Vianočný darček pre 42-ročnú manželku

12. dec 2023

Dobrý večer milé dámy. Idem si ku vám po radu,čo také 42-ročnej manželke na Vianoce. Naozaj som bezradný. Čo potrebujeme asi všetko máme(čo by sme chceli na to nemáme 😂)a čo treba si kupujeme priebežne cez rok. Ďakujem za každú radu a prajem ešte pekný večer. 😉

len_nig
12. dec 2023

Wellness pobyt? 😊

kvadrinkaaa
12. dec 2023

Nejaký šperk ⭐️

natall113
12. dec 2023

Poukážka na wellnes, masáž, kaderníčku, kozmetičku, nechty, pedikúru podľa toho kde chodí

terina25
12. dec 2023

Som v rovnakom veku. Za mna sperk prip.wellness pobyt vo dvojici

tradaaa
12. dec 2023

Parfémom nikdy nič nepokazíte.

deedol
12. dec 2023

skus napisat viac o manzelke. u mna napr. sperk a parfem by nezabodovali vobec, ale wellness/masaz ano. su ludia, ktori zas nenavidia masaze... neviem, ci existuje nieco univerzalne dobre pre vsetky zeny.

katica06
12. dec 2023

U mňa by parfém zapadol prachom radšej wellness pobyt vo dvojici

bolarazjedna
12. dec 2023

Okrem vyššie spomenutých môžeš aj obľúbenú kozmetiku, parfém, pripadne (ak má niečo vysnívané) napr kurz pečenia (moja mamina raz dostala poukaz na kurz pečenia makroniek), alebo kurz spoločenských tancov (výborná možnosť otuzenia vzťahu), ak rada číta, vták nejakú knihu. Pripadne daruj jej svoj čas - vytlac rôzne kartičky, daj ich zalaminovat (v hociktorej faxcopy napr) a nech ona určí, keby ich chce použiť u teba - môže to byť masáž, spoločná sprcha, dnes umyvas riady ty, prichystanie raňajok do postele, atď.... Alebo jej kúp lístky do kina, do divadla....
Samozrejme, to sú také všeobecne rady, nepoznáme ju, čo má rada a aký je typ ženy.

madeincssr
12. dec 2023

Voucher na nejaky atraktivny poznavaci zajazd vo dvojici (na jar)? Pariz, Rim, Londyn, Barcelona, Benatky, Praha...?

mirkava
12. dec 2023

Mam 44 a vieš čo by ma potešilo od manžela? Normálne ze zlata retiazka s príveskom, ak by bol v tvare srdiečka bolo by to skvelé. Je to možno také ze na prvú , ale toto by som brala tak ze mu na mne záleží a mysli na mňa

autor
12. dec 2023

No...takže pracuje v zdravotníctve,nejako sa nemaluje, wellness považuje skôr za otravu a záťaž,kozmetiku nepoužíva skoro žiadnu,cestovanie nad 50km je pre ňu za trest,do kina a divadla nechodí,čo má zlato a šperky tak všetko je už X rokov odložené v skrini,áno masáž jej vraj viac blíži ako pomáha a vraj najviac si oddýchne keď je doma,má kľud a môže sa venovať svojej záhradke..🤣.

2006_1211
12. dec 2023

Poukaz do dm a nejaký welness alebo nieoc na oddych neviem ci mate deti, poprípade poukaz na manikúru pedikúru ci ku kozmeticke

natall113
12. dec 2023

Tak niečo do záhrady nejaké odrody kvetín, zeleniny alebo neviem čoho čo tam pestuje prípadne nejake kvalitne náradie.
Číta? Nejakú knihu alebo teda poukážku do kníhkupectva

jankalukasova
12. dec 2023

Ak záhradku, tak by som jej dala darčekový poukaz do blízkeho zahradníctva.

pralinka25
12. dec 2023

tak nieco do zahrady. pekne rukavicky alebo nejaky set na niec (zahrade nerozuiem ale isto nieco take je.
mna by tiez nepotesil sperk ani kozmetika (manzel tej mojej nerozumie) parfem tiez nie pretoze si ho chcem vybrat sama nemam vyhraneny. na masaz ani kozmetiku kadernicku by som nesla. ani ziaden vylet nehrozi kvoli detom.
nastastie sa ma moj muz spytal a ja som mu povedala. netuzim po prekvapkach. budem stastna ked dostanem len to.

mirkava
12. dec 2023

No a nejakú knihu o záhradke?

daniela2202
12. dec 2023

Tak jednoznačne krhličku a kvetináč 😁

mirkava
12. dec 2023

Ešte mi napadlo, pije kávu? Kávovar?

bolarazjedna
12. dec 2023

Ja len dodám, že napr ja som tiež roky nebola v divadle, ale to neznamená, že by som nešla veľmi rada.... Len to nejak nevychádza, mame iné aktivity s manželom, teraz už aj dieťa.... To len na margo toho, že aj keď niečo nerobí, ešte nezmanena, že po tom netúži....
... Skus ešte porozmýšľať, či jej niečo nechýba.... Nemá opotrebovaniu peňaženku? Alebo kabelku? Nespominala, že napr jej treba už nové rukavice, šál, atď? Alebo že jej býva zima, chcela by teplú deku, papuče? Niečo do kuchyne - novú tácku, šálky, formu na bábovku, panvicu, atď?
Iné roky si jej co kupoval?

manifika
12. dec 2023

Ja som dostala tento rok od manzela na 40tku Pandora naramok aj s priveskami a velmi ma to potesilo. Je to super. A priebezne pri inych sviatkoch sa tam daju dokupovat gulicky /privesky dalsie/.

katkaazoran
12. dec 2023

Mňa by potešila aj šatka z hodvábu alebo krásny kašmírový šál

cimage
12. dec 2023

Mna by potesila pekna salka na kavu. Velmi tazko sa zhana taky tvar salky ako mam rada.
Mozno by sa jej pacil nejaky kurz zahradnicenia, mozno permakultura. Daju sa aj online ked sa jej nechce cestovat.

autor
12. dec 2023

Minulý rok asi klasika,nejaké ponožky, rolák, voňavku čo ešte nie je ani minutá. Rukavice ona nenosí,ani ma záhrade ani cez zimu,nejaké kvalitné náradie by aj tak bolo asi odložené a používala by to načo je zvyknutá ako veľa iných vecí čo som jej kúpil. Kávovar tiež máme,ona pije jednu kávu ráno,aj to si urobí normálnu zalievanú do hrnčeka. Knihy ju tiež nezaujímajú,chcela tak má doma regál na knihy,ale tam má skôr uloženú odbornú literatúru ešte z čias,keď študovala.🤔

pinkgirl
12. dec 2023

Vezmi ju do kina alebo na fajn večeru exotickej kuchyne, alebo kurz varenia a choďte tam spolu a užijete si spoločný čas. Alebo nejaký spoločný výlet - poznávacka trebárs vlakom na pár dní vypadnúť z domu a stereotypu.

slavkadi
12. dec 2023

Máte záhradu či záhradku? Tak nejaký doplnok do zahrady, hojdaciu sieť, solárnu fontánu, ozdobný kvet, svetelnú reťaz čím si vyzdobite sedenie a k tomu fľašu vína 😁

autor
12. dec 2023

Napadla ma teraz taká vec,som našiel na nete tie zlaté tehličky napr 2g resp 5g. Lebo ona nenosí ani retiazky,to si môže odložiť,to na cene hádam nestratí. A niekedy to môže podarovať deťom,resp vnúčatám ak budeme mať,ako napr aj ona dostala od babky. To je pre ňu taká pekná spomienka. Máte niektorá s tým skúsenosť?či to by nebol dobrý nápad?

autor
12. dec 2023

@slavkadi
Záhradu skoro 3000m2 so záhradkou chatkou. A tam v podstate trávi skoro všetok svoj voľný čas.

madeincssr
12. dec 2023

AUTOR no mas to fakt tazke. Ked ani to cestovanie... Zo zahradnych veci/nedalekych vyletov ma este napada Flora Olomouc (ak to este byva), Lednice a Kromeriz (podzamecka a kvetna zahrada UNESCO). Ale ako to dat pod stromcek, to neviem.

bolarazjedna
12. dec 2023

Ak nenosím šperky, tak by ma zlata tehlička nepotešila.... Akože aby som to odlozila do suflika, aby som to neskôr darovala ďalej svojim deťom? No neviem, podla mňa to vôbec není vhodné ako darček.

momoftwo
12. dec 2023

Jednoznacne podla popisu teda, darcekovy poukaz do dobreho blizkeho zahradkarstva, kde maju dobry vyber kvetov, rastlin a prislusenstva..tomu sa potesi najviac, pride jar a moze sa vysantit🙏 zlate tehlicky by som vynechala.