Baby, zaujímala by ma vaša skúsenosť so svadbou (či už ako nevesta alebo ako hosť) na Liptove. Chcela by som vedieť,ktoré miestnosti resp. priestory sa vám páčili a ste tam aj mali svadbu,prípadne ktoré ste zvažovali... Samozrejme má zaujíma aj cena,ktorú vás to stalo. Ďakujem 😉
@janulka2811 a tancovať sa tam dá? Nevadia stĺpy? 😉
Záleží aký priestor chceš..podľa výzdoby atď.... Koľko hostí budete mať ...mne sa napr.strachanovka vôbec nepáči...je to tam stiesnené a málo svetla...
@obcanka123 podla poctu svadobnikov,no miesta je i v zadu dost.Skus pozriet cez googl svadba na liptove a budes mat co robit si vybrat 😊
@lenny26 cca tak do 70 😉 mne sa zdá malá na tancovanie
@janulka2811 mňa skôr zaujímajú skúsenosti 😉
@obcanka123 pre 70 ludi je strachanovka mala,skusenosti ja mam iba najlepsie.
@janulka2811 a koľko si mala ľudí? 😊
Mne osobne sa veľmi páči Jánošík a okrúhle stoly 😀 a keby som mala dosť peňazí tak rozhodne beriem Stodola Greta pri Lipt. Mare😂 ináč mám skúsenosti len s hotelom Ďumbier v Lipt. Jane zo stužkovej, spolupracovali s nami na jednotku, sala v pohode, jedlo dobre, cena nie vysoká, majú tam pár stĺpov ale rozmiestnenie stolov bolo akurát tak fajne, že neprekážali 😉 naopak vystrihala by som sa Čiernemu Orlu 😉
@obcanka123 strachanovka je drrvenica, to treba zvazit. Janosik je super, ale napr Mnich je uplne krasny, aj Greta je v poho. Zalezi od toho aky styl svadby bude a finnacie su velmi dolezite
Jamajka😉
svadba nie je o miestnosti ale o ľudoch..
@obcanka123 my sme presli cely mikulas a nic sa nam moc nepacilo az kym sme nenatrafili na apartmány via jasna, kde sme nakoniec mali aj svadbu. je to tam moderne oproti ostatnym salam a uzasne sice trochu cenovo vyssie ale ten veduci co tam je je super takze sa nam podarilo vykseftovat aj nejaku tu zlavu + nejake tie bonusy k tomu.. rozhodne sa tam zájdite pozriet ak nechcete nieco klasicky otrepane ako janosik, klar, madmazel a podobne
@obcanka123 na hrade v Liptovskom Hradku,
Liptovsky hradok nema chybu
Ahoj, my sme sa brali v Liptovskej osade na Škutovkách, je tam veľká miestnosť, budovy sú síce trošku "retro" ale je to uprostred krásnej prírody a je tam možnosť aj ubytovania 🙂 pani prevádzkarka je jedná milá žena, ktorá je vo všetko nápomocná ... my sme tam mali svadbu o 150 ľuďoch, takže aj priestor je dostačujúci a fotiť sme sa boli na Donovaloch 🙂 ale každému vyhovuje niečo iné, nám toto 🙂 kuk link: https://www.facebook.com/pages/category/Communi...
@nikca101 práveže nechcem nič otrepané,dobre vedieť,ďakujem . Aká je veľká tá sála? 😊
@lericenkam koľko vás to vyšlo? Aká tam bola kapacita?
@misinka26 ďakujem,pozriem si to 😊
@nerya mne osobne sa tá Greta moc nepáči..boli sme tam na svadbe a je to také nedotiahnute ešte..aspoň tak mi to prišlo... Ale ďakujem za rady 😊
my sme mali kedysi davno pred rozvodom 😀 (v 2007) svadbu v hoteli Dumbier v L. Jane, ale inak hotel Mnich je fajn a je tam krasne prostredie.
@adalmba Jamajka? To funguje? 😉
@obcanka123 no keď sme sa my brali tak áno. Pohľad na Maru a mesto keď sa ztmievalo na nezaplatenie
@adalmba ale ja som tam bola a mala som pocit že tam už nič nie je..
@sampo ďakujem 😉
@obcanka123 my sme len videli svadbu na Liptovskom dvore V Jane A bolo to krásne ale asi aj drahé. Krásna výzdoba atmosféra.
@daren1 na ten som úplne zabudla 😊 ďakujem
@obcanka123 Boli sme tam na jar takže naozaj krásne veľmi veľmi romantická bola vonkajšia výzdoba V takom modernom ľudovom štýle. Držím palce aby ten Váš deň bol naozaj podľa vašich predstáv A aj ďalší spoločný život.
Strachanovka v Lip.Jane je dost luxusna 😉