Syn bude mať oslavu. Pozvali by ste rodinu i napriek tomu, že sa nerozprávate?

8. aug 2023

Baby, syn bude mať oslavu, mám brata,istý čas sa nerozprávame ,kvôli tomu že švagriná mi závidela vzťah s rodičmi a snažila sa ich poštvať proti mne, hrozné veci mojej mame povypisovala, čítala som to..úplne bludy , brat sa postavil na jej stranu,keď som to riesila a ani ma nezdravi..môj muž sa nechce stretnúť ani s jedným z nich , ale moji rodičia nech ich zavolám , maly má oslavu za dva týždne a neviem čo robiť ..majú dve deti , tie som plánovala nech prídu s našimi , tie nemienim vynechať, ak ich dajú ..ak nie prídu o oslavu ..ale neviem, že mám ustúpiť..ustúpila som asi 1000krat,už má nebaví ustupovať ..čo by ste spravili ?

ropucha6
8. aug 2023

Nepozyvala by som.

melanta
8. aug 2023

Je to oslava tvojho syna, nie maminho, čiže mama ti nemá čo hovoriť do toho, koho máš pozvať na oslavu. Ak chcela mama mať pokoj v rodine, mala zasiahnuť voči neveste, ktorá kydá na jej dcéru v čase, keď ta nevesta robila a mala ju upratať. Takže nie, nepozvala by som. Neriskovala by som dusnú atmosféru na oslave svojho dieťaťa.

mikitilik29
8. aug 2023

Nepozvala by som

muchotrafka298
8. aug 2023

Nepozyvala by som ich, ani zo slusnosti. Neustupovala by som do nekonecna, je to oslava a ludia sa maju bavit a ja pozyvam len tych, ktorych na oslave chcem mat a s kym sa citim dobre.

dominikagier
8. aug 2023

nie

aeruginosa
8. aug 2023

Tak ocividne si tam neprajes hlavne svagrinu. Mozno by neprisla, keby ju aj pozves. Ale mozno ano a tam by som sa potom bala toho dusna na oslave, pripadne nebodaj nejakej hadky, co by si asi nechcela, aby mal syn taku spomienku…

autor
8. aug 2023

@aeruginosa ona by myslím prišla ,ona je presne taký typ ,ktorý nesmie nikde chýbať a potom každého ohovárať , presne ako mňa pred mojimi vlastnými rodičmi

78787878
8. aug 2023

Urcite by som nepozvala.

autor
8. aug 2023

@aeruginosa nepovedali by sme si ani slovo ale sedieť by tam sedela

kristinka92
8. aug 2023

nie. oslavu by ste si mali uzit a nie sa vyhýbať alebo chodiť po špičkách kvôli niekomu…

tanyan
8. aug 2023

Aká veľká oslava to má byť?
Ak to má byť iba najbližšia rodina, tak to môže byť pokojne aj iba s rodičmi. Aj keď rozumiem, že rodičia chcú mať obe svoje deti spolu a vidia to ako príležitosť...
Ak to má byť veľká oslava, tak by som ich pokojne pozvala a ak aj prídu, tak sa "stratia v dave."
V podstate je švagriná možno chudiatko, ktoré si niečo kompenzuje. Keď jej dáš príležitosť, aby sa predviedla, tak to pochopia aj ostatní.

aeruginosa
8. aug 2023

Tak v tom pripade by som ju s pokojnym svedomim vobec nepozvala.

autor
8. aug 2023

@tanyan bude to oslava s najbližšími , súrodenci ,rodičia..súrodenci s mužovej strany ..áno presne pre mamu je to príležitosť nás vidieť spolu, môj muž je proti, avšak deti môžu prísť

autor
8. aug 2023

@aeruginosa ona na oslavu nezavolala ani moje deti ,

deti95060810
8. aug 2023

toto je načo dobré aby prišli...
ešte napíš čo je to za oslavu....len bežné narodky ? alebo niečo významnejšie čo býva raz za dlhý čas...

autor
8. aug 2023

@deti95060810 bežné ..

mamina7070
8. aug 2023

nezavolaj ich zbytocne budes kazit oslavu negativnou energiou

autor
8. aug 2023

@mamina7070 no veď ja už som na nervy

aeruginosa
8. aug 2023

Ty ju tam nechces.
Tvoj muz je proti.
Ona nepozve ani len tvoje deti.
Tak nad cim este premyslas? Ty mas v prvom rade problem so svojou mamou. Jej vysvetli, ako sa ta dotklo spravanie svagrinej a brata a ze si ich tam nezelas, tak nech sa s tym zmieri. Zboznujem ludi ako tvoja matka.. zbytocne sa stara, do coho sa nema a diriguje, koho mas ty pozvat na oslavu svojho syna.

viestta
8. aug 2023

Mama ked sa s nimi chce stretnut, nech ich pozve ku sebe. Vy si pozvite koho chcete vy

tanyan
8. aug 2023

Záleží aký máš vzťah s mamou...
Chceš teraz 2 týždne od nej počúvať, že ich máš pozvať a potom ešte dlho pri každej príležitosti, že by sa to tam bolo určite urovnalo?
Alebo povieš teraz mame, že ich tam pozveš a po oslave budeš ty jej hovoriť, že si mala pravdu?
Mimochodom, aký má tvoj muž s nimi problém? Alebo je to principiálna manželská spolupatričnosť?

0silvia0
8. aug 2023

a z čoho si akože na nervy? Použi zdravý rozum a urob tak, ako vyhovuje tebe a nie tvojej matke. No tak tam nebudú ich deti a čo? Veď ani tvoje deti neboli na ich oslave.

cacianka
8. aug 2023

keby sa ťa mama zastala, keby upratala svojho syna a jeho ženu/nevestu, tak by mohla navrhovať a očakávať. ale toto ? tebe má rozkazovať, želať si koho ty a tvoj muž pozvete, budete platiť náklady aj na takéto osoby ?! ľudí ktorí vám urobili zle ?!
Pozývajte si ľudí ktorí sú k vám priateľskí, slušní, mama nech si pozve k sebe a platí koho chce, vy tam pojdete/ nepôjdete podľa vľastnej úvahy. pozvať si do svojej domácnosti takýchto toxíkov ? ani náhodou

kate_cs
8. aug 2023

Nepozvala by som ich. Je to môj doma, oslava môjho dieťaťa a chcem aby sa cítilo príjemne moje dieťa a aj ja. Nebudem niekoho obchádzať a riešiť vzťahy.
Za mňa určite nie.

autor
8. aug 2023

@viestta boli sme spolu na jednej oslave u otca a vôbec sme sa nebavili , deti sa pekne hrali to áno, asi to je naším ľúto ,že deti sa pekne hrajú a my sa ani nerozprávame..brat má vôbec nepozdravil ,ja jeho áno , absolútne akoby som tam nebola,nič vzduch

autor
8. aug 2023

@kate_cs pre brata som ako som pochopila aj z tých sms , konkurencia 🤦🤷..zato sa mi snaží dokázať že som veľká nula..

0silvia0
8. aug 2023

a brat je akože prečo na teba naštvaný? Jemu si čo urobila? A prečo ťa švagriná ohovárala pred vlastnými rodičmi?

autor
8. aug 2023

@kate_cs že mu nestojím ani za pozdrav, akoze aj pred tým keď bolo akoze všetko ok, sa so mnou ako s podriadenou bavil, môj muž ho zato znenavidel ako sa so mnou bavil

cacianka
8. aug 2023

takéhoto trtka pozývať ?! keby mama mala blbé reči, ani ju nepozvem, . ked si ich zastáva, a teba pomáha potopiť, nech si oslavuje s nimi.
bodka.

autor
8. aug 2023

@0silvia0 mám lepší život podľa neho , vykrikuje mi že mám viac peňazí , áno normálne vykrikuje, rozhadzuje pri Tom rukami , že mám dom , že mám hento a tamto ..jeho žena ho proti mne brojí , podporuje ho v Tom ..že zarábame to nevidí , ona je 11 rokov doma a on nestíha všetko