Ahojte mam tu niekoho kto robi na Súde? 🙏🙏 alebo riešili sud kde nebolo uznane ocovstvo dietata? Potrebujem poradit.
@olivia20 presne ako píše @gianna daj to na súd, súd nariadi DNA test, ak test povie, že dotyčný je otec dieťaťa, bude ako otec zapísaný, či s tým súhlasí alebo nie. A ešte je potrebné, aby vedel, že ak test odhalí, že je otcom, súd mu dá znášať náklady na test (na súdne účely stojí tento test cca 400-500 eur). Takže je pre neho lacnejšie veriť ti.
@olivia20 pokial si si ista, tak nemas co riesit, ak sa s nim neda dohovorom.
@martinkatinka jasne som si ista, neda nijak veru.
@olivia20 A dodam, ze ak bude otec, doplati ti vyzivne od narodenia
@olivia20 v statuse na ploche pises, ze neuznali otcovstvo? To neboli robene testy DNA? ci nechapem?
Este porozmyslaj.Ak je naozaj kreten ci ti to stoji za to.Moze sa neskor dozadovat napriklad striedavej starostlivosti a pod.Len aby ti robil zle.
@natalienka12 je otec on som si toho vedom kedze s nikym som vtedy nebola iba snim. A mala ma uz ROK a pol takze si dobre dal no.
@olivia20 On je Slovak ci cudzinec?
@natalienka12 Slovak ale zije od maleho chlapca v UK na Sk ani nechodi.
@olivia20 pockaj, on to zaprel a este sud nerozhodol?
@olivia20 Tak si nachystaj brutalne pevne nervy, lebo Anglani takmer vobec nevybavuju doziadania o pravnu pomoc. Oni maju Brexit a na vsetko kaslu. Otrasne nieco.
@martinkatinka ja som ho este nedala na sud.
@natalienka12 jasnee som pripravena len nech nieco robia 😂
A za dalsie, vyzivne od neho aj tak nikdy neuvidis, nebude ti platit aj ked by si sa zazrakom o 10 rokov dockala rozsudku, ze je otec. Vyzivne na dieta v zivote nedostanes, v Anglicku neplatenie vyzivneho nie je trestny cin.
@natalienka12 ma trvaly pobyt na Sk nebude to riesit Sk sudy?
@natalienka12 podľa mňa by za neplatenie výživného mali chlapom odstrihnúť cicinku, myslím, že potom by neexistovali žiadni neplatiči 😂
@olivia20 Bude to riesit sud, kde ma dieta obvykly pobyt. Ty s dietatom zije na SVK?
@natalienka12 ano jasne mala sa narodila na Sk zijem na Sk iba on je v UK.
@olivia20 Tak ano, slovensky sud. Ale jeho sud musi vypocut a az potom nariadi znalecke dokazovanie. On na predvolanie sudu nepride.
@olivia20 otec nesúhlasí so zapísaním do rodného listu? Alebo už prebehol súd a otcovstvo domneleho otca nebolo uznané?