Wellness pobyt - 4 dni zo školy

10. okt 2023

Aký máte názor na to ísť počas tyzdna na wellness, mám záujem zobrať aj syna, ktorý je druhak, boli by to 4 dni. Na jednej strane je tu škola, zameškané učivo, a na druhej zážitky. Vynechal by 4 dni zo školy. Učivo sa dá prebrať predtým aj potom, aby návrat do reality nebol krutý. Chodíte na takéto menšie výlety aj počas roka?

doriiis
10. okt 2023

Išla by som cez prazdniny

zuzubb007
10. okt 2023

Nie nechodim z dovodu skoly je plno sviatkov, prazdnin a podobne kedy sa da ist, neuznavam celkove toto branie na vylety a dovolenky, co je to za zazitok, ked aj tak treba doberat kazdy den vsetko ucivo a ulohy

kvetinka75
10. okt 2023

autorka - ja úplne súhlasím s príspevkami vyššie

tamitamitami
10. okt 2023

Ja by som šla, 4 dni školy mu chýbať nebudú. Učivo dobehnete aj doma.
Užite si to 😊.

lienocka2808
10. okt 2023

ja mám zase opačný názor. Ak sa to neopakuje často, tak chodte, aj ja by som šla. cez prázdniny je všetko drahšie, všade plno ludí. tie 4 dní hravo dobehne 🙂

autor
10. okt 2023

No len cez prázdniny sme nikde neboli, poriadne, teda nie na dovolenke. A už ani nepôjdeme asi celý rok.

basullinka
10. okt 2023

4 dni je podľa môjho názoru veľa, ak by ste šli cez víkend a vymeškal by 1 max 2 dni, tak beriem. Ale 4 dni je veľa. Možno by stačilo to inak naplánovať, napr. 17.11 je piatok, tak ist stvrtok - nedeľa a tým pádom by mal vymeškany 1 deň a nie 4....

januska12323
10. okt 2023

Spoj to s víkendom alebo prázdninami.

monikkatt
10. okt 2023

Tiez si myslim ze je to vela.. este den dva ok ale nie 4
Inak aj dopisovania a ucenia za 4 dni je vela tak ci sa to bude chciet dietatu dobiehat.
Volnych dni a sviatkov je dost, skuste to nakombinovat tak aby tolko nevymeskal

autor
10. okt 2023

Termín sme už vybrali. Ten sa nebude meniť. Dilema je či ho brať alebo nebrať.

annaanca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivangeline
10. okt 2023

Nesla by som.

martinka13
10. okt 2023

Chodíme na dovolenky aj mimo prázdnin. Niekedy sa to nedá skĺbiť. Úlohy a školské povinnosti riešim s triednou pred dovolenkou. Nemáme problém. Dcéra ani syn nikdy nič nevymeškali z učiva. Robíme to už roky.

taga
10. okt 2023

Jasne, ze chodte!
Jemine su to 4 dni z celeho sk. roka... cez prazdniny vsetko obsadene, drahsie, ak naozaj mate len tento termin, tak neries..

abbey1
10. okt 2023

Pokial ucivo doberiete, nie je ziadny problem. Ved principialne nejde o chodenie do skolt, ale zvladnutie uciva.
Niekto sedi v skole pravidelne 5 dni v tyzdni a vedomosti ma I tak biedne.

ankare
10. okt 2023

My tiež tak zvykneme chodiť, lebo tie ceny od pondelku sú neporovnateľne s víkendom. Neboj, nič mu neujde, získa nové zážitky. Užite si to!

sense
10. okt 2023

Nie, ale teda u nás by to nebolo ani možné (nežijeme na svk) keďže takéto záležitosti idú cez školský inšpektorát a oficiálnu žiadosť

vroni
10. okt 2023

Ja som za, aby dieťa kľudne zostalo doma jeden deň, keď je to jeho potreba. Vláčiť ho na Wellness, aby si užili rodicia a decko bude dobiehať považujem za sprostu vychcanost na účet dieťaťa a školy. Keď nemám na to, aby som zaplatila termín cez prazdniny, idem sama alebo zostanem doma.

trema
10. okt 2023

4 dni nie, este keby to bolo stvrtok - nedela, tak ano

autor
10. okt 2023

@vroni až na to, že to vôbec nebolo o cene, ale o možnosti skĺbiť dovolenky v práci, nie každému dajú dovolenku, keď si zmyslí.

zooeynka
10. okt 2023

Jasne, kludne chodte. Vobec neries vymeskanie, prepana je druhak, nestuduje neurochirurgiu. Ucivo hravo zvladne aj po veceroch, alebo cez vikend

slavkicek
10. okt 2023

Ak je dieťa šikovné, učivo si v pohode doberie 🙂 doprajte si výlet, bude to určite veľmi fajn.

eviq
10. okt 2023

Chodte a uzite si to. 🙂 Aj my sme uz tak boli viackrat a deti nikdy v skole nemali problem s ucivom.

zooeynka
10. okt 2023

....ale teda som celkom prekvapena kolke by nesli....akoby dieta o nieco prislo ked vymeska 4 dni....

vroni
10. okt 2023

No a tento termín nejde skĺbiť s "dovolenkou" dieťaťa. Ci ono už môže vždy, keď si rodič zmysli? Mňa zase fascinuje, kolke tu považujú školu za ustanovizeň, kam odložia dieťa, keď nemajú lepší program.

autor
10. okt 2023

@vroni mňa zase fascinuje, ako berieš vážne to, že dieťa vymešká školu 4 dni, dúfam, že sa s rovnakou vážnosťou zamýšľaš aj nad svojím životom a máš minimálne dve firmy vybudované, lebo zase chodiť do práce za mzdu - nejakú, je pre mňa osobne = nič som nedosiahol, nakoľko to dosiahnú všetci, aj tí čo vynechali 4 dni školy a užili si viac života.

veronikaszabova
10. okt 2023

Ano chodime aj cez skolu. Normalne chalanov odhlasim zo skoly - 8mak a 3tiek

autor
10. okt 2023

@vroni hej a určite mám školu ako ustanovizeň kam odkladám dieťa 🤦 a práve preto ho chcem brat ešte aj na wellness, aby som si ani neoddýchla, ale riešila detský program.

zooeynka
10. okt 2023

@vroni co je hodnotnejsie, sediet v skole alebo mat zmenu a vidiet nieco nove?

kvetinka75
10. okt 2023

autorka - ja zase nevidím dôvod pýtať sa toto na fore alebo cudzích ľudí. . Evidentne si rozhodnutá, tak ako aj iné ženy s podobnými témami. Podobných témje tu dosť a vždy môžeš čakať aj odpovede, ktoré asi nebudeš chcieť počuť. Čiže opak toho, čo chceš spraviť. Vidím, že máš problém akceptovať iný názor, tak si sprav podľa seba , čo si asi aj spravíš, Ok, veď tvoje rozhodnutie. Tak neviem na čo je dobré písať také odpovede, aké si napísala napr. vroni. Uplne zbytočné. Ty sa pýtaš na fore, druhý odpovedá. Tak keď zadám tému, bolo by dobré tolerovať aj iné odpovede - názory a nie útočiť

autor
10. okt 2023

@kvetinka75 zdala sa mi jej odpoveď resp.nazor dosť útočný