Ahojte, myslite ze tieto (alebo podobne strihom a dĺžkou) saty su vhodne na rodinnu oslavu 80-tky? oslavuje priatelova babka
oslava je mensia len rodina, max 15ludi
mam 28r.,bezdetna, stihla postava
Dakujem 🙂
Trošku decentnejšie v hornej časti, čiže uzavretejsi výstrih
Šaty samotné sú pekné. Ale záleží aj od celkovej vizáže. Na žene v takom veku, s poprsím a jasným vzhľadom skoro tridsiatničky na mňa pôsobia podobné šaty( vzor a dĺžka - tá kombinácia) dosť infantilne.
Za mňa nie.
Kombinacia prilis kratkych siat a velkeho vystrihu - za mna urcite nie. A ci si bezdetna a stihla alebo nie, v tom nehra ziadnu rolu.
Šaty sú pekné, ja nosím takýto štýl a to mám 44 rokov. Ale k babke na 80 by som si to nedala, už len z úcty k babke a jej sviatku.
Priatelova babička je veriaca žena?? Starsi ludia su konzervativny. Mozno by si na nu urobila lacny dojem. Nenyslim cenu šiat. Šatôčky sú pekne skor na letnu party alebo posedenie s kamosmi su OK.
podla mna su moc odvazne na takuto akciu. vystrih by som zvolila mensi a dlzku o nieco dlhsiu. ale vsak opytaj sa teda priatela, ze co na to on.
Na akúkoľvek oslavu je to nevhodné a už tobôž babke na 80 tku, tá by asi skolabovala.
Takéto šaty von do mesta, na zmrzlinu.
Na párty s kamoškami sú určite fajn. Ja takýmto šatám hovorím "cicky von" 😉
Na oslavu by som zvolila decentnejší vrchný diel, kľudbe V-čkový výstrih ale nie až takto rozhalený.
Saty ano, ale nieco by som si dala navrch, nejake bolerko alebo tak.
Ak je tá oslava na pláži, tak určite áno.
akoze keby mam aj ja take prsia tak jasne ze hej ale asi nie na rodinnu oslavu babky 🙂 je to predsa len take ze asi by tam oci casto padali 🙂
to fakt túžiš, aby ti čumeli mužskí príbuzní tvojho frajera do výstrihu?
no babka si pomysli svoje a bude mat reci, to chces? je to uz stara zena, k ucte k nej ...
Saty krasne,ale podla mna na oslavu 80tky nevhodne.trocha dlhsie,mensi vystrih..nech si ta rodina nezaskatulkuje ako nejaku "zlatokopku" co sa vie predvadzat len vzhladom.urcite na tvojej postave vynikne aj decentnejsi model.
co sa tyka toho vystrihu, nemala by som ho taky samozrejme (mam ich teda o dost mensie) a dlzkou by boli dlhsie pretoze ta modelka ma 175cm a ja mam len 163cm takze by boli po kolena...ale dakujem za nazory 🙂
zober si radšej niečo čo ti bude menej odkrývať, niečo decentnejšie, tieto by som si zobrala iba k frajerovi niekde k moru...
Šaty pekne ale mensi vystrih predsa je to oslava uz starsej zeny a zeny v jej veku su velmi konzervativne viem moja babicka ma 84 😅
Veľký výstrih a mini dĺžka sa k sebe nehodia, pôsobí to vulgárne. Bud jedno, alebo druhé
A nejde ani o postavu, ale skutočne na oslavu v rodinnom kruhu je to už cez.
Za mna nie. Na rodinnu oslavu je to prilis vulgarne a posobi to lacno. Vyber si nieco ine radsej.
ok, neberem ich..idem teda hladat nieco ine
Tieto ovela lepsie 🙂
áno, podobný štýl, ale vyzerajú oveľa decentnejšie.
@0silvia0 a je na tom style nieco zle? ci?
👍
Za mňa veľký výstrih. Kľudne choď do takých,ale z menším výstrihom. Či ? 🙂 To je môj názor. 🙂