Ahojte , prosim o rady ...
Mam svadbu 10.10. a tieto nove opatrenia su katastrofa .
Neviete nahodou niektora ako to je s tymi covid testami ? Treba mat ten negativny test aj ked ide len o obycajny obrad a treba nahlasovat na urad zdravotnictva ze sa ten obrad bude konat ?
Kazdu chvilu navrhuju nejake blbe nove opatrenia takze ja sa uz uplne stracam v tom...
Vopred dakujem za kazdu radu 🙂
@adus188 obrad bez hostiny - dnesne nariadenie.
a veď môžu byť podujatia do 50ľudí, nič tam o testoch nehovorili
@unicornlady kultúrne a športové a omše
@unicornlady svadba nie je kulturne ani sportove podujatie
@veronikaszabova viem , ale ja som si fakt nebola ista ako co bude kedze tusim aj vcera sa spominali aj cirkevne...
@adus188 niektori si objednavaju hostinu v rakusku, polsku...
Neda mi. Keby tie otrasne opatrenia platili uz pred dvoma tyzdnami, nemuseli by sme my dnes riesit zatvor skoly, rusenie lekarov a vsetkej mimoskolskej cinnosti a hlavne kto odvezie nasu babku onkopacientku co ledva chodi na kontrolu k lekarovi a chemo. Si uz uvedomte ludia, ze kym ten prvy ochorie v retazci, tak sa to prenesie na dalsich co to siria bezpriznakovo. Ked tato retaz skonci u diabetika, onkopacienta, kardiaka je po nich. Ale to nevadi, vsak to bude cislo v kritickom veku s dalsimi pridanymi diagnozami.
Ten prvy nevedel, ze je nosic ked na tej svadbe bol. To ze sa uz tyzdne omiela, ze su vysokorizikove to sa ignoruje.
Skoda, ze teraz nevystupi v mediach ta nevesta, co sa na jej svadbe nakazili desiatky ludi. Dosledky sa zrejme oplakavaju v tichosti, bez medii. Alebo sa pouziva veta, ze vsak nebolo zakazane.
@halci no ja trcim aj s detmi doma, ohrozila som svoje kolegyne a cakame na termin testovania syna, ktory bol s dotycnou osobou v kontakte... viem, ze by som nemusela, pokial nie je pozitivny test, ale by ma vsetci zozrali a ani mne by sa to nepacilo keby som bola na ich mieste...
Ja som napr. zvedava, ci taky Kotleba, co vystupil v telke bez ruska a este sa s tym aj chvali, ze nenosi, ze ci bude nejako sankcionovany.
@vamajka @viestta veď jasne, korona je predsa vymyslená kvôli biznisu ... To by som ešte potrebovala nech mi autorka vysvetlí že ako sa na tom dá zarobiť.... No pozrite ďalšiu tému voda teraz diskutuje ..korona a svadba a tehotná....tam tiež idú stoj čo stoj organizovať lebo veď neexistuje aby svadba nebola ...potom o pár dní budú v správach ...
Netreba byť otestovaný, pokiaľ viem.