Prečo všetky celebrity a hlavne teraz tie 4 čo rodili (Gáboríková, Judínyová,Mokraňova....) Rodia cisárskym len kôli postavičke či sú iné dôvody?
Ja som tiez po cisarskom, uz sice nejaky ten piatok...a zeby som bola celebrita? 🤔🤔🤔
Ako to spolu suvisí?
A to maju vytrubovat do sveta ci co? 🙂 keby aj mali problem a akutne indikovany/planovany SC, je to ich vec a nemusi to nikoho zaujimat 🙂
Mna by ani nenapadlo zisťovať AKO “celebrity” RODILI a PREČO.... 💁🏻♀️
@mmoonna hej “geriatricka matka” to nazvala tuším bridget jones 😊
A čo má postava spoločne s cisárskym?
@malinoismum no mne to lekar takto povedal v 33 rokoch...som nevedela ci sa 😂😂😂 alebo 😭😭😭😭
@korunka1 Ježiš to vážne ?!? 😀😀😀 moooja to si dúfam vzala športovo 🙂 😂😂😂
@sisa_s .. ale uznaj že za výsmech stojí označenie celebrita 🙂
@vierka0508 neviem,preto sa pytam
@mirage too posh to push je uz pase. Bohate zeny v US koli postave nerodia cisarskym - nerodia vobec. Maju na vynosenie nahradne matky 😎 Nepochybujem, ze skor ci neskor prejde novela zakona aj u nas . A nahradne matky si budu bohati objednavat ako na beziacom pase.
@kittykat22 pri tejto vlade? srandujes?
@vierka0508 podaktore si rovno davaju odsat tuk. Maju 2 v 1.
@lily14 Mas pravdu, ze vsetky tieto "celebrity" rodia cisarskym. Podla mna je to preto, ze si nechcu roztiahnut spodne partie.😀
@makova333 preco? Ved IVF je dovolene.
Gaborikova rodila prirodzene
@lienocka2808 čítala som ,že nakoniec jej robili cisarak,že mala prirodzene ale nakoniec nie
tiež si myslím že preto lebo mali dohodnutého pôrodníka a konkrétny termín pôrodu.....
@terezia323 ja tu nikoho neponizujem! Nepíš ak máš problém!ďalšia najmudrejsia
@majoranka24 toto je taká somarina rodila som 2x a žiadne roztiahnutie spodných partií necítim ja ani manžel
Cisársky kvôli postavičke? Nikdy som ho nechcela ale aby prežil moj chlapček a ja, mi ho museli akútne po 4 hodinách prirodzeného pôrodu a troch dňoch kontrakcií a odtekajucou plodovou vodou spraviť, lebo sa omotal pupocnou šnúrou. Nechci vidieť moje hnusne brucho, a ako píše kočka vyššie previsajucu kožu nad rezom, a to nehovorím o ďalších problémoch ako sú zrasty a bolesti brucha už vyše roka po pôrode
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Myslis ze ked rodis cisarskym, tak tvoja postava bude vyzerat lepsie ako pri prirodzenom porode? Ja som rodila cisarskym a to previsajuce brusko nad jazvou teda nie je moc vyhra. 🙄