Vianočné darčeky pre kolegov do 10 EUR

5. dec 2024

Rada by som sa sa opýtala čo by vás urazilo najmenej ako darček od kolegov.
-žreb
-sviečka a sušené ovocie alebo balík orieškov
- domáci med
-kozmeticky balíček
Prípadne ak máte nápad na niečo do 10€ čo by sa dalo použiť ako univerzálny darček prosím poraďte.

beata_k
5. dec 2024

Mna by potesil med. Kozmetika vobec.

tinkavvv
5. dec 2024

Med. Potom oriesky a ovocie. Kozmetika vobec

pe_mi
5. dec 2024

Med, aj orechy kilo sa dajú kúpiť do 10eur.

oceanahory
5. dec 2024

Z tohto urcite med.
Ja som inac na zlavomate kupovala tento rok same skvele balicky do 10-12€ rodine. Napr. degustacny balicek kvalitnej kavy, rozne oriesky, kvalitny med, lekvare, ci klobasku 😁.

kvietok2012
5. dec 2024

Mňa by potešil najviac med, potom sviečka, potom žreb a najmenej kozmetika...

deti95060810
5. dec 2024

med, alebo sušené ovocie... ostatné je o ničom.

lucia13022023
5. dec 2024

Žreb a kozmetika je o ničom. Med a oriešky ci sušené ovocie je ok

katka2602
5. dec 2024

Dnes sme dostali balíček od vedúcej - pečený čaj, med, lyžička. Je to super a potešili sme sa všetci.

madeincssr
5. dec 2024

Flasa slusneho sektu (demi sec, polosladke) a k tomu pekna sviecka pre sviatocnu atmosferu? Cele by sa to dalo dat do celofanoveho vrecka s vianocnou "maslou".

svetlonos
5. dec 2024

Aj mňa domáci med, uplne super. Kto neje, daruje ďalej. Zvyšok o ničom.

ibrunova
5. dec 2024

Záleží od toho, aký med.. Ja by som asi brala žreb.

autor
5. dec 2024

@madeincssr sekt dostávame od šéfov a nie každý pije

autor
5. dec 2024

@ibrunova klasický včelí domáci

3009
5. dec 2024

Z toho určite med. Ostatné o ničom.

simsalabim
5. dec 2024

Med

bibina32
5. dec 2024

Ja som kúpila kolegyne fľašku na vaječný likér. Viem, že robí doma likér vždy na Vianoce.

pralinka86
5. dec 2024

Med. Mozno este nejake coko orechove maslo /natierka. Aj dm ma take..

vlastnynazor
5. dec 2024

Med alebo zreb. Kozmetika alebo zmes orieskov by ma vôbec nepotesila

13uzivatelka11
5. dec 2024

Med

ina2405
5. dec 2024

Prosecco nie je?

anjelok
5. dec 2024

Pozri chranene dielne, maju rozne vianocne balicky, napr. https://kanpex.sk/darcekove-vrecka/?productList...

martinkatinka
5. dec 2024

Ja mam doma vela medu 😆🫣 Mna skor asi oriesky, caj, kludne nejake domace susienky, ci granola.

luckajozko21
5. dec 2024

Este ponozky napr. Vlnene, merino... Ziadne sialene dedoleze, pekne kvalitnejsie ponozky

zobaka
5. dec 2024

mna by potesil med, davam do jedla aj čaju

kvadrinkaaa
5. dec 2024

Med 🍯

sissy27
5. dec 2024

Ten zreb iba ak by to bolo k niecomu pribalene, lebo ved nemas istotu, ze bude vyherny… kozmetika no ak by si sa aspon trosku trafila do vkusu obdarovaneho, tak fajn.
Z menovaneho by mna najviac potesil med, oriesky, susene ovocie. Kozmetika mozno, zreb by aspon pobavil, sviecka vobec. Ak to kupujes niekomu konkretnemu, tak skus aspon trosku porozmyslat co ma rad, ak je to len nieco na sposob “secret santa” tak sa zmier s tym, ze nemas sancu vyhoviet kazdemu a daj nieco, co uznas za vhodne.
@madeincssr este cokoladu k tomu, nech je pohroma kompletna 😂 toto je presne kombinacia veci, co by som sa ani neunuvala domov tahat. A tento slovensky folklor kazdemu pri kazdej prilezitosti pchat alkohol je fakt otras.

petamich
5. dec 2024

@katka2602 tak presne toto by aj mna potesilo 🙂

petamich
5. dec 2024

ja som dnes dostala od klienta v peknej krabicke susene jablcka, malu flasticku jablkovice, maly med, peceny caj 🙂 mile

a potesil by ma sypany caj a nejake pekne sitko nan, med, oriesky v cokolade, oriesky, susene ovocie, ponozky, mozno rucne pletena celenka alebo rukavice

katica06
5. dec 2024

Ak tak možno sušené ovocie, ale aj toho si veľa suším sama, kozmetické balíčky to je také .o ničom, žreby tiež, kozmetiku posúvam ďalej, oriešky nemôžem , domáci med viac druhov mám priamo od včelára ktorého poznám desiatky rokov a dôverujem mu. Za mňa domáce rezance, gágoriky a pod.

abcmajacba
5. dec 2024

Medovina 😋 aj ten med za mňa.