Mám čoskoro 5 ročného synčeka, ktorý je naozaj chlapčisko ako sa patrí. Neposedný, milovník strojov a áut, športovec. Akurát,že má dlhé vlasy a často počúvame v rodine,že vyzerá ako dievčatko. Má však rád jednu špecifickú rozprávku, ktorá je asi dievčenská. Hlavnou hrdinkou je dievčatko a jej mačiatko a celé je to vždy trblietavé a ružové 🤣 Nie je to nič závadné, je to veľmi pekná rozprávka, akurát, že je hneď jasné, že je dievčenská. Malý bude mať narodeniny a ako tému si vybral toto. Máme ho prehovoriť na niečo iné, alebo kašľať na to, čo budú iní hovoriť a urobiť to tak, ako si praje?
Urobit to tak ako si to praje, nevidim nič zle na tom, ze chce mať oslavu podľa rozprávky. Aj dievčatá sa hrajú s autami a maju za hrdinov mužské postavicky 😊
@koniarova je futbalista. On to tak chce. Prečo nie?
To je milé. Spravila by som mu to čoby chcel.
Môžeš dokúpiť modré balóniky okolo. Alebo nemusíš 🎉
Neviem. Za mňa je to otrasné, sedlácke. Prepáč za úprimnosť.
@koniarova Áno. Úplní sedláci.
Jasne, urob tak, ako si želá. Keď sa dievčatá hrajú s autami? Moja dcéra mala na tri roky dinosauriu tortu a ani ma nenapadlo ju odhovárať. A dlhé vlasy môže tiež mať!
Urob podľa oslavenca.
Dlhé vlasy sú teraz aj u mužov top 😎
Dospelý muž má bradu a dlhé vlasy. Nájdi takého sexi chlapa bez brady. Podľa mňa taký neexistuje 😀
Ale nie dlhé vlasy u malých chlapcov.... 🤔
tak to vies urobit primerane, ze nebude to az take ruzove trblietave.. ;) ved postavy, tema moze ostat, neznamena to ze mas mat ruzovu tortu a trblietaov ruzove balony a obrusy 🙂))
@lenkakravcova môj syn má 4 roky. Tomu ťažko nejaká brada narastie.
@lenkakravcova videla som jedného brazílskeho modela, dlhé kučeravé vlasy, nooo pekný je 😁
a dlhe vlasy... primerane... ;) ja poznam kopec chlapcov s dlhsimi vlasmi, a aj na tie dlhe vlasy uz vedia perfektne strihy urobit, kedze neskor su lahko zamenitelny s dievcatami (viem o com hovorim, v zuske mame takychto bubenikov dlhovlasych, a ja prisaham, myslela som si ze dievcata su to.. resp 2 z 3, ten jeden ma taky polovrkoc :D bola som rada, ze som im nepodratulovala, ake su tie baby sikovne :D )
Ale teda to nie je tema 🙂))
@eternity24
@simca06022011 rozmýšľala som, že ak už trblietky, tak to naladiť do nejakej modrej farby, tortu asi bielu? 😅 Doteraz sme mali samé autíčka, bagre a patrolu a zrazu toto 🤣
Nie neurobila, môže si vybrať iný motív... Kolko ma rokov?
ako sa vola rozpravka?
@simca06022011 neviem presne 🤣 Gabinin domček, alebo niečo take.
Tieto farby to je skor marketingovy tah. Jednoducho dievca "nemoze nosit veci po starsom bratovi" a naopak. A viac sa preda. Ale ak date na reci ostatnych, tak by som chlapca prehovorila. Alebo sa aspon pokusila o to. Ja osobne moc na reci nedam, napriek tomu, aby ma neotravovali zbytocne reci zucastnenych na oslave, by som sa pokusila mu to vysvetlit. Patrocny pochopi. Ak by trval na svojom, tak by som mu temu nechala.
@aliziana ano, to je ono 🫣🤣
Poznala som jedného, mal vtedy cca 6 rokov a vlasy po prsia, takže fakt dlhé na chlapca. Pýtala som sa rodičov, že prečo mu nechávajú také.
Sám také chcel, lebo videl reklamu na darovanie vlasov pre ľudí s rakovinou. Odvtedy sa chcel zapojiť. Potom mal aj krásnu fotku, ako mu to strihali a odovzdával 😊
A na margo oslavy, akú chce, takú by som mu dopriala. A ľudia s blbými komentármi ostávajú za dverami.
@dankanka presne tie reči ma odrádzajú. 😪Nerobím zo synčeka dievča, ani nema ziadne sklony k tranzicii, ani nic podobne, akurat sa mu paci ta rozprávka. No presne viem ako by to bolo komentované.
nasla som... tyrkysova, modra, fialova... balony bud pastelovek, alebo kludne chalanske farby... torta podla toho z coho budete robit, ja nerobievam potahovne... ale biela, farebna? hocijaka.. zvieratkovske postavicky...
taniere z party sady by som nedala s logom, ani nic.. lebo su velmi dievcenske, zvlastne. to ani m oja dcera by nedala :D podla mna hocijake farby vies dat... s obrazkami rozpravkovymi by som vybrala mozno servity, alebo vlajocky som videla v takom neutralnom tone trochu a dost
@vkatush krásne 🥹🥹🥹
Sprav mu oslavu po akej tuzi. Oslavu robis pre syna, nie pre hosti…
Urob mu oslavu v tej téme, ale zlaď to napr. s modrou - modré poháriky, modré servítky, modré ozdoby, akurát obrázky budú v téme rozprávky… Tal by bola aj ovca celá (malý bude mať, čo chce), aj vlk sýty (nikto nebude mať dôvod komentovať)… 😉 Či? Tak by to nešlo?
@simca06022011
@guudy
@gab1sol asi to teda urobím tak, ako píšete 🥹
Je to jeho oslava. Urobila by som, čo si želá. A ešte jedna nevyziadaná rada. 😁 Nenechávajte mu dlhé vlasy.