Nepustila som sociálku do bytu

cvocek
22. nov 2014

pokracovanie temy, nakolko povodnu temu mi par "dobrych dusi" zasvinilo az tak, ze mi ju uzamkla adminka.
takze - ma obcan povinnost pustit socialku do bytu alebo nie?
moze socialka pouzit policiu? ak ano, za akych okolnosti?
musi sa kontrola domacnosti vykonat vo vnutri alebo staci odo dveri?

pristup maju len slusne diskutujuce!

miku1
22. nov 2014

@cvocek Kopu žien ti už na túto tému písalo, to že si si ich rady nevzala k srdcu a začínaš túto diskusiu opätovne je už tvoja vec, ale ja v tom fakt zmysel nevidím, nakoľko si na verejnom fóre, kde si môže prispievať do tvojej diskusii kto chce a čo chce.
1. Sociálku do bytu pustiť musíš.
2. Sociálka spolupracuje aj s políciou ak treba.
3. Kontrola sa vykonáva vnútri bytu, domu, nie od dverí.

cvocek
autor
22. nov 2014

no nie je to pravda. nemusela som pustit socialku, a socialka to akceptovala. namiesto toho ma iba predvolala k nim. asi to zavisi od charakteru podnetu. kedze podnet voci mne nebol taky, zeby akutne ohrozoval dieta, tak socialke stacilo aj konanie na urade, nie u mna v byte. taktiez, ked som sa so socialkou dohodla, aby prisli, lebo ja som k nim potom nemohla, oni neprisli! takze akutne to nebolo, a maju ma v pazi. tolko k realite. lebo vase predstavy boli na hony vzdialene od skutocnosti. nie je to tak, ako si myslite, a ako to vsetci pisali. citate vela bulvaru 😕

iba to uvadzam na pravu mieru, keby to niekto v buducnosti potreboval.

mihula
22. nov 2014

@cvocek tak ked to nie je pravda čo ti napisala Miku 1,tak v tom mas zrejme jasno.Čo tu zasa strašis a kaziš sobotny podvečer?

zita19
22. nov 2014

@mihula lebo sobotny podvecer... Na prechadzky je zima, na kino treba peniazky, v telke nic moc, takze HURA!!!! na Kona... Zas to tu rozvírime, poosocujeme par bab co to myslia dobre a nakonec ostaneme za najmudrejsiu a dame temu zavriet s tym, ze sa zvysok MK spolcil proti nej...

cvocek
autor
22. nov 2014

@mihula ja strasim? tebe vo vezi strasi.
ja kazim sobotny podvecer? tebe naozaj strasi vo vezi. chod si dat studenu sprchu.

a nekaz mi tu temu! kvoli takym ako ty mi jednu uzamkli!

teba mi mali uzamknut, aby si v mojej teme nestrasila a nekazila ju.

cvocek
autor
22. nov 2014

@zita19 a ty v tejto teme si naco? preco nejdes radsej na prechadzku? je ti zima?
a na kino nemas peniazky?
v telke urcite ide nejaka reality show, skus!
zas to tu rozvirujete, poosocujete mna, co to myslim dobre, a nakoniec mi kvoli takymto vasim urazkam uzamknu temu!

ste ubohe, ked sa neviete vyjadrovat vecne, len osocujuco!

tento server je zenske vydanie diskusii na topky.sk!

cvocek
autor
22. nov 2014

takze este pred tym, ako temu kvoli takymto individuam - vid vyssie - uzamknu: zaver pre tych, co budu hladat rady v tejto veci:

1. Ziadna policia!
2. ziadne odoberanie deti!
3. ziadne nasilie!
4. ziadna juvenilna justicia!

nebojte sa, zatial nie sme tak daleko, ako je to v anglicku!

bonaqa2013
22. nov 2014

Preboha žena čudujem sa Vám, to ste nedávno už nemala dosť? Aj tak si budete húsť svoje aj tak. takže načo.....

zita19
22. nov 2014

@cvocek alev, vsak vstko si mala jasne uz minule, tak naco otvaras dalsiu? Tvoje zistenia si mohla dat aj do statusu vo svojom fotoblogu, mohla si zakazat komenty a bolo by.
A k veci: nikdy som nebola v situacii, aby ku mne chodila socialka. Takze bud som bola z tych, ktore zvladaju vychovu a starostlivost o deti, ze nikto nemal potrebu ju na mna posielat. Ale keby sa aj pri mojich dverách ukazali, tak by som ich v pohode pustile dnu (samozrejme by sa museli preukazat), lebo nebolo co skryvat.
Alebo co?
Asi budes obzvlast nekonfliktny typ, ked si stihla zautocit na 2/3 komentujúcich k danej teme. Presne tie 2/3, ktore sa dovolili nezahajit nadsene ovacie na tvoju osobu a tvoj postoj
Prajem pekny vecer.
P.s.:
Po tych príspevkoch o 18:04 a 18:07 sa akosi necudujem, ze na teba niekto poslal socialku. Toto je asi len spicka ladovca

cvocek
autor
22. nov 2014

@bonaqa2013 ja sa zas vam poniektorym necudujem, nemali ste dost, tak ste zas tu. aj ked som jasne dala najavo, kto sa moze zapojit. kedze vsak to zial nemozem realne ovplyvnit, a moze si tu kazdy pisat co chce, tak to potom aj tak vypada. a doplati na to moja tema. moja tema uz ma zaver, s ktorym som sa podelila, a po vasich eskapadach bude nielen uzatvorena, ale aj uzamknuta. to nemate co na praci, uz ked nemate nic k veci?

lucindao
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cvocek
autor
22. nov 2014

@zita19 dalsiu otvaram predsa preto, lebo prva bola uzamknuta. to je tak tazke pochopit? a naviac, mam to uvedene v uvodnom prispevku.
a tie fotoblogy to ja nepoznam.
na mna zautocili 2/3 diskutujucich. lebo su presne take iste, ako ty - zlomyselne. tu je asi zhromazdisko zlomyselnych zenskych.
takze 1/3 diskutujucich zahajila nadsene ovacie na moju osobu a moj postoj? ze som si to nevsimla. tak daj, ktore, nech sa potesim.
neprajem pekny vecer.

slovaci su sprosty narod, ked je pre nich prirodzene este aj posielat na matku socialku za to, ze na matku nakydaju a osocia ju.

slovenky tu su pomstychtive a zlomyselne az hroza. a to je len spicka ladovca.

cvocek
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucindao
22. nov 2014

@cvocek uz ako povies.IQ asi nemas vysoke 🙂

cvocek
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cvocek
autor
22. nov 2014

adminka ma s vami bozsku trpezlivost. 🙂 ale ja som podstatu stihla napisat.

lucindao
22. nov 2014

@cvocek no to fakt sliepky nerozumeju co je to IQ.tak prepac ty nechapes viac veciam.

zita19
22. nov 2014

@cvocek nezamkli ju nahodou kvôli tvojim vyjadeniam? " sprosta a tupa ako sliepka si ty, ked tu kvakas hovadiny" napises a este si len na prvej strane. V starej teme sa tvojich vyjadreni podobného razu objavilo viac ako par.
@lucindao ma pravdu. Zvlastny obraz o tvojej osobe mi dava to, ze si tu socialku dnu nepustila. Tvoje vyjadrenia ho len podciarkuju.

zita19
22. nov 2014

@lucindao neznizuj sa na tuto uroven. Nestoji to za to.

cvocek
autor
22. nov 2014

@lucindao ja si nic nemusim prepacovat, ked dacomu nerozumiem. ja sa namiesto prepacenia pytam. a zial aj sliepok, ale tomu nemozem zabranit. esteze ty sa rozumies konaniam na uradoch prace. asi ako hus do piva.

lucindao
22. nov 2014

@cvocek pocuj ty si drb...ta.nadavas tu na kazdu babu, osocujes tu.ked si nepustila socialku to je tvoj problem aj to ze mas problemy.ale za toto tvoje sproste spravanie doplati len tvoje dieta.ja nerozumiem konaniu na uradoch? Si sa trosku zmylila.ty si tu pytas radu a nie ja

cvocek
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cvocek
autor
22. nov 2014

@zita19 ale ja si myslim, ze este mate kde klesnut, este ste nedosiahli svoje dno.

zuzkaanicka
22. nov 2014

baby, ved nereagujte ... evidentne nie je zo zakladatelkinej strany zaujem o diskusiu 😉

zita19
22. nov 2014

@cvocek ja som ta neurazila, ty mna ano, takze som ta nahlasila

cvocek
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cvocek
autor
22. nov 2014

@zuzkaanicka tieto ich reakcie povazujes za diskusiu??? 😨

cvocek
autor
22. nov 2014

@zita19 prave naopak! ty si urazila mna, ja teba nie. ale ja nedavam nahlasovat prispevky, lebo to by som musela kazdy.

zita19
22. nov 2014

@zuzkaanicka ja som dodiskutovala. Tu je kazda diskusia zbytocna. Je tu len jedna jedina a spravna pravda a tu ma zakladatelka temy a kto jej nadsene netlieska je oznacovany za sliepku.

miku1
22. nov 2014

@cvocek Ty si tak rozbehnutá v osočovaní každého a všetkých, že keby si si poriadne prečítala príspevky od @zita19 tak by si zistila, že v ani jednom príspevku ťa neurazila ani nijak neslušne nenazvala.