Dobry deň mamicky, mate skusenost s vesticou Jasminkou z holiča? Plnia sa vam jej predpovede? Dakujem
@gabyyygabriela aj mne vyšlo všetko - teda myslím si ze to bolo to, čo mi vyvestila
Mňa by zaujímalo koľko za také veštenie platíte..
@lenuska9999 fu bolo to 2 roky dozadu a myslím ze 35euro to bolo a bola som tam cez hodinu a pol cca
@barus26 žienky viete mi dať kontakt na ňu?Na nete sa mi nejako nedarí ju nájsť a potrebujem pomoct
@radkapavlikova228 pošlem číslo do ip
@barus26 ďakujem
Zdravím, mne sa tiež Jasmínkine predpovede plnia. Boli ste nietorá u veštice Anny v Čáčove ?
Že vraj je tiež dobrá ...
@tamarrr Boli u nej 2 moje priatelky a kazdej povedala to iste, resp. obdobné. Neplní sa vobec.
@gabyyygabriela Poznáte ešte nejakú ktorej predpovede vychádzajú ? Ďakujem ...
@honney666 dobrý deň,kontakt na ňu mám ale nedá sa jej dovolať,takže neviem či je správny
@barus26 vedeli by ste mi taktiež prosím poslať číslo? 🙂 vďaka.
Pošlete baby aj mne to číslo na Holíč
@tamarrr Ja som bola pred niekolkými rokmi a vyplnilo sa čo povedala, dokonca vedela že mám kaz na zube...týžden pred tým mi zubárka povedala že všetko OK, ale bola som objednaná na pieskovanie a než mi začala bieliť oznámila že mám ešte jeden kaz ktorý pred tým nevidela ...takže asi tak
Bola som pred cca 9 rokmi..vtedy som netušila o com rozpráva...odstupom času vsetko zapadlo do seba ako.l3go...naozaj všetko vyšlo...Chcela by som kocky poprosiť kontakt na ňu ak niekto má 🙏
@radkapavlikova228 musíte jej volať až večer. Bola som tam pred 2 rokmi, vyvestiala mi prvé dieťa chlapca a čakám dievčatko 🙂
Zdravím, pošlite mi číslo na Jasminu, ďakujem.. Stačí sms na číslo 0903514974
@evelin0610 neviem či je číslo aktuálne, bola som tam pred viac ako 3 rokmi.
@evelin0610 mate kontakt na tu jasminu? môžem vám poslať ak máte zaujem
poslite telefon, bola som uz unej
@matadorka222 Jasmina 0907552969
dakujem
@barus26 môžem poprosiť kontakt na Jasminku?Ďakujem
0915727573 treba dlhsie volat, je dobra, 0907552969
@gabyyygabriela ano plnia. Vedela dosť aj o minulosti a prítomnosti