Ahojte, aki su vasi chlapci 6-7 rocni? Zmenilo sa u vas spravanie za posledne mesiace? Ako si zvykaju na skolu?
Ak im dovolite pozerat TV (alebo YouTube atd), co konkretne pozeraju a kolko?
Dakujem
Spravanie sa urcite v niecom zmenilo, iny kolektiv, ine spravanie, deti to ovplyvnuje podla mna dost... niekedy nosi maniere zo skoly, ten ma to a to nosi to do skoly, aj ja chcem a podobne toto su asi veci co mne vadia
Ahoj môj malý sa nezmenil ani nenosí maniere zo školy sú maličká trieda 13 detí, na školu si samozrejme zanadáva, ale myslím že sa mu tam páči má rad pani učiteľku aj družinárku vadí mu že telesná príliš rýchlo ubehne a baví ho anglina a matika. S písaním sme sa potrápili ale vidím už veľké pokroky. dovolím mu telku aj tablet v ramci časových možností, 3 x do týždna má tréning karate to prídeme o 18:00 domov, vtedy má pre seba hodinku a pol kedy sa buď hrá alebo pozerá videa na youtube (tak to strieda 15 min niečo pozera a potom sa ide hrat, potom zasa chvilu pozera a tak dokola) o pol 8 sprcha a o osmej už čitame rozpravku v posteli. cez vikend pozera viac samozrejme pokial sme doma a nejdeme niekam. ja to nesledujem ked mam pocit ze uz bolo dost pozerania tablet vypnem a poslem ho sa hrat alebo kreslit. on miluje vsetky dopravne prostriedky a do nemoty pozera o lietadlach o autach o vlakoch. momentalne frci na burackach lietadiel :-/
Ja ti mozem povedať z min roku ako sme to mali syn je uz druhak ale mal 7 teraz az v septembri. No tak nepozeral velmi, skor cez vikendy, aj si zahral auticka cez vikend tak max hodinu 2x do tyzdna a telka tiez tak menej sme sa snazili, ale je to narocne udrzat to v norme. Tablet, telefon nema doteraz... chodil aj vtedy na karate v tyzdni a popri uceni na to nebol uz ani cas. Prve mesiace boli tazke pre nas teda to pisanie zaberalo vela casu, pisanie cisiel ciar a toto vsetko dalo zabrat, inak mu skola ide doteraz, len ten rozbeh bol fakt narocny a stalo ma to vela nervov 😂