Samuel Szombathy? ale keď máte niejaké nápady na iné mená budem rada :D dakujem 🙂
ja som tiez za Daniel 🙂
Rozhodovala by som sa medzi Daniel a Dominik. Obidve mená sa podľa mňa rovnako hodia k priezvisku, tak už len ktoré sa viac páči tebe a drahému 🙂))
podla mna najlepsie znie Daniel Szombathy, ale meno Dominik sa mne osobne paci viac.
daniel
Samuel 😉
podla mna Daniel
🙂
Daniel 🙂
Daniel je lepsie, Dominik je pridlhe k vasmu priezvisku, kedze sa neskracuje v beznej reci... Samkov je ako maku :(
Daniel
@szzuzka ahoj 🙂 my sme vyberali meno tak,že sme si zobrali kalendár a čítali sme všetky ženské mená a na ktoré malá kopla,to sme jej dali..najskôr sa mi to nevidelo,lebo kopla iba 1 x ,ale potom kopala iba na 1meno a tak má naša princezná kráľovské meno 😉 ktoré si sama "vykopala" 😀 a neboj sa,kopne na pekné 🙂
tak uvidíš..potom to tu napíš,tešíme sa 🙂
Daniel 😉
Daniel, aj my mame Danka 😉
Daniel
Daniel
Daniel
a keby niečo spravíš z Daniela Danielku ;o)))
ja som kdesi čítala, že jazykovedci odporúčajú, že ideálne je, ak meno aj priezvisko začínajú rovnakým písmenom 😅 😉
že to lepšie znie 😉
no- u chlapcov by som to ešte chápala. ale dievča, ak sa vydá- no neviem 😀
ja som až vydajom splnila túto ich "podmienku" 😀 😀 😀
Dominik 🙂
Dominik 🙂
Samuel
foneticky znie urcite najlepsie Samuel Sombathy, na druhom mieste by bol Daniel a potom Dominik, my mame Samka tiez, som spokojna, meno mu sedi ako uliate a div velky, na ihrisku sme stretli dalsieho Samka asi 2x 😉
Samuel 😉
Teo🙂
ja som za Daniela znie to tak muzne, Dominik to bude stale len Dominik taky maly chlapec 😎
Podla mna Daniel 😉 ale ty musíš vedieť ktoré sa ti najviac páči