Kto platí súdom nariadený test DNA?

sarzan
6. jún 2011

plati ho navrhovatel v konani o urcení otcovstva vo forme preddavku?

lenka311
7. jún 2011

@sarzan To sa musíš trochu konkrétnejšie spýtať...
Pokiaľ si to podala Tvoja partnerka a si otec, tak ten test platíš Ty, ak nie si, tak ona.
Ale to sa fakt musíš opýtať konkrétnejšie, lebo možno tam ide o niečo úplne iné a z jednej vety sa to vyčítať nedá... 😉 😉 😉 😉 😉

sarzan
autor
8. jún 2011

@lenka311 a comu v tej vete nerozumies? podla mna plati preddavok ona ak ho navrhne a potom sa jej vrati ak by vysiel v moj neprospech a plati to aj opacne-no isto neviem...

lenka311
8. jún 2011

No takto, ja keď som bola tehotná, informovala som sa o tom, takže viem, že ja ako matka, navrhovateľka, by som neplatila nič..
Po pôrode matka určí údajného otca, pošle sa to na súd. On si ho prevolá a opýtajú sa ho, či sa cíti byť otcom, ak to poprie, robia sa testy DNA, ktoré platí ten kto prehrá a na ukončení súdneho procesu.
Ak si otec, budeš ich platiť Ty, ak nie, tak Tvoja partnerka...
Rozumieš?

lenka311
8. jún 2011

@sarzan a celý tento proces odpadá, ak si otcovstvo dobrovoľne podpíšeš na matrike... 😉 😉 😉 😉
Ak teda vieš isto, že je Tvoje, budeš to cvakať Ty...
Ale podrobnosti nepoznám, tak Ťa nebudem odsudzovať zbytočne... 😉 😉 😉 😉

sarzan
autor
8. jún 2011

@lenka311 bez testu nie-vrtal by vo mne cervik pochybnost cely zivot

lenka311
8. jún 2011

@sarzan a v tej Tvojej krátkej vete som nerozumela proste o čo ide.. Či už je dieťa na svete a Ty máš pochybnosti či je Tvoje, alebo si Tvoja partnerka ide žiadať výživné, aby si mal aj nejaké povinnosti..
Keby sa na to pýtala baba, tak sa nad tým nedivím...

lenka311
8. jún 2011

@sarzan No tak, vysvetlené to máš... Ona nebude platiť nič, pokiaľ si otec Ty...

sarzan
autor
8. jún 2011

@lenka311 ale ja to nechcem popriet,,,chcem proste tie testy..

sarzan
autor
8. jún 2011

@lenka311 65 euro sudny poplatok pri urceni otcovsta-kukal som cenik

sarzan
autor
8. jún 2011

@lenka311 jej si z ilavy aj ona tam bude rodit..mozem ti zavolat?

lenka311
8. jún 2011

A na čo? Nemôžem povedať, že by som bola zrovna na Tvojej strane... 🙂 🙂 🙂

sarzan
autor
8. jún 2011

@lenka311 dobre ja to beriem 🙂

elise
8. jún 2011

@sarzan ona povie že s tebou v tom čase nič nemala ako jej to dokážeš v takom prípade ani súd nemôže nič nariadiť. nechaj tu ženu na pokoji a zameraj sa radšej na svoju buducnosť s druhými deťmi ktoré budu tvoje od začiatku. vzťahy sú rôzne, snaž sa s tým zmieriť.raz ked ťa tá žena nechce tak to rešpektuj. už tu tvoju situáciu rozoberáš vo viacerých témach.

sarzan
autor
8. jún 2011

@elise tak to sa mylis-musi ist na dna ani ja ju už nechcem no dieta je aj moje-bocian totizto deti nenosi a ked sa ti moje prispevky nepacia tak ich necitaj-ja som sa ti neprosil

elise
8. jún 2011

@sarzan ja som ti písala svoj názor na tvoju situáciu ale nedivím sa tej žene že stebou nechce mať nič spoločné. na bociana nevrím od 3 rokoch😀

elise
8. jún 2011

@sarzan píšeš že ju už nechceš ale chceš len dieťa, nemyslíš si že pre zdravý psychický vývin detí je aj dobrý vzťah s matkou? myslíš že dieťa je tovar že dal som spermie tak ide na testy dna lebo je moje a bude moje?

sarzan
autor
8. jún 2011

@elise jezisi ale fakt ako to ja dokazem,že cosi bolo? mam jej intimne fotky len neviem už kde sakra 🙂 to by malo stacit nie?

elise
8. jún 2011

@sarzan asi to stačiť nebude😀

sarzan
autor
8. jún 2011

@elise vieš čo tak to pekne dakujem,som po nocnej a teraz kvoli tomu nezaspím...si mi ty dala cervika do hlavy jemineee-chod už preč prosim ta 🙂

elise
8. jún 2011

@sarzan ona môže natrafiť aj na tieto diskusie🙂 bude pripravená 🙂

sarzan
autor
8. jún 2011

@elise ved ona si spravila z prichodu dietata dovod rozchodu..tak ja som s nou nezil hej a budem cely zivot v neistote,že sa mozno s niekym vyspala lebo odkedy vychadza,že som ju oplodnil to už škrípalo medzi nami-vieč o com je zivot? o paradoxoch-vtedy sa dieta zadarilo ked už ona asi ani nechcela so mnou aby bolo

sarzan
autor
8. jún 2011

@elise som si toho vedomý,ved ona to mala vsetko dobre nastudovane popredu vieš

sarzan
autor
8. jún 2011

@elise ono na niečo to bolo aj dobre toto-zistil som,že nestrielam slepymi nabojmi 🙂

lenka311
8. jún 2011

@sarzan Testy DNA stáli 330EUR, možno už išli hore...
A keď som čítala túto diskusiu ďalej, začal sa mi dvíhať žqalúdok. ☹ ☹ ☹ ☹
Prečo si chlapi myslia, že tá jedna spermia z nich spravila otca?
Ak nejavíš záujem aj o Tvoju priateľku - asi nie, to by si ju teraz objímal a spoločne by Ste sa tešili na mimi, tak jej daj radšej pokoj, nebude to robiť dobre ani jej, ani tomu dieťaťu anie Tebe... A viem veľmi dobre o čom hovorím!!! Ak si Tvoja ex toto prečíta, nech sa obráti kľudne na mňa skúsim jej pomôcť.

sarzan
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sarzan
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sarzan
autor
8. jún 2011

@lenka311 asi bude najlepssie ked jej dam pokoj mas pravdu

lenka311
8. jún 2011

@sarzan 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sarzan
autor
8. jún 2011

@lenka311 a teraz by si mi mohla aj poradit niečo-ked zavolam do ilavskej porodnice su mi povinny povedat co sa mi narodilo alebo to moze mamina aj zakazat?

sarzan
autor
8. jún 2011

@lenka311 lebo ja neviem ani pohlavie ani nic..ani meno...