plati ho navrhovatel v konani o urcení otcovstva vo forme preddavku?
No takto, ja keď som bola tehotná, informovala som sa o tom, takže viem, že ja ako matka, navrhovateľka, by som neplatila nič..
Po pôrode matka určí údajného otca, pošle sa to na súd. On si ho prevolá a opýtajú sa ho, či sa cíti byť otcom, ak to poprie, robia sa testy DNA, ktoré platí ten kto prehrá a na ukončení súdneho procesu.
Ak si otec, budeš ich platiť Ty, ak nie, tak Tvoja partnerka...
Rozumieš?
A na čo? Nemôžem povedať, že by som bola zrovna na Tvojej strane... 🙂 🙂 🙂
@sarzan ona povie že s tebou v tom čase nič nemala ako jej to dokážeš v takom prípade ani súd nemôže nič nariadiť. nechaj tu ženu na pokoji a zameraj sa radšej na svoju buducnosť s druhými deťmi ktoré budu tvoje od začiatku. vzťahy sú rôzne, snaž sa s tým zmieriť.raz ked ťa tá žena nechce tak to rešpektuj. už tu tvoju situáciu rozoberáš vo viacerých témach.
@elise ved ona si spravila z prichodu dietata dovod rozchodu..tak ja som s nou nezil hej a budem cely zivot v neistote,že sa mozno s niekym vyspala lebo odkedy vychadza,že som ju oplodnil to už škrípalo medzi nami-vieč o com je zivot? o paradoxoch-vtedy sa dieta zadarilo ked už ona asi ani nechcela so mnou aby bolo
@sarzan Testy DNA stáli 330EUR, možno už išli hore...
A keď som čítala túto diskusiu ďalej, začal sa mi dvíhať žqalúdok. ☹ ☹ ☹ ☹
Prečo si chlapi myslia, že tá jedna spermia z nich spravila otca?
Ak nejavíš záujem aj o Tvoju priateľku - asi nie, to by si ju teraz objímal a spoločne by Ste sa tešili na mimi, tak jej daj radšej pokoj, nebude to robiť dobre ani jej, ani tomu dieťaťu anie Tebe... A viem veľmi dobre o čom hovorím!!! Ak si Tvoja ex toto prečíta, nech sa obráti kľudne na mňa skúsim jej pomôcť.
@sarzan To sa musíš trochu konkrétnejšie spýtať...
Pokiaľ si to podala Tvoja partnerka a si otec, tak ten test platíš Ty, ak nie si, tak ona.
Ale to sa fakt musíš opýtať konkrétnejšie, lebo možno tam ide o niečo úplne iné a z jednej vety sa to vyčítať nedá... 😉 😉 😉 😉 😉