Muž nechce ďalšie dieťa, no stalo sa

14. apr 2023

Som tretí krát tehotná a manžel to mechce prijať.. zistila som to minulý týždeň, povedala som mu to az včera,lebo som sa strašne bála co bude,ako zareaguje.. g podstate som vedela ze bude v šoku a neprijme to. A tak sa stalo... Odvčera je ticho .. jediné co mi povedal je ze nechce ďalšie dieťa. On mi to hovoril stále... Ale chrániť sme sa nechranili,.. vzfy to dal mimo.mna, takže mu uslo no...a som este tretie este chcela,no on nie, zasadne bol proti, hovoril ze by skočil asi z okna keby sa stane, ze by to neprežil.. ze by sa zrútil uz psychicky... A teraz to mame .. mame malé deti,5r a 2r. ,tie miluje. Bojim sa strašne čo bude,ci to dokáže prijať. Alebo ci bude chcieť potrat ( neverím zeby mal na to žalúdok to navrhnúť) ..b

Ako to prijali vadi muži ked sa stala ,,nehoda,, a už nechcelo ďalšie? Prešlo ich to?

kitycat
14. apr 2023

Toto je snad nejaka tema na vyvolanie provokacie, co sa tu objavuje s tyzdennou pravidelnostou.

Muz, ktory nechce dalsie dieta.
Zena, ktora sa boji to muzovi povedat.
Zaroven sa nechranite ani jeden a skotacite si ako zajace.

Pan manzel ak vyskoci z okna, no neviem ci pri samovrazde vyplacaju vdovske a sirotske 🤷‍♀️

pribinak
14. apr 2023

Chrániť sme sa nechránili ……ďalej ani nemá zmysel citat

Nech tentvij krásavec prevezme zodpovednosť, sexoval bez ochrany, tak sa stalo že si tehotná
Či tie 2 staršie deti vám priniesol bocian ?

Maj ty ako žena nejakú hrdosť a poriadne mu vyčistí žalúdok
Je zodpovedný za tvoje tehotenstvo, to nie je chrípka že tá sused vo výťahu nakazí

alex49
14. apr 2023

No, je to jeho vina, keď nechcel ďalšie dieťa, tak ste sa mali chrániť, alebo mal ísť na vazektomiu. Dúfam, že sa s tým zmieri a nebude ta posielať na potrat. Tým by u mňa skončil.

liljana
14. apr 2023

Treba nechat utriast prve emocie. Kde su dve deti, nie je problem uzivit tretie. Len ci si nemysli, ze si pomohla tej "nehode", lebo ty si tretie dieta chcela.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucka_ke
14. apr 2023

a čo si čakala keď ste sa nechránili??? vieš, že on nechce, ale ty chceš tak mu to urobíš v podstate naschvál, keďže ani ty neberieš antikoncepciu

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
14. apr 2023

Pán manžel tak strašne nechce ďalšie dieťa, že by aj z okna skákal a pritom veselo sexuje bez ochrany? Divný prístup. Dve deti už máte, tak čo si myslel???

lucka_ke
14. apr 2023

nebral si antikoncepciu, čiže si ako keby otehotnela napriek jeho nesúhlasu

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucka_ke
14. apr 2023

potom neviem čo riešiš, chcela si dieťa tak ho čakáš a chlap si za to môže sám, čiže sklapne opätky a zmieri sa s tým

lenkakravcova
14. apr 2023

Proste si tehotná a keď on ďalšie štvrté nechce tak bud bude pán používať pri každom sexe kondóm, alebo ide na vazektomiu. Nech si vyberie.

h2
14. apr 2023

@lucka_ke Prečo si taká agresívna? Žena nie je povinná brať antikoncepciu. Ona dieťa chce, chlap nie. Tak nech sa chráni on. Má, čo si zaslúžil. Niečo iné by bolo, keby sa dohodli, že ona bude brať antikoncepciu, ale tajne by ju vysadila, aby otehotnela. Ale toto nie je ten prípad.

anjelicek26
14. apr 2023

Aka nehoda, jemu sa smyklo, on to dieta VEDOME splodil, ked ho nechcel, mal ist na vasektomiu alebo si aspon nasadit kondom...

Kazdopadne nejdi do pozicie obete, ale jasne a strucne - toto si si navaril uplne sam...

svetlonos
14. apr 2023

Kamaratka riesila antikoncepciu formou plodnyc/ neplonych dni. Manzel nechcel kondom ani 3, dieta, ona nechcela tabletky. No a jasne, bum otehotnela. Muz vytoceny, ze nie, nech ide na potrat. Tiez prve dve mal rad. Ju to hrozne ranilo, jej otec bol na muzovej strane. Ju to hrozne ranilo, ze ju posla na prerusenie.Tam nebol u nich ale financny problem, byvanie platik k tomu zamestnavatel muzov. Ram mali na dalsichv7 rokov garanciu a potom by muzov plat bol tak super, ze fakt bez problemu.
Bola smutna aj nastvana, pre nu potrat bol neakceptovatelny.
To 3 dieta je na ocinka najviac naviazane malicka 😂 ma uz 5 rokov. Minule muzovi azvslzy vysli jed si spomenul, ze chcel aby isla na potrat...
Nedal by ho za svet.
Ale ako hovorim, tam praskaju chladnicky aj mraziaky vo svikoch, o peniaze nie je nudza.
Ak je u vas tento problem, necudujem sa, ze muz to nezvada. Ale v tom pripade mal ust na vasektomiu a pouzivat k tomubeste kondóm.
Je hlupy, nechce prevziat zodpovednost za svoj zivot a vinu hadze na teba.

nwnw
14. apr 2023

Blbost! Keby tretie nechcel, tak sa chrani! Nezijete v jaskyni! Kondom, vazektomia alebo netrtkat! Stalo sa. Moze ist teraz,nech nezrobi aj 4te.

thoughtfulweirdo
14. apr 2023

@lucka_ke Preco by to autorka urobila naschvál? To je veľmi čudný názor. My máme tiež dve deti, v rovnakom veku ako autorka, a takisto manžel myšlienku ďalšieho dieťaťa totálne odmietol. No a tak šiel na zákrok a môžeme bez obáv intímne žiť. Ono by ale kľudne stačilo, aby si proste nasadil gumu, že áno, ani rezať mu nič nemuseli. Takže podľa mňa to urobil naschvál autorkin manžel 🤷🏻‍♂️

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
14. apr 2023

Nie si len ty vinnik, vinnici ste dvaja. Mate sa chranit, alebo nemate sexovat. Takto ssa musite dohodnut co dalej, a hlavne nezduvat sa ako male deti. CHlap nech sa odduje a hotovo. Co sa stalo sa neodstane. Nech ide na vazektomiu ak chce mat 100% istotu.
Nemusi si podiel viny priznavat, kazdemu je jasne, ze neotehotnieme zo vzduchu, z pohladu... jasne ze je tam aj on na "vine".

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka.25
14. apr 2023

No evidentne chlapec neutrel všetko do plachty 😅 . Má sa k tomu postaviť ako chlap a hlavne ty sa znormalizuj. Ste dvaja dospelí ľudia , tak sa tak spravajte

babulkomale
14. apr 2023

@kitycat myslim ze vyplacaju, pozostali za to predsa nemozu.
Treba si ale overit ak ma zivotnu poistku, ci aj tu. Tam pochybujem.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viky173
14. apr 2023

Vy ste obaja dobre pripady 🙈 chuda dieta

lucka_ke
14. apr 2023

nie som agresívna, ale celý tento príspevok je absurdný... chlap si nedáva pozor, žena neberie antikoncepciu a čudujeme sa, že čakáme dieťa, chlap je nahnevaný a teda nechápem, čo teraz riešite, to že sa chlap bude hnevať? však na seba nech sa hnevá

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
h2
14. apr 2023

@lucka_ke Lenže on sa nehnevá na seba, ale na autorku. A v tom je celý problém. Autorka sa nečuduje, ona dieťa chcela.

zuzi0911
14. apr 2023

Prišla by som k nemu ...jednu mu vrazila...
Tak chrániť si sa nechránil keď si nechcel...teraz sa staraj !! A po porode by išiel na "kastraciu"

bylinka25
14. apr 2023

@kitycat Vyplácajú, lebo ho nezabije sama....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre