Ahojte akú ste mali vy s manželom na prvý tanec pesničku ? 😊 ďakujem za typ 😁😊
Mandrage - šrouby a matice 🙂 ale co sme boli na inej svadbe mali mix svojich naj piesni a bolo to super
Nedvedi - Valcicek 🙂
Sam Smith - Fire on Fire 🥰
Elán - Čakám ťa láska
V šťastí v nešťastí 😊
Tú pesničku s Titanicu neviem ako sa volá. Veľmi často sa ale hráva na svadbách. Je taká romantická hoci smutná.
Christina Perri - thousand years 🙂
Lucie Bílá a Petr Hapka - Dívam se dívam ❤️
The Ring (nepamätám si od koho to je, mozem pozriet) a hned za nou Nedvedi-Valcicek
My sme mali od The Lighthouse Family - High😉
Peter Cmorík - spolu zostarnúť
Mne by sa páčila od Ed Sherrana buď Perfect alebo Photograph. Ja som mala pieseň prstienoček zlatý. Ale to bola ešte úplne iná doba pred 25 rokmi....😄
My sme mali od Loren Allred - Never Enough
Lunetic Dotyky
Páčila by sa mi Christina Perri Thousand years
Patejdl ak nie si moja, prespievala nám to živá kapela
Ja odporúčam do playlistu zaradiť (ale asi nie na prvý tanec) pesničku od Michala Tučného, kde sa spieva "když si báječnou ženskú vezme báječnej chlap", na našej svadbe to bol najväčší hit 😀
Paramore- Only exception
Akt sa mi paci sima martausova len ma lub. Ale mali sme pred 100 rokmi boceliho vivo per lei
Robbie Williams - Angels. 🙂 My sme chceli ešte popolnočný tanec, to bol taký len neoficiálny, aby sme rozdelili tú oficiálnu časť od voľnej a tam sme mali Šrouby a matice od Mandrage. 🙂 Keď sme chodili na tanečnú, lektor hovoril, že každý si dáva pieseň Perfect od Eda Sheerana. 😀 Už jej mal plné zuby.
Aaron Nevile & Linda Ronstadt: I don´t know much
Ed Sheeran Best Part of Me ft. Yebba
Karel Gott Lásko má
@lalala94 my sme ju tiez chceli, ale do nasej svadby ju tolko vsade hrali az sa nam sprotivila. Tak sme vybrali inu od Sheerana. Nie tak znamu a nikde ju nehrali.
@srferreira áno, áno, bol to svadobný hit. Ktovie čo fičí teraz, resp. či si ju ešte stále tak páry dávajú. 😀
Aerosmith - I dont wanna miss a thing ❤ spievala nám ju krásne bratova známa
Sam sebou - v šťastí aj nešťastí
A potom vecer / o polnoci
Ch. Perri - a thousand years
Ed. Sheeran & bocelli - perfect symphony
Patience od G.N.R.
James bay - One life
Z Twilight nejakú baladu 😁