Dobrý deň prosím o radu syn 5 ročník si počas hodiny NJ chatoval cez teams so svojimi 6 spolužiakmi učiteľka sa vyhráža , že im dá poznámky a bude to riešiť a navrhuje výchovné opatrenia...nezastávam sa syna má dávať pozor ok ale učitelia si neuvedomujú , že to dištančné vzdelávanie ide už dolu vodou..ak bol v škole pohoda sleduje výklad ..ja nie som pri ňom nonstop pracujem .... dosť, že mu suplujem učiteľky kt. ani neurobia výklad učiva len posielajú poznámky a naučte sa to čo si o tom myslíte Vy? Ako reagovať?
za jednu poznamku urcite nic specialne nebude....co ho mala pochvalit?
syn porušil pravidlá a má byť potrestaný, tvoje riešenie je obviniť systém, učiteľky? 🙈👎
za mna ucitelka prehana s tymi opatreniami🙄..ale...treba synovi vysvetlit,ze na toto distancne nesluzi a ucitelke napis,ze sa da chat vypnut...u syna v triede ,takto vypla chat ucitelka biologie...
ako reaagovat? no dohovorit synovi, že pocas vyucovania (aj ked je on-line) sa nema zabavat....poznamka je na mieste (za 1 poznamku nie je vych. opatrenie), ale ak sa chlapec zabava stale, tak ano..... proste teraz platia pravidla pre distancne vzdelavanie a syn aj vsetci ziaci ich maju dodrziavat....co je na tom nepochopitelne?
sorry ,baby..ale robit vychovne opatrenia kvoli tomu,ze decka si pisu?!uz to nikoho nebavi.. a smola ucitelky,ze nevie zaujat deti...a ked tak,ma moznost tento chat vypnut...
@snezienka33 rodicia a deti to nemaju tazke?
@jarmila2010 nepisala cez aky chat, ano chat cez dany portal vypnem....ale ak si chatuju inde, hraju hry napr. ? (u ans to robili osmaci stale)....ano, maju vych. opatrenie......lebo porusovali sk. poriadok...a? ma robit to, ako v skole,l kedze je to povinne...keby vyrusoval na hodine, tiez dostane poznamku.... co tak naucit deti preberat zospovednsoti za svoje konanie?
@snezienka33 zabavat?!si mylis pojmy s dojmami...pisem,zaujat
@jarmila2010 niektore deti nezaujmes ani v skole, ekd sa budes tocit na halve a odrazat sa usami a furt budu vyrusovat.....
@sorciera24 predpokladam,ze chat na zoome..neviem,ako moze vidiet,ze si pisu medzi sebou na mobiloch..este aj,ak maju vypnute kamery
@jarmila2010 nie na zoome, aj an inej platforme je chat....s pomocou rodicou a inych ziakov sa to da odhalit.....ale tu boli aspon rodicia napomocni a uvedomili si chyby svojich deti...
@sorciera24 urcite su aj take...ale su aj take,co su zbytocne premotivovane a strielaju 5 z toho,ze ziak neposle video z TV...🙄
@jarmila2010 u nas su kamery aj mikrofon povinne zapnute (ak ma dieta tech. problem), rodicia to msuia oznamit ucitelovi....
@jarmila2010 netvrdim, ze nie...isto ano, ale o tom sa teraz nebavime....
@snezienka33 ty si pisala,ze ucitelia to maju tazke..ja si myslim,ze vsetci...
@sorciera24 ved,budme aj trochu sebakriticky..aki sme mi boli v v tom veku?urcite nas vsetkych bavilo chodit do skoly,ze?!ako za nasich cias boli deti,co ich skola nebavila,tak su,take aj dnes
@jarmila2010 ano, boli aj taki a ti dostavali poznamky a pokarhania....ja som si take nedovolila, ci moj brat, lebo vieme, ze by bol za to trest.......vzdy to tak bolo, tak o co ide?
ja som doma..casto sledujem vyuku...mam syna piataka...a teda,vobec nie su deti drze..krasne komunikuju..ucitelia su kamaratsky..si myslim,ze vela zalezi aj od ucitela a za tym si stojim...
...a teda,chatuju si medzi sebou..to viem..lebo aj ja syna viem napomenut...ale ako pisem vyssie..ucitelke biologie to prekazalo,tak detom chat vypla a je po probleme...
@jarmila2010 Nemali by sme zdrbat ucitelku, ze co si to vlastne dovolila?
Dorazne synovi vysvetlit, ze ked ma online vyucovanie, tak ma davat pozor a nie chatovat. Ako inak by si chcela reagovat?