Hrávajú sa vaše 8 ročné ešte s bábikami?

30. dec 2020

Hraju sa niekoho dievcata vacsie myslim este s babikami? Mala ma 8 a bavi ju starat sa o babiky no v rodine nemame pochopenia na to. Ze je velka uz na to ze ma mat ine zaujmy .... neplanujeme prestat malu to bavi no je smutna niekedy z toho ☹

0silvia0
30. dec 2020

nie, nie je velka, co ma nahanat frajerov ako 8rocna?🤷‍♀️
Kasli na reci rodiny, nech sa dievca pohra kolko chce, detstvo je prave na to, aby sa deti aj hrali.

pralinka25
30. dec 2020

a co m podla nich robit. ja som sa s kamoskou hravala s babikami aj ako 12 rocna

tncka
30. dec 2020

A co ma akoze 8r.podla nich robit? Ved nech sa este pohra. U nas ficia plysaky. Pc a telku dovolim malo,xbox hodinku denne. A inak ma robit akoze co. Moja ma 7

lija22
30. dec 2020

nemam este 8 rocnu ale ja som sa teda hrala, barbiny len taky fukot a ano samozrejme nech sa hra. je to pekne

mareri
30. dec 2020

moja dcera ma 5 ropkov a teraz ju bavi lego, Frozen, rada si kresli a bicykel. Zbytok akoby neexistoval

lubina
30. dec 2020

vobec nie je este velka, ved ked ju to bavi, tak nech sa s nimi hra. Co ma podla rodiny robit?? A hlavne teraz v korone....uz dost ze deti musia ist cez to vsetko a este aj hracky jej zakazovat...

simca06022011
30. dec 2020

no tak ju bavi starat sa o babiky, neries.. kazde dieta bavi nieco ine. Radsej babiky ako teraz 9 rocne riesia frajerov niektore ajedine co poznaju je asi mobil (prave som citala whatsupp spravy :D), na vsetko ostatne ma cas... a zaujmy moze mat aj popri hrani sa s babikami. Moja je sice vacsie ale uz od vianoc sedi s legom v detskej izbe... myslim ze ako 8 rocna zila s domom pre babiky (okrem lega, to je hit samozrejme od mala) a barbinami a satami ... ja si pamatam ze ako 4-5tacky sme sa hrali s babami so SPOLUZIACKAMI, sice nie na "mamy", ale sili sme im saty a pod. Cize tvoja malá, určite nie je stará na bábiky 🙂

pralinka25
30. dec 2020

inak vraj hranie sa s babikami podporuje empatiu

lasoninka
30. dec 2020

Moja má 8 rokov a bábiky teraz u nás fičia.Prebaluje, kŕmi,oblieka, kúpa.Neviem s čím sa má akože hrať 8 ročne dievča . Bábiky sú super.Este k tomu sa hrá s nimi na školu.

autor
30. dec 2020

@pralinka25 to ano ale zazrela som tu diskusiu nieco a montessori ze ak deti maju nieco tak babiky nepotrebuju.

kajulna
30. dec 2020

Naša ma 10 a ešte stale sa hrá s bábikami, najma s Lolkami

tanya32
30. dec 2020

Aj moja dcera ma 10 a hra sa s Lol babikami, aj s barbinami

kristina2412
30. dec 2020

Moja má tiež 8 a hra sa najviac s "bábikami" z Harryho Pottera.

bagre
30. dec 2020

Rodinu si nevšímaj, nech si tieto zásady uplatňujú u seba doma... 8 rokov je na toto normálny vek a povedz to tak aj dcérke. Nech vie, že je normálna a má tvoju podporu.Aj za 2 roky to ešte môže byť v pohode, veď si môže kombinovať látky na šaty, topánky atď to už nie je hra ako v 3 rokoch. Len ľudská hlúposť nemá hraníc... čo má hrať online hry celý deň alebo sa natáčať na youtube vymachlená?

adrikadt
30. dec 2020

Ahoj, moja má 7. Bábiky si dlho nevšímala, len tak občas, aby sa nepovedalo... a hádaj čo chcela na Vianoce? Áno babiku, a aj ju dostala a stále ju kŕmi, prebaluje, stará sa o ňu. A ja sa teším, že sa môžem pohrat s ňou 😀

elizabet173
30. dec 2020

je to uplne normalne, bud rada, ze sa hra s babikami a nema v ruke nonstop tablet. Dievcatku to vysvetli, kludne sa zahraj s nou aj ty

elizabet173
30. dec 2020

som velkym privrzenec montessori, ale to vobec nie je o tom, ze by sa dievcata nemali hrat s babikami. Bolo to myslene tak, ze deti vedene tymto smerom maju k dispozicii tolko zaujimavych cinnosti, ze auticka a babiky nepotrebuju. A vobec, teba nemusi absolutne montessori zaulimat, aj ked je to velmi fajn. Nechaj svoje dievcatko, nech sa hra s babikami kludne este par rokov. Teraz ma napadlo, ze kolegyna ma 9 rocnu a k Vianociam jej kupila babiky aj s nejakym prislusenstvom.

halci
30. dec 2020

Nasa 8r sa hra s LOL babikami. Neviem, preco by mala byt na to velka. My sme sa v tom veku hrali s barbinami a nikto nam do toho nekecal.

autor
30. dec 2020

Baby babiku myslim kocik a napr Baby Born tu zboznuje na Vianoce dostala veci a doplnky aj rodina sa pytala ze co malej na Vianoce a ked som im povedala ze pre babiku nieco ze to potesi tak ze oni pre taku velku slecnu uz nejake trapne oblecko nekupia

petka_3
30. dec 2020

Každé dieťa dozrieva inokedy. Naše deti tiež neskôr, aj ja som sa dlho hrala s bábikami. Som rada, že si to riadne užili.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia147852
30. dec 2020

A čo má iné robiť? Pokial to nerobí v 15. Normálny vek na bábiky. To len teraz je nejaká divná doba je v 8 už riešia frajerov 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

danieli
30. dec 2020

Ja mam trosku mensiu slecnu, ale presne toto ju bavi, kazdy mame nejaku povahu vlohu nadanie, mozno bude skvela a laskava zdravotna sestra lekarka psychologicka...mas doma stastne dieta? Oddychne si pri hrani? Viac by som neriesila

cervenaruza123
30. dec 2020

8-rocna ze je na to privelka? Cudne predstavy podla mna. Nech si len pestuje mamickovske city, kedy ked nie teraz? Inak my sme sa s kamoskami hrali s barbinami asi od 12 rokov, vtedy nas to zacalo bavit a prestali sme ked sme mali 15 😀 . Nebola to Baby born, ale aj tak trochu extrem, ale neriesili sme ani my ci je to cudne, ani nasi rodicia. Boli radi, ze nebehame za frajermi aspona nerobime ine pubertalne nezmysly.

viikkki
31. dec 2020

Ved to je úplne v pohode ja aj keď som mala 14 a frajera tak som bábiku aj pred ním prezliekla ved to je práveže pekne zachovať si také detstvo že che byť maminka ak ma chápete 🙂... Ved aké má mať podľa nich záujmy? 😕

kamatopo
31. dec 2020

Naša má 9 a teraz si prvý krát na Ježiška napísala bábiku🤭doteraz ju to nebavilo . No nekúp jej to. Veď sú to stále deti čo sa hrajú na mamičky. Teraz sa v nich rozvíja opatera o niekoho a to neskôr zúročila pri svojich detoch.

sense
31. dec 2020

Moja bude mať v apríly 8 a hráva sa.... A nič zlé na tom nevidím... Rodinu si nevšímaj dieťa má byť dieťaťom a 8 rokov je ešte dieťa kt ma pravo hrať sa s bábikami...
Cvo by sa im viac páčilo keby sa sminkuje?

avril299
31. dec 2020

podla mna to je uplne normalne, ved ma len 8r, neries hlupe reci, pripadne sa ich spytaj, co si predstavuju, ze bezne robia 8r deti 😂 pripadne potom napis, co povedali, ma to celkom zaujima

lily111
31. dec 2020

och, jasne, moja dcera bude mat vo februari 10 a ma vianoce si zelala babiku od jeziska, na ktoreho stale veri, babiku si oblieka, cese, stara sa o nu, spi s nou ale popritom si cita rozne knihy napr 8+(o zvieratach, rozne dobrodruzstva ), maluje si, vyraba rozne tvorive veci...nema mobil, ma len volacie hodinky...myslim si, je spravnym takmer 10rocnym dievcatom...aj ja som taka bola babikova🙂))

naattalie
31. dec 2020

Len nech sa hra kym ju bavi moja 8 rocna na babiky kasle a to ma vsetky baby alive baby born a nevem ake baby frasy vyzobrikane a su oprete na policke. Co ja by dala za to keby sa s nimi tak hrala a bavilo ju to