Ahojte hladam pre maleho doucovatelku,chodi do 3r. zs. Uz som vyskusala vselikde pisat ale stale nic ☹
@bembulka doucovatelku coho? akeho predmetu?
@stanislavao hlavne anglictinu a trochu matematiku
@bembulka ak sa opytajte priamo anglictinarky. alebo si u vas v meste najdite studenta, co by ho doucil. my v dedine mame pani, co je na materskej a robi kury pre deti anglictiny. urcte aj u vas je niekto taky.
no bohuzial u nas na dedine je to katastrofa uz som vyskusala hocico dokonca aj inzeraty som dala aj hladam na vselijakych strankach a zatial nic ☹
Rada by som pomohla som učiteľka na MD, no bohužiaľ som až z Humenného.
@scaramelka juj dakujem,skoda
Matematiku doučíš sama, tretiacka je ľahká. Na tu anglinu skús nájsť študentku, daj inzerát na dvere gymnázia, šikovný študent douci.
@bembulka my sa s detmi doma ucime s doucovanim na CD na pocitaci http://www.realfantasystudio.com/sk/doucko-2/
Diktaty su rozdelene podla uciva od 1. po 9. rocnik, su to nahrate vety, ktore program dietatu diktuje a dieta pise tie vety na klavesnici a program chyby pri nacvicnom diktate vyznaci a dieta si to moze opravit. Pri ostrom diktate chyby vyhodnoti na zaver.
Matematika je tiez rozdelena podla rocnikov od 1. po 9. podla osnov. Zvolis si tretiacke ucivo a presne urcis pocet prikladov a druh. Dieta potom tie priklady riesi a program mu vyznaci chybu, ak ju urobi, ak vypocita spravne, tak nasleduje dalsi priklad.
V anglictine je precvicovanie konverzacie, slovnej zasoby, gramatiky. Tam to nie je rozdelene po rocnikoch.
@bembulka na tvoj email by ti malo prist potvrdenie objednavky. A ked im nabehne uhrada od teba, tak ti poslu link, z ktoreho si stiahnes program rovno do svojho pocitaca. Mozes si to ulozit na svoje cd ak budes chciet. Priamo CD posielaju na dobierku, ked si objednas emailom. Ale ak ich o to poziadas emailom,tak ti ho poslu tiez.
co konkretne potrebuje doucit?