Zda sa mi ze ten moj to tak so mnou nepreziva..
Ako su na tom Ti vasi? Hladkaju brusko, pocuvaju babatko? Pripadne su k vam milsi, pozornejsi, urobia za vas nieco, co nemusia, objimaju vas castejsie?
Alebo proste chovaju sa k vam nejak inak?
Nie nebol nijak zvlastnejsi. Dokonca mu strasne smrdel olej ktorym som si natierala brucho a tak som to robila potom uz len v kupelni. Poviem ti ze radsej takto, ako moj znamy, ten je tehotny spolu s jeho priatelkov, a vsetko s nou preziva a to sa neda pocuvat boze moj. Ma stale nevolnosti ale to ako dokaze byt neprijemny na doktora, ze neriesi jej stav, to je az moc. Ved je tehotna, tak co riesi, proste to moc preziva...
Je dolezite ako sa bude spravat po pôrode. Moze hladkat brucho kolko chce, ak ti dieta nevezme na prechadzku alebo inak nepomoze.
Tehotenstvo je len zaciatok. Ovela podstatnejsie je, aky bude ked sa dieta narodi.
Treba zostupit na zem, nezijes v romantickom filme
Môj muž sa ku mne choval úplne normálne, tak ako aj pred tým, nechápem, prečo by mi mal hladkať bruško alebo má viac objímať 🙄 to by mi akurát tak liezlo dobre na nervy.. nepozerala si náhodou nejakú telenovelu a nevysnivala si si romantiku? 🙄🤷
Tak moj muz sa choval normalne ale samozrejme ze mi pohladkal brusko, chytil ho ked babatko kopalo. Nechal ma viac si oddychnut, ked som mala nieco chut tak mi preto isiel. Ked som bola 2x tehotna a mali sme maleho syna tak a nim spaval v noci ked sa casto budil a podobne. proste urcite na mna bral vo vela veciach ohlad. Myslim ze take by malo byt normalne chovanie sa partnera a nie sa tvarit ze fyzicky a psychicky si zena neprechadza vobec ziadnou zmenou a v nicom jej nepomoct ani sa nikdy nedotknut brucha…
Pri prvom ano. Potom nie. :D
Nic vobec ziadny romanticky film sa nestal realitou este sme sa bez hanbi vadili jak psi este aj par dni pred porodom 😔 a porod je vraj nic len ja mam nizky prah bolesti…
tie romanticke filmy nam obcas skodia 🙂 ani ja som si nehladkala brusko a nepocuvala babatko, nieto este moj muz a pozorny bol mu mne rovnako ako aj pred tym 🤷♀️ ono zasa chapem, ze to je uzasna vec a u nas obzvlast, kedze to nebola jednoducha cesta ale extaticke stavy sme veru nezazivali ani jeden
Nic romantické nezažívam, ale ked sme pri sebe, pohladká brusko alebo sa opyta nieco na babatko, nesie mi tašky a taka normálna pozornosť. Ale nedokáže pochopit, ked ma napína na vracanie zo smradov, ktoré on údajne necíti. Niekedy by som mu to dopriala. 😀
Nič také nerobil, iba priberal na váhe spolu som mnou, akurát ja som po pôrode schudla 18kg. Za to ako otec bol vždy starostlivý, kúpanie, prebaľovanie, uspavanie,
pod. mu nerobilo nikdy problém
No ja musím povedať že môj muž je ju mne oveľa pozornejsi, milsi. Veľa vecí robí za mňa aby som sa setrila napr perie, vyvesia pradlo a podobne. Každý večer hladká bruško a čaká na kopance. Je to jeho vytúžené bábätko. Nehovorím ze by predtým toto nerobil ale teraz pomáha ešte viac.
Keďže ja už mám syna.
Muži to tak neprežívajú väčšinou. Akurát áno, v domácnosti prevzal napríklad varenie a vysávanie keďže ja som nevládala. Ale som mu tiež vyčítala niečo v tom zmysle že ho to vôbec nezaujíma a nechytá mi bruško ani nič. A on mi niečo také zadrel že veď ešte neni na svete, ešte ku nej nemôže nič cítiť. Proste niečo v tom zmysle, že pre neho to bude reálne, až keď bude vonku. A ja som nechápala, pozerala som si na brucho že veď tu je, hneď tu. A som si vtedy uvedomila že úplne inak to muži vnímajú. Dieťa rastie v matke, sú jedno telo, jedna duša ale muž vidí len, že sa telo ženy mení. A napriek tomu čo mi vtedy povedal a že nebol odvarený z môjho bruška je teraz vynikajúci tatino. Ešte zo začiatku to viazlo lebo nevedel čo robiť s novorodencom ale teraz už super keď je väčšia. Chodia spolu von, hrajú sa stále
Nie, nerobil nič z toho, čo píšeš. Tešil sa, rozprávali sme sa o tom, vyberali meno, zaniesol má do poradne, opýtal či je všetko ok, kupovali sme spolu vybavu. Také normálne praktické veci.
Žiadne rozprávanie s bruchom a cojaviem čo. Nie sme také typy.
Nie, ziadna romantika s hladkanim bruska sa nekonala. Mozno pri prvom ked dieta kopalo sa dokol brucha pre ten wow efekt. Ale vies co povazujem za vacsiu romantiku? Ze bol ticho ked som mnou hormony plieskali.
Nie. Moj je velmi pozorny a citlivy, ale toto robil a robi len malokedy. Chvalabohu 😀 mna by to nervovalo.
Co si ale cenim je, ze ja absolutne nemam sebakontrolu a on to chape. A hej pri stahovani ma nenechal niest extra ťažké veci a sex mavame jemnejsi.
Ved to nieje choroba.
Pri prvom to bola katastrofa, najradsej by ma obalil do bublinkovej folie aby sa mi nic nestalo, isli sme na dovolenku k moru a nechcel ma pustit do vody ze chytim nejaku infekciu.... Pri dalsich uz bol v pohode 😀
Môj je pozorný, odnesie ťažké veci, vynesie mi kôš s prádlom hore na balkón, pomôže upratať atď... Momentálne prerábame celý dom, on má toho vyše hlavy aj v práci a po fajrontoch a víkendoch maká na dome a plus aj mne pomáha ... Niekedy mi to príde aj ľúto, že nevládzem toľko, čo pred tehotenstvom. O to viac si vážim jeho pomoc. A samozrejme hladká bruško, bozkáva ho a je taký citlivejší.
No môj muž teda pozornejší je 🙂
On mi vždy pomáhal upratovať ale ako som zostala tehotná upratuje väčšinou len on, nosí nákup, perie.. keď dôjde z prace domov najskôr da pusu malej a až potom mne :D každý večer hladká bruško. Musím dodať že som po 4 Ivf a 6 rokoch čakania.. možno aj kvôli tomu že som mala problémy zo začiatku a je to naozaj vysnene a vymodlene dieťa.
No môj muž bol veľmi pozorný, pomáhal mi so všetkým, upratoval, sedel pri mne, keď mi bolo zle, v noci mi robil jesť, lebo cez deň som niekedy nemohla jesť kvôli nevolnostiam, bol aj romantický, všetko so mnou prežíval. Preto som bola vždy tak rada tehotná.
U nas tym ze skoro Po 10 rokoch som konecne tehotna moj muz to strasne preziva … nedovoli mi nic ..🙈jedine tak riady umyt …takze robim na tajnasa kym je v praci 😂je velmi pozorny stale sa ma pyta ako mi je ci vsetko v poriadku … je citlivy ale on bol aj predtym len teraz by mi aj modre z neba zniesol fakt … ked ideme na prechadzku uplne si to uziva viacej ako ja ze je taky hrdy ked ludia vidia ze mam brusko 😍my sme mali spolu vzdy pekny vztah nieje to take zeby sa zmenil zo dna na den…ale mozem povedat ze tehotenstvo so mnou preziva velmi … a ja si to uzivam tiez 🥰
Môj ex síce robil viac v domácnosti ako predtým keďže som bola na rizikovom ale i ak to ne prežíval, pohyby aj tak moc necitil... Chlapov neovplyvňujú tak hormóny ako ženy, takže oni si na roli otca musia zvyknúť nakoľko oni nezazivaju to vzrušenie ako ženy keď ma nepríde a na teste sú dve paličky, necítia ani to prvé kopnúť ie ktore žena, alebo neskor ze zas ma to dieťa ruku ci nohu niekde medzi rebrami a nevieš sa vystriet kvôli tomu a všetky tie emócie. A pod. Takých chlapi je veľmi malinko ako v romantických filmoch.
No moj manzel bol velmi pozorny, starostlivy, chapavy, aj by za mna dychal a modre z neba by mi zniesol 🙂 Nedovolil mi nic tazke nosit, dvihat, aj starsim sa venoval, hoci nie su jeho, su z 1.manzelstva. Ale on je stale pozorny a starostlivy 🙂 Zo mna si uz kamosky niekedy utahuju, ze on musi byt asi zena v utajeni, lebo je velmi empaticky a velmi rad so mnou komunikuje o vsetkom, co prezivame 😄
Môj manžel sa správa normálne,neofukuje mi zadok...nie som chorá...Ale pomáha mi,povysava urobí to čo treba ,keď vidí že nestíham... nevládzem..Keď ho o niečo požiadam tak to urobí,donesie.Dokonca aj bruško pohladka, pobozká čo je pre mňa krásne ..a keď bude drobček kopať/ozývat sa tak to bude super...na to sa teším...Aj dcéra pohladka bruško, čo mňa teší (puberta)a vždy zahreje pri ❤️
Mňa tešia aj takéto maličkosti,že niečo pomôže a tak a vždy ma to poteší ❤️❤️❤️❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie nerobil to, ich telo sa nemení, nie každý sa vie tak vcítiť. Pre mňa bolo podstatne ako sa choval po pôrode.