Ahojte. Mate prosim niekde na Zs uz oznamene riaditelske volno na piatok? Minuly rok co si pamatam tak riaditelske volno ziaci nemali.
Máme
Mame
Myslite, ze este mozu oznamit tento tyzden , ze bude?
Máme ale neviem dôvod
My nie. Zatiaľ. U nás oznamujú riaditeľské voľno kľudne len pár dní dopredu...
Máme, oznámili nám v piatok
Máme, z dôvodu organizácie aktualizačného vzdelávania pedagogických a odborných zamestnancov školy . V utorok oznámili.
u nas zatial nic...
stále nič...
@dzescebuly 17.11. je statny sviatok a deti su doma...je to stvrtok
Mame
my máme za to ze je štvrtok sviatok a rata sa stym že vela rodičov vo firmach bude mat HO alebo dovolenky v ramci šetrenia.... dali riaditelske aj v škole z dôvodu šetrenia energiami
aj my mame
dovod, vraj z organizacnych dovodov😂
info prisla tento tyzden v stredu 😉
Riaditeľstvo Základnej školy xxxxxx oznamuje, že v zmysle § 150 ods. 5 zákona 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní udeľuje dňa 18.11.2022(piatok)
riaditeľské voľno z organizačných dôvodov.
V čase riaditeľského voľna nebude zabezpečená prevádzka ŠKD ani školskej jedálne
V škole, kde učím, majú žiaci riaditeľske voľno, my máme školenie. Drobec má v MŠ riaditeľske voľno (bez zbernej triedy). Dcéra má na SŠ tiež voľno. Školám to bolo odporúčané kvôli kúreniu..
Zatial nie, ale neprekvapilo by ma. Minuly rok bolo 17.11 v stredu a nedali volno 2 dni samozrejme. Aj tak bola kazdu chvilu nejaka trieda v karantene.
Mame , z dôvodu šetrenía 🙄
mame, a vieme o tom uz od septembra
Máme, vieme to už 2 týždne. Aj som to očakávala, keďže sviatok vyšiel na štvrtok a šetrí sa
Nemáme, u nás na škole nebolo ešte nikdy za čas čo sú tam moje deti, riaditeľ nenechava zbytočne deti doma
Zatiaľ nemáme...kôli energiami bože za 1 deň toho ušetria...
Nemáme.
Máme, ale naša škola má vtedy 35 výročie založenia ZŠ. Ale z okolia všetky školy majú riaditeľske voľno. Aj vo vedľajšom okrese
Aj my máme. Je to strašné. Zase budú doma, rodič nech sa zariadí ako vie.
@dzescebuly dôvod je ten, že sa tvária ako veľmi šetria tým energie 😃
Áno, dcéra, syn aj neter majú riaditeľske voľno- 2x ZS a 1x SŠ v NZ.
u nas nebudu mat
synova škola už dávno, vyše týždňa. dcérina nie a ako poznám ich školu, tak ani riaditeľské nebudú mať
@slavomira236 to nie je jeden deň. Ale dokopy 4, čiže pokial zredukujú kurenie v stredu popoludní, staci nabehnúť v nedeľu popoludní. Som aj v RŠ a teda čo majú platiť energie, masaker. A to sa nevie, čo bude od januára. V našej škole bolo povedané, že odmietajú učiť online a chcú prezenčnú výučbu. Myslím, že toto je minimum, čím môžeme pomôcť.
@slavomira236 ono to nie je jeden deň, ale tri. Štvrtok, piatok, sobota, a v nedeľu začnú temperovať. Pokiaľ ja viem, u nás v meste majú tiež všetky školy voľno.
nemame