niektorá z vás skúsenosť že pohlavie bábätká bolo na základe vašich chuti v tehotenstve? Je pravda, že keď má žena chuť na slané bude to chlapček alebo je to len mýtus?
Ja sa neviem dojest sladkého aj keď občas to prekladám slaným 😂 ...a bude chlapec 😊
@beatrice1111 ja nemám vôbec ale že vôbec chuť na sladké a stále si pýtam len slané
Kamaratka sa isla zblaznit za kyslymi uhorkami a dcera🤡
U mňa to platilo😂 pri dcére som vkuse mala chuť na čokoládu a donuty, mäso som nemohla ani cítiť a pri synovi som celé leto jedla grilovane prsia a pila radler , to som hneď vedela že to ďalšie dievča určite nebude 😂😂
@timmie_m samozrejme, že je to mýtus.
ale urcite 🙂 rovnako ako cinske kalendare, tvar brucha, akne, ...50% to vyjde ja by som podla chuti mala mat dievca, podla cinskeho kalendara tiez, podla akne chlapca a podla tvaru brucha slona 🙂
@timmie_m slané som vôbec nejedla, mám 2 chalanov
Prve tehotenstvo - všetko slane, kysle, ryby, zavinače bol to chlapec. Druhe tehotenstvo - vianočky, lupačky, kolače, dže y, med a tiež to bol chlapec😂😂
@timmie_m do 7mes nebolo vidno co cakame,bola som v tom ze chlapca.na sladke nemam vobec chut,maso mi smrdelo zo zaciatku teh.necitim nejake chute na jedlo a cakame dievcatko.tak tomuto moc neverim
Vcera som skusala cinsky kalendar online a tiez mi vyslo dievcatko podla neho
Jasne ze je to blbost 🤦♀️
Ja keď som čakala dcéru mala som neskutočnú chuť na nakladané uhorky 😁. Pri prvom synovi som stále jedla ovocie a pri druhom som sa išla zabiť za mandarínkami a orechmi 😁
Ne je zle pri pomysleni, ze jem sladke, a to som predtym musela mat aspon jeden keksik denne... Zatial neviem, co budeme mat... ale tipujem ze znova baba, tak isto som to mala aj pri prvej... A je mi rovnako zle...
hovaqdina jak mrak ... ja som jedla klobasu s mandarinkami a mam dievca .. a samozrejme jediny kto mi to vedel povedat na 100% bola dopktorka hned po tom ako mala zo mna vyliezla
Ja sa idem osalit za cokoladou 🙈 a bude to chalan takze umna to nesedi 😂
no u mna 2x chut na salamy a klobasy a su to chlapci...u svagrinej 2x chut na kila cokolady a su to dievcata...takze ano, sedi...
Pri kazdom som mala chute rovnake. Mam ch,d,ch..
@timmie_m myslím si, že je to len vec náhody, i keď na mna platilo všetko do bodky podľa týchto povier. Sladké nemôžem doteraz ani vidieť (som v 7m), tvar brucha, test so sodou a podobne blbosti - bude chlapec. Čo čítam veľa žien to ma opačne, skôr to ber na pobavenie, ja som si takéto veci všímala len zo zvedavosti.
V oboch tehotenstvách som mala strašnú chuť iba na slané veci (pred tehotenstvom som bola veľmi na sladké) a naozaj čakám už druhého chlapčeka. 😁
Nemala som problém na posedenie zjesť balik chipsov a za každým musela nasledovať čokoláda a je chlapec 🙂
1.tehotenstvo - zozrala som asi tonu cokolady a nevedela som sa dojest cinskych rezancov s chrumkavym kuratom a vela cili omacky = bol to chlapec
2. tehotenstvo - 5 mesiacov som jedla struhane jablka, salat s grilovanym hermelinom a veggie sushi = dievca
@timmie_m samozrejme, ze je to hlupost. rovnaka hlupost ako tvar brucha, ci akne. pri prvom tehotenstve by som aj spala v kyslych uhorkach a chipsoch- dievca. v aktualnom tehotenstve by som spala v hocijakom jedle, len nech je to jedlo (stale som hladna) - dievca.
@timmie_m ja milujem sladke ale keď som tento rok čakala synčeka prvé mesiace som sladke nemohla ani cítiť. Som vegetarián ale hotdog som len tak zhltla - vlastne rovno dva 😂. V prvom tehotenstve - dvojky chlapci som ale žiadne špeciálne chute nemala. Chutilo mi aj sladke aj normálne jedlo. Tak ktovie ako to je 🙃
U mna to nebola pravda. Vkuse som hlusila slane kysle... Cele tehu kysla kapusta snad na vsetky sposoby mnam. Zo sladkeho mi bolo zle len jeden vecer som mala hroznuuuuu chut na sladke tak mi doniesla svokra velku studensku pecat padla skoro cela 😅😉vsetci mi vraveli ze bude chlapec...... No je dievcatko. ❤️
Este dodam ze maso som nemohla ani citit sa mi chcelo zvracat. A zelene hrozno mi chutilo na kila.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@timmie_m ja sa idem zabit za sladkým a presne som si myslela že to bude dievcatko a aj mi to doktor potvrdil😃